Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Tekla(43)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Giulia

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2017-05-21 21:25:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nehezen találok szavakat....
Mindenféle csöpögős, sallangtól mentes, ugyanakkor részletes, és a legapróbb részletekre is odafigyelő szép szavak.
Boldogság tölti el a szívemet, hogy a legmagasabb rangú, és legőszintébb írást tőled kaptam.
Egész véletlenül a névnapomon!:-))
Mély tiszteletem.
sok-sok puszi:-)))

Beszámoló Giulia +36705863955 88205 erotikus masszázs

Gyöngyhalász66 a 2017-05 hónapi randiján történteket írta meg Giulia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Giulia régi, kedves ismerősöm, akivel gyakran csevegek az oldalon, így volt ez tegnap este is. Hamar jött az ötlet, hogy meglátogathatnám, hiszen már hónapok óta nem voltam nála. Azonnal felhívtam, megbeszéltük az időpontot ma délelőttre, majd online is bejelentkeztem. Mindketten örültünk, hogy újra találkozunk! : D
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Duna-parti helyszín nemcsak szárazföldön, hanem romantikus férfitársak számára hajóval is megközelíthető.
Én vidékről autóval megyek, jól ismerem az utat, de navigáció is pontosan odavisz. A parkolás pár hónapja fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Az új építésű ház gyönyörű helyen áll, s mivel korán érkeztem, még sétáltam egyet a környéken. A jó időben sokan voltak kint, családok jókedvű gyermekekkel, de nekem is jó volt a kedvem, hiszen tudtam, pár perc és Giuliánál leszek. Amikor elérkezett az idő, telefonáltam, aztán beléptem a házba, majd a lakásba.
Az ajtón belépve két puszival és lelkes öleléssel köszöntöttük egymást. Az ajándék átadása és cipő levétele után a sarki szobába vonultunk, ahol széles franciaágy van, hatalmas tükörrel. Gyorsan megszabadultam a ruháimtól, majd irány a fürdőszoba, ahol kádban mostam le az út porát, közben Giulia ásványvízet készített és zenét keresett.
Megjegyzem, hogy a lakás nemcsak tiszta és rendezett, hanem szemet gyönyörködtető dekoráció tanúskodik a vendéglátó szépérzékéről, ízléséről.
Giulia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Na, de nemcsak a dekoráció szemet gyönyörködtető, hanem Giulia is. A fotók hamisítatlanul mutatják alakját, bájait. A negyven körüli hölgy rendszeresen edz, ennek köszönhetően külseje egyszerre gyönyörű és sportos!
Arca kedves, mosolya mindig melegíti szívemet. Kék szemeivel képes csábítóan nézni, felkavarni. De nemcsak szemeibe néztem, hanem gyakran gyönyörködtem dús, telt melleiben, amelyek igencsak formásak. Majd leplezetlen pillantásokkakkal végig mértem és megcsodáltam feszes hasát, karcsú derekát, szép ívű csípőjét, kemény popsiját, hosszú lábait. Mennyire dekoratív! Az érett korban lévő, káprázatos Hölgy!
1. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 88205 erotikus masszázs
3. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 88205 erotikus masszázs4. Giulia +36705863955 beszámoló 2017-05-21 21:25:05 erotikus masszázs 882055. Giulia +36705863955 beszámoló 2017-05-21 21:25:05 erotikus masszázs 882056. Giulia +36705863955 beszámoló 2017-05-21 21:25:05 erotikus masszázs 88205
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Szívesen kezdtem volna kényeztetéssel a szeánszot, de fegyelmezett maradtam, így a tisztálkozás után a hatalmas ágyra feküdtem. Giulia levette melltartóját, majd helyet foglalt mellettem. Egy ideig csak fejemet forgattam vagy a tükörbe nézve gyönyörködtem bájaiban, de aztán lehajtottam fejemet és hagytam, hadd masszírozzon. Vendéglátóm olajat használt, s lábamtól kezdve gyúrta át testemet. Mozdulatai alaposak, szakszerűek. Megérzi, hol vannak a problémás részek, s erős kezeivel kimasszírozza a csomókat. Leginkább derekamat és vállamat gyúrta át. Az alapos, szakszerű masszázs megtette hatását, szinte újjászülettem a csodás kezek alatt.
Jól esett tevékenysége, de nem bántam, amikor fordulást javasolt.
A kényeztetés után, mikor magamhoz tértem, felajánlottam, hogy én is megmasszírozom őt. Ezt hálásan fogadta, bár az csak kontárkodás volt részemről, amit műveltem. Vállait, hátát, derekát, popsiját masszíroztam, de a végén már csak lágyan cirógattam a szépséges hölgyet! Közben sokat beszélgettünk. Ebben is remek társ, mondhatom bátran, hogy jó a kapcsolatunk!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután megfordultam, nem bírtam már tűrtöztetni magam, így ölelgetni, simogatni kezdtem Giuliát. Finom illata elbódított, s arcát, nyakát puszilgattam, mikörben hátát, derekát, csodás melleit fogdostam. Jó volt hallani a halk sóhajokat, és érezni, hogy keményednek a mellbimbók. Persze nemcsak Giulia teste reagált, hanem férfiasságom is, különösen, amikor kézbe vett és simogatott. Izgató volt ténykedése! Éppen ideje volt már, hogy megszabadítsam utolsó ruhadarabjától, a csipkés fehérneműtől.
