Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2017-06-11 13:58:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Ayrton!
Köszönöm a beszámolót és jó minősitést,kicsit későn reagálok de örülök hogy meglátogattál és ismerkedésünk kezdete igen jól sikeredett...
Nagyon jól éreztem magam a társaságodba..remélem lesz folytatás
Visszavárlak...
(Óvatosan az utakon)ezt nem hagyhattam ki:D
Csók:)

Beszámoló Lotti +36702195569 88614 szexpartner

Ayrton S a 2017-06 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
A megadott számon hívtam még szerda délután, ugy egyeztünk meg hogy még pénteken hívjam fel, s akkor egyeztessük le a másnapi randit. Más hang vette fel a telót, ettől függetlenül szombat 10-re beírt a hölgy, címet is megkaptam. Az oldalon Vtr-en is bejelentkeztem, amelyet vissza is igazolt Lotti.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bő 2 órás út volt nekem, rosszul indult mert előzés közben belém jöttek, szerencsére nagy károm nem keletkezett a kocsiban. 20 perces kitérő után folytathattam utamat, de még igy is bőven időben Pestre értem. Parkoló helyet találtam szinte szemben a tömbbel. Tömegközlekedésről most nem tudok nyilatkozni, szerintem azzal is jól megközelíthető a megadott cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
X emeleti lakás nagyon szépen berendezve. Fürdőben sok tusfürdő, a törülköző nagy, tiszta és nedvszívó.Bontatlan fogkefék, fogkrémmel, s szájvíz is kikészítve, műanyag pohárkával a polcon. Hálóban nagyon kényelmes franciaágy, falon hatalmas tükör, amelyben sokszor követtük az eseményeket mindketten, fotel amelyre a ruháimat rakhattam.
Lotti külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Szép szőke fiatal lány, piros bugyiban melltartóban nyitott nekem ajtót. Teste, szép és kívánatos,mellei szerintem nem kicsik, de ő nincs velük megelégedve, nők...:) Popsija nagyon kemény, s szép kerek, kutyusban tudtam hogy gyilkos látvány lesz!:) Puncija borotvált, s nagyon finom volt! Fotói visszaadják őt véleményem szerint.
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 88614 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 88614 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2017-06-11 13:58:58 erotikus masszázs 886145. Lotti +36702195569 beszámoló 2017-06-11 13:58:58 erotikus masszázs 886146. Lotti +36702195569 beszámoló 2017-06-11 13:58:58 erotikus masszázs 88614
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Natúr francia végig, szájba:
4
Aktus:
4
Csók:
5
Pornós feeling:
4
A megbeszélt időben hívtam, s a kódot megkapva, már lépcsőztem is felfelé, sokat nem kellett. Amint az ajtó elé értem már nyilt is pici idő múlva, Lotti kezet nyújtott s puszival fogadott. Cipőt levetve a hálóba invitált közben egy pici ajándékot is átadtam. 1-2 percet beszélgettünk, kezembe nyomott egy nagy törülközőt is, én pedig siettem letudni a fürdést. Hálóban az ágyon már meztelenül várt, odafeküdtem hozzá, s egyből megcsókoltam. Csókja, nyelves intenzív majd felfalt vele, elmondása szerint imád csókolózni, tapasztaltam is hogy tényleg!:) Kezeimmel közben felfedező útra indultam, simogattam melleit, hasát egyre lejjebb és lejjebb csúsztam, hol a popsiját markoltam hol melleit nyalogattam, csókoltam, hol punciját, csiklóját simogattam. Idővel combjai közé helyezkedtem, s nyaltam jó ízű punciját, ujjammal, csiklóját masszíroztam, természetesen a játékszabályokat betartva, mozgatta csípőjét fel le, de ugy érzem nagy eredményt nem értem el nála. Ezt követően cseréltünk, csókolt s centiről centire haladva a szájába kerültem. Ugy helyezkedett hogy a tükörben lássam formás popsiját, punciját, élveztem mind a látványt mind a franciáját. Elsőnek a környékét célozta meg szájjal, kézzel, majd hamarosan a farkamból sem sokat láttam, mélytorok nem volt, de igyekezett, hogy a legjobb legyen nekem, rá is kérdezett hogyan szeretem! Sokszor a szemembe nézett közben, ugy gondolom élvezettel csinálta, szereti ezt a műfajt. Gumit kértem, s elsőnek meglovagolt, bár ahogy mondta nem a kedvence mert hamar elfárad benne, de egyből tövig fogadott magába, csókolt folyamatosan, s a tükörben pedig a látványt élveztem! Ezután a kedvenc pózával folytattuk, amit én is nagyon szeretek, mint mondta ritkán szokott izzadni, azt hiszem nekem sikerült megizzasztanom egy picit, elég szenvedélyesre sikeredett, közben gyönyörű popsiját néztem, illetve a tükörben is moziztam. Missziben folytattuk végig csókolózva, lábát ide oda pakolgatva. Majd kérésemre állva folytattuk a tükör előtt egy pár percig, nagyon élveztem mondanom sem kell! Gumit lehúzva ismét a szájába kerültem, megbeszélve hogy igy végez ki, idővel 69-be fordulva kényeztettük egymást. Igy ért a vég, s hagyott lenyugodni szájában, a végtermék pocijában kötött ki, megtisztelve éreztem ezzel magamat!:) Szünetben hozzám bújt csókolt s egy jót dumáltunk, nagyon aranyos lányt ismertem meg benne. Sok időnk nem maradt, kérésemre még szájába kerültem néhány percre, fölém jött simogattam csókoltam testét, s esély sem volt hogy pár perc alatt a második kör befejeződjön időben, idejével sem akartam visszaélni. Gyors zuhanyt vettem, öltözés, majd búcsúcsók az ajtóban.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 órát voltam nála, egy extrát a csókot kértem, de még igy is a pesti átlag alatt van az ajándék mértéke. Számomra nagyon megérte!
Rózsacsokor
Ayrton S nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Első randink volt igy nagy elvárásaim nem is lehettek. Jót szexeltem egy fiatal szép lánnyal, aki végig figyelt rám. Mindent megkaptam amit szerettem volna, szereti a perverz dolgokat, mint ahogy én is, bár mindent nem használtam ki!:) Csókját külön kiemelném azért már megéri visszamenni. Ajánlom őt minden normális úriembernek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

felejthetetlen: 34db
(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

(2024-01-30) : Fordulunk...szép lassan elkezdi, feltérképez, nem rohan le egyböl. Nagyon finoman csinálja, még bele sem lendült de már tudom ,hogy ez mennyei lesz. Elhelyezkedik a végsö pozicióba, és belelendülünk. Uraim...amit kaptam...ahhoz képest az én nyelvjátékom gyenge masztalolás. M

nagyon jó: 61db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-08-31) : She started a great rimming and didn't stop until I was ready to move on. I then put on the condom and asked her to ride on me (i found out that it's a great position to start with as it extends the act).

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

: 133db
(2024-03-16) : Leheveredtem mellé, rögtön kezelésbe vette, már az álló farkam. Ezt követően megbeszéltük a fordított 69,én voltam felül, hogy könnyen hozzám férjen, pontosabban az anuszomhoz, mert ezért is jöttem.

(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.