Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-06-06 20:06:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm neked drága Macikám :-) Egy élmény volt már az is ,hogy megismerhettem a személyed és ami az csodás randinkat illeti az már csak hab a tortán.Nagyon jól éreztem magam veled és ami még jobban tetszet vadultunk és perverzkedtünk is egymással és te végig úriemberként viselkedtél és imádom ha egy férfi ilyen férfias :-D Imádtalak és várlak vissza a fincsi mézzedel drága Macikám :-D Köszönök mindent neked :-) A maciRubid : -D

Beszámoló Rubi +36208005501 88511 szexpartner

Macika- a 2017-05 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Rubi már nagyon rég a terveim közt volt, és mivel sokat tököltem ezért mindég lecsúsztam az általam kért időpontokról. Aztán sikerült előre terveznem, és másnapra kaptam egy időpontot. Nagyon kedvesen kommunikatív Rubi, mivel már többször beszéltünk, Tudta, hogy komolyak a szándékaim....ezért elég volt SMS-ben mindent lefixálni, és vártam a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Nem lehet eltéveszteni a címet....de az épületnek két bejárata van. A parkolóban mindég van szabad hely ami ingyenes....de a megközelítés az épület elején, vagyis a másik oldalon lehetséges, kis utca felől. BKK-t nem tudom, egy trolit láttam nem messze, száma ismeretlen...bocsi érte.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Panelrengeteg emeleti lakása. Szoba pont jó, nagy ágy...minden ami kell....fürdő hibátlan, és nem két tusfürdő hanem legalább egy tucat...csak kettő fér a tusolóba...a többi kint megtalálható. Lakás is hangulatos, de pont nem érdekelt....hiszen nem lakberendező vagyok....de az biztos, hogy az ágy hatalmas és jó minőségű!
Rubi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Rubi a képeknek tökéletesen megfelel....és az a repertoár!??.... egyedülálló! Nem találsz benne sem extrát, sem nem szót. Tehát vendéglátóm egy szép szemű igazi vadmacska, aki tud a betérő vándorral mit kezdeni. Szép bőr, finom csók, kemény popsi, hetyke cici, és kivételes szenvedély, odaadás, kedvesség, ezek jellemzik Őt! Persze aki a vékonyka Lányokat szereti, az rossz helyen jár, én mindkettő típust kedvelem.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 88511 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 88511 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-06-06 20:06:12 erotikus masszázs 885115. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-06-06 20:06:12 erotikus masszázs 885116. Rubi +36208005501 beszámoló 2017-06-06 20:06:12 erotikus masszázs 88511
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkeztem, irány a szoba ahol finom átölelés, kis csók, majd a vizesblokk következett. Ott végezve vissza Rubihoz és már vadabb ölelések, csókok, egymás feltérképezése ..... Jeleztem Neki, hogy bizony nagyon tetszenek a lehetőségek, és egy kicsit perverz énemet szeretném átélni, amit mosolyogva, teljes egyetértéssel fogadott...!:-) Nem sokat beszéltünk mivel vendéglátóm elém ült, és már rá is vetette magát Macikára....kicsi nyelvjáték és már el is nyelte cerkámat. Hú...mondom...de Jó Vagy....és csak franciázott rohadt nagy tudással...azt hittem mindjárt végem lesz!....persze ezt nem akartam és elvéve játékát az ágyra telepedtünk. Simiztem mindenét...haladtam testén egyre lejjebb, mígnem elértem puncihoz.

Elkezdtem nyelvjátékom...emelgetve lábát, popsit bevonva, nyaltam mindenét ami jól esett Vendéglátómnak, de Ő nem az a típus aki hamar elrepülne....ezért helycserét Javasolt. Nos innen Rubi birtokba Vett, és lábaim közt elhelyezkedve isteni franciát kaptam. Keményen mélyen elnyelte Macikát....majd ezt fűszerezte egy csodás golyók, gát és popsi kényeztetéssel.....hű de nagyon profi volt....csodás ez a Lány!! Majd vissza cerkámhoz...kéz nélkül tolta torkára azt....érezve utódok mozgolódnak, két kézzel fogtam nyakát, és kényszerfranci közben hatalmasat durrantam ajkai közt. Isteni volt lent tartva, Hagyott lenyugodni....utódok pociban végezték....majd hozzám bújva kis simik, meg egy jó kis beszélgetés....ami szintén kellemes volt!

Második etapra Rubi ismét elnyelte cerkám, és bőszen dolgozott rajta míg az ismét elérte keménységét, és gumi fel! Tudtam, hogy kutyus az egyik Kedvence ezért hátulról támadtam. Azért azt megjegyezném, hogy Rubi mikor bepucsít és oldalra teszi fejét, majd kitámasztja magát...no az a látvány még egy vérfröccsöt ad a cerkának!:-)....tehát Macika becsusszan punciba és mindent bele. Nem volt finomkodás, csattogósan pörögtünk...tettem a dolgom...majd kicsit visszavéve csak tartottam magam, és Rubi olyat tekert, mozgott popsival mint egy Brazil szambatáncos...isteni volt. Majd jelezte, hogy biz tegyem egyel feljebb, és már a popsiban mozogtam. Csodás volt benne lenni....abban kapaszkodni. Azt hittem, hogy ez lesz a vége...de utódok félúton elakadtak, és az időmből is kezdtem kifutni. Fáradtam...majd gumi le és ismét Rubi ajkai közt voltam. Isteni törődést kaptam....de egyszerűen nem bírtam elengedni a srácokat....f.sz tudja merre szöktek...de nem akartak kijönni. Drága vendéglátóm mindent megtett...sajna bennem volt a hiba...majd időm lejárt, és csókokkal, ölelésekkel elengedett a Kedves Vendéglátóm.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infó mindent elmond! Kedvenc csokijából vittem egy maréknyit....majd a végén pultra tettem a régi átlag alatti csokrocskát. Senkinél nincs ez a vázatartalom...ilyen repertoárért cserébe!
Rózsacsokor
Macika- nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rubi egy jó formában lévő, kedves Csaj, aki imád adni is, és kapni is a szexből. Mindent a vendégért lehetne a szlogen...persze azért a tiszteletet, kedvességet meg kell adni Neki is....és akkor a mennybe repít tudásával, odaadásával, rutinjával. Én nagyon jól éreztem magam...és ajánlom azoknak, akik kedvelik a keményebb, formásabb Lányokat mint például Rubi is! Isteni voltál Drága!!:-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2017-06-26 11:27:09
Ej ha Macika! :))) Nem is tudtam, hogy te hátulról is szeretsz közelíteni! Élményednek örülök, mint ahogy a beszámolódnak is! :)

2017-06-07 15:22:08
Örülök, hogy rátaláltál. Szenzációs lány,a beszi pedig a megszokott minőség . nektek.

2017-06-07 14:19:25
Szép zöld élményt adtál át,popsi meg ilyenek.Sebaj elakadtak a 2. srácok,de majd azokat is ellövöd valahol. :)

2017-06-07 09:16:52
Nagyon meg kellene mar latogatnom a Holgyet, biztosan jol ereznem magamat en is vele :D koszi az irast ;)

2017-06-06 22:40:43
Köszi kollèga úr,hogy felhívtad a figyelmem Rubira!! Már fel is vettem őt a kedvenceim közé!!
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 25db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 39db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 66db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,