Giulia olajos flakont vett kezébe és csábos nézés kíséretében olajat csorgatott magára, én pedig mellein, hasán és combjai tövénél kentem szét a selymes bőrén csillogó folyadékot. Ő mosolygó arccal hátára feküdt, én pedig simogattam melleit, popsiját, ölét, közben arcát puszilgattam, s közeledtem szájához. Gyöngéden megpusziltam puha ajkát, s úgy maradtam. Ő nem fordította el fejét, hanem örömömre ajkait kissé kinyitotta, s csókot váltottunk. Érzéki, édes a csókja! Pár percig önfeledten csókolóztunk, közben kezem simogatta az erogén zónákat.
Tudtam, hogy nemcsak ajka az édes, így nyalogatni, puszilgatni kezdtem testét. Először a gyönyörű kebleket kényeztetem, majd bekaptam a megkeményedett mellbimbókat. Az idő is dél felé közeledett, s én is, így puszilgattam végig hasát, s elérkeztem nedves kelyhecskéhez. Giulia széttárta lábait, erre combjai közé hasaltam. Előbb még csak gyönyörkodtem az illatos punciban, majd finoman nyalagatni kezdtem föl-le. Nem siettem, érzéki nyelvcsapásokkal próbáltam örömet szerezni neki. Jó pár percig nyalogattam, s ahogy a sóhajok erősödtek, úgy lettem egyre szenvedélyesebb. Akkor ujjainkat összekulcsoltuk. A kényeztetést kéjes hangok kísérték, s egyre jobban szorította kezemet. Giulia vad zihálásából ítélve, sikerült kedvére tenni. Az ujjak szorítása abbamaradt, s elégedetten pihegett mellettem e csodás nő!
Miután kicsit pihent, hátamra feküdtem, várva, hogy viszonozza a kényeztetést. Giulia csábos tekinettel fölém hajolt és finom kezeivel simogatni kezdett. Felsőtestemet, majd hasamat cirógatta, aztán végre hímvesszőmhöz ért. Kezébe vette az ágaskodó szerszámot, majd egy csodás lingammasszázst kaptam. Jó kezekben voltam, s az érzést élvezve nyögdécsetem és melleit markolásztam.
Pár perc múlva combjaim közé hajolt és puszilgatni, kényeztetni kezdett. Előbb a környéket nyalogatta érzékien, majd meleg ajkai közé vette farkamat. Fantasztikus érzés volt. Én egyre hangosabban nyögdécseltem, dicsérgettem és közben szakadatlanul a csodás melleket fogdostam. Giulia kitalálta, hogyan szeretném a befejezést. Fölém hajolt és farkamat kezébe vette és azt hol melleihez verte, hol mellbimbóját izgatta. Ellenállhatatlan volt. Éreztem, hogy ezt nem bírom sokáig. Kis idő múltán jeleztem, hogy mindjárt végem lesz. Ezt csalfa mosollyal nyugtázta és játszadozott tovább farkammal, s akkor elért a gyönyör mámoros beteljesülése. Lüktető farkamból kitört a láva, s az Giulia melleire és rám folyt. Ő kedves mosollyal ajkán tisztára törölt, majd önmagát is.
Megköszöntem a csodás élményt és pár percig átöleltük egymást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején történt, csekély ajándékok kíséretében. A a marinaparti átlag, amiért cserébe csodás élményben volt részem.
Rózsacsokor
Gyöngyhalász66 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Giulia csodálatos Hölgy, jó volt egy hosszabb kihagyás után visszamenni hozzá. Élveztem a randi minden pillanatát! A besorolással kívánom jelezni, milyen élményben volt részem!
Giulia tapasztalt masszőz, fantasztikus Hölgy, aki tudja és adja mindazt, amire vágyik a férfinép. Bátran, erősen ajánlott! Köszönöm, kedves Giulia, nagyon szívből ölellek! : D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-12) : Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam.

(2023-04-28) : gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele.

(2022-01-30) : A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás.

felejthetetlen: 12db
(2023-09-25) : A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát.

(2023-06-01) : Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .

(2023-01-12) : Mélytorkos technikája tanítani való!!! Eredetileg nem így terveztem és elég jól bírtam, de lila köd borult rám, engedtem az érzéki franciának és a szájában lett végem. Diszkrét zsepihasználat után elmentem frissítő zuhanyt venni. Utána dumcsi, nagyon jó fej, nyílt, sok mindenről lehet vele beszélgetni.

nagyon jó: 15db
(2023-11-06) : Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan.

(2022-10-25) : Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan,

(2022-05-12) : Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel.

: 38db
(2024-02-28) : Cicik szilikonosak de az alakját a 20 évesek megirigyelhetik. Nyilván rengeteg sport van benne de látszik az eredmény.

(2023-12-04) : After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

(2022-04-09) : Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában,