Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Renáta

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2017-04-14 23:37:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nos kedves Jaws!

Csodálatos tortúra volt az egyeztetés körüli káosz! :D Volt már néhány nehezen egyeztetett randim, de messze túlszárnyalt mindent a veled való! Különlegesen, viccesen, nyögvenyelősen indult, de aztán mégis milyen klasszul sült el!!! Most mondd meg! Őrület! :)))
A fürdésről/fürdetésről meg annyit, hogy én annyira nem rajongok érte. Mindenki nagy fiú és megtudja oldani a tisztálkodást! A hátadat pedig szívesen vállalom, ha már összeolajoztam! :D

A hasznos és finom ajándékokat pedig köszönöm szépen! Isteni finom volt a bor, egyik kedvencem :)))

Gyere még! Majd ezentúl remélem egyszerűbben tudunk egyeztetni időpontot!

Puszi
Domi

Beszámoló Renáta +36305492564 87501 erotikus masszázs

jaws46 a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg Renáta hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Csúcsok csúcsa, az egyeztetések egyeztetése következik. Az első kettő közösen kiókumlált időpontot Ő mondta le megalapozott indokokkal, semmi harag, nó para, ilyen bárkivel történhet. Majd jöttem Én egy kis időpont csúsztatással, csupán egy órát toltam, majd jött az aduász az én paklimban is, mivel sajnos a megbeszélt időpontot még időben, nekem is sztornóznom kellett. Bocsi. Ekkor már közösen lamentáltunk a telefon vonal két végén, már a karmát is belevonva, Domi pedig ama bal-jóslatának adott hangot, hogy lehet nem is kellene most találkoznunk. :( Ezen kicsit elszontyolodtam, de még bedobtam egy utolsó időpontot, amikor végül is összejött a kb. 2 hete tervezgetett randi! Hipp-hipp hurrá!!! 1,5 órás svéd-masszázsban állapodtunk meg, amit már kellőképpen felspannolva vártam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budapest egyik központi részén található a kuckója. Közel a Zeneakadémia, az Oktogon, a Didibár (ala Adam Sandler) is, amit meglepődésemre már bezártak. Ennek köszönhetően a parkolás fizetős, azonban láttam a környéken pár szabad helyet. Azonban BKV-val elég egyszerű megközelíteni, hisz busszal, villamossal, földalattival, de még trolival is elég könnyedén elérhető. Én most éppen a motoros megközelítést választottam, ami szintén kiváló választásnak tűnt, hisz majdnem a ház előtt támaszthattam le a gépet!
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egy nem éppen mai építésű ház, de a célnak tökéletesen megfelelt. A ház elől hívtam Dominikát, aki már épp belekezdett volna a kódokba, de mondtam, hogy ne fáradozzon velük, mert éppen valaki éppen pakolászott az épületben, így az összes (2) kódos ajtó éppen tárva-nyitva volt, aminek következtében akadálytalanul jutottam el a lifthez, de mivel épp használták, így ruganyos léptekkel felszökelltem az x. emeletre. Ahol is egy kicsit eltévedtem, de egy kis telefonos segítség után a helyes ajtót is megtaláltam. Egy elég tágas polgári lakásba jutottam, előszoba, nagy nappali, kis hálók, nagy fürdőszoba, rengeteg tusfürdővel, ahol természetesen Dominika tusfürdőjével fürödtem le! :) Majd hörpintettem egy adagot a szájvízből is. Van kád is, ami a levezető fürdésnél játszott szerepet. A massz szobában (az egyik háló) tatami, párnák, hangulatfény, tükör a falon, valamint egy fotel, ahová a ruháimat tehettem. Röviden összefoglalva: minden klafa . . .
Renáta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépve a lakásba, szembe találkoztam Dominikával, egy nagyon aranyos, helyes lánnyal. A fényképeken is ugyanígy néz ki, de élőben sokkal szebb!!! Egy kimonó szerű köntös volt rajta, ha jól emlékezem, alatta fekete melltartó bugyi kombó. Szőkés barna haja összefogva, huncut szeme, pisze orra, mosolyra húzódó szája van. Hangja már a telefonban is elbűvölt, de élőben még jobban passzol hozzá. Nem túl magas, formás cicik (amikkel csak a későbbiekben találkoztam), kemény popó (amikkel szintén a későbbiekben foglalkoztam behatóan), formás lábak. Igazi szomszéd lány típus, akit bármikor áthívnék minimum egy jó dumálásra egy jófajta fehérbor mellé . . .
1. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 87501 erotikus masszázs
3. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 87501 erotikus masszázs4. Renáta +36305492564 beszámoló 2017-04-14 23:37:31 erotikus masszázs 875015. Renáta +36305492564 beszámoló 2017-04-14 23:37:31 erotikus masszázs 875016. Renáta +36305492564 beszámoló 2017-04-14 23:37:31 erotikus masszázs 87501
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdés után a masszázs szobába belépve egy pohár vízzel és teával fogadott. Majd Dominika megkért, hogy helyezzem magam kényelembe a tatamin, s nekilátott a masszázsnak. A lábaimmal kezdett, egészen a láb fejemtől indulva. Megfelelő erővel csinálta. Jól végig gyúrta előbb a bal, majd a jobb lábamat. Közben természetesen beszélgettünk, igen sok témát érintve. Minden izmomat jól meggyúrt, nagyon jól csinálta. Ezután a bal oldalamhoz helyezkedett, s onnét gyúrta át a hátam, majd miután itt végzett átült a jobb oldalamhoz, s ott végezte el ugyanezt. Nagyon élveztem, nagyon jól csinálta. Majd a bal lábamat a lábai közé vette és onnét masszírozta a fenekem és a derekam, majd ugyanezt elkövette a jobb a lábamon is. Majd a fenekemre, vagy a derekamra (?) ült és onnét masszírozta a hátam, a vállaim, a nyakamat, minden másodpercét élveztem, ritka jó masszázsban volt részem. Időnként az alkarját is bevetette. Dominak nagyon jó keze van, imádtam minden érintését.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ekkor már, így ahogy ült a fenekemen, vagy a hátamon (?), szinte nem is éreztem, mert pillekönnyű a lány, már el-el kalandozott a keze az ágyékom felé. A férfiasságom már kezdett éledezni. Dominika rám hajolt, s a felsőtestével is elkezdte simizni a hátam. Egy óvatlan pillanatban a melltartóját is levette, s így éreztem pihe-puha bőrét, ahogy masszírozta vele a hátam. A bugyi sajnos fent maradt, mivel a piros betűs ünnepek alatt jártam nála, de ezt már a kalandos egyeztetésünk alkalmával említette, így ebből nem volt gond, éreztem ahogy a mellbimbóival „karistolta” a hátam, őrjítő volt, s egyre jobban kezdtem fészkelődni, így a hátamon hozzám bújva masszírozott szinte eggyé váltunk, hisz a lábainkat is összefűztük. Azonban ez még mind semmi volt a következőkhöz képest. Odabújt hozzám