A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszazs

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-04-21 14:38:45

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves 'Vadamadafaka'!

Ezúton szeretném megköszönni kedves soraidat!
Örömmel tölt el, hogy jól érezted magad a kezeim (és más...khmmm...) között :)))
A Vadmacska Viki ritkán tör elő, és nem is tudom, miből sejted, hogy van ilyen oldalam is... de van, szóval jól láttad... ;) ...miau!
A masszázsba sokszor belefeledkezem, igen, tudom, de hát ez van, ha egyszer átszellemülök :D :D :D és veled volt tennivaló bőven :)

Ha kedved tartja, és erre vezet utad, akkor várlak sok szeretettel még egy körre ;)

puszi

vagyis miau

Viki

Beszámoló Viki masszazs +36205755786 87595 erotikus masszázs

Pussoholic a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszazs hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ma reggel bukkantam legújabb - eddig...:) beszijébe és nagyon is kervet kaptam egy látogatáshoz Nála...így az adatlapján kiírt kezdő időpontban csöngettem. Kolléganője vette fel és vele egyeztettem egy órán belüli időpontot Vikihez, aki akkor még úton volt a szalon felé. Nagyon kedves és készséges társnőjevel kapcsolatban is buja gondolataim támadtak a beszélgetés közben, de maradtam Vikinél (és milyen jól tettem!...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Ismerős helyszín, egyszer már jártam itt másik "ügyben", így nem volt gond a délelőtti forgalom ellenére sem időben odaérnem. Hely sok van a ház körül, de a fizetésre figyelni kell..! Busz, troli jár a közelben, és metrótól sem több, mint 7-8 perc.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új blokk elegáns, modern lakása a szalon, minden amit láttam belőle rendezett, pedánsan tisztán tartott. Fürdőben minden rendben és kéznél, én a tatamis szobába kerültem most Vikivel is, itt is megvan minden ami kell, talán a tér kicsit lehetne nagyobb a tatami körül, ami inkább a lányoknak nyújtana nagyobb kényelmet, könnyebbséget. Amúgy minden maximálisan rendben van.
Viki masszazs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki alacsonyabb nálam:)) ami nem nagy furcsaság, de mivel ezt nem olvastam le az adatlapjáról, kicsit meglepett...csak azt nem tudom, miért..:))
Mindenesetre nagyon csinos, szép arcú, mosolygós lány nyitott ajtót a képein is látható virágos selyem?ingben, ami bugyi-melltartó szettet takart. Egyből éreztem, hogy rendben lesz itt minden..:)
Haja vállait simogatja, szemei engem...én meg a combját, amíg a kolleginával együtt megvárjuk míg az épp utánam érkezett vendége políroz...:))
1. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 87595 erotikus masszázs
3. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 87595 erotikus masszázs4. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-04-21 14:38:45 erotikus masszázs 875955. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-04-21 14:38:45 erotikus masszázs 875956. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2017-04-21 14:38:45 erotikus masszázs 87595
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Itt kérem csillagos 5-öst kell kiosztanom, ugyanis egy sikosítás nélkül is tökeletes, nagyon szakszerű masszázst kaptam a lábujjaimtól a kezem ujjaiig...és köztük minden ponton. Időnként fájdalmasabb volt, többnyire inkább csak "nyöszögtetős" a terápia, de minden pillanatában ereztem a hozzáértést és a törődést, valamint a szakma szeretetét és tiszteletét. Itt teljesen átadtam magam a gyógyulásnak, szinte semmilyen erotikus felhangja nem volt a dolognak, ami tökeletes volt ebben a részben. Persze ez egy idő után (két órára jöttem, volt időnk.mindenre...:)) elcsúszott a kéjesebb tartalmak felé, amiről majd még lesz szó...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
A gyógykezelés után már hanyatt fektemben kezdett Viki foglalkozni a nemesebbik részemmel, először mellém heveredve simogatta, masszítozta szerszámomat. Ekkorra a bugyi is lekerült szép popsijáról a kezdetekkor ledobott melltartó mellé, és itt már olajat is használt a síkosításhoz. Mókuskája szájából most kis zsinór lógott ki, jelezve, hogy itt részemről korrekt nyali-fali nem játszik, de azért egy minimális kényeztetést az ember ebben a korban már ilyen esetben is ki tud vitelezni....és hát én is megtettem a körülményekhez igazított mófon..:)) Egyfajta lingam vette Viki által kezdetét, amit először a lábaim közé kuporodva, díszemet érdeklődéssel és tetszéssel figyelve végzett, a dísztárgy tövétől a csúcsáig járatva rajta sikamlós ujjait, tenyereiből formált hüvelyét. Hosszan, kényelmesen és igen élvezetesen teltek így a percek, mígnem egyszerre csak szép popsiját arcom elé tolva hasalt rám, s finom ajakmunkával folytatta a csúcsra járatásomat...én pedig a korábban jelzettek szerint foglalkoztam kívánatosra borotvált puncijával az adott állapotának megfelelő módszerekkel..:))
Talán még most is ezzel foglalatoskodnánk, ha a falon kévő tükörben nem kezdem el nézni, ahogyan ajkai között járatja a kicsi énemet....na, ez már soknak bizonyult a jóból, s jeleztem "jöttömet", ami hipp-hopp be is következett. Nagyon fincsi volt....rendesen meglihegtetett a csúcstámadás....ami után jól esett a pihenés, ami közben Viki kedvesen letisztogatott mindkettőnket. Aztán letisztulás és lelépés kis puszik ajkaira varázsolása után.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Két órát maradtam, az annak megfelelően elvartakat teljesítettem a végén, ami baráti, inkább a korábbi átlagnak megfelelő. Nekem teljesen megérte.
Rózsacsokor
Pussoholic nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viki valóvan nagyon kedves es intelligens, közvetlen és jó humorú, valamint nem utolsó sorban nagyon szép lány, akivel nagyon gyorsan és kellemesen telik az idő. Van sejtésem, hogy milyen vadmacskává tud válni, ha valaki felpörgeti...na azt még szeretném megélni Vele..:))
Gyógymasszőrként pedig a legjobbak közé fogja magát bedolgozni, efelől semmi kétségem sincs.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról


2017-04-24 12:55:11
Nagyjából hasonló dolgokat éltünk át. Köszi az írásod, korrekt volt :)
Mutasd mindet

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

nagyon jó: 16db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

: 17db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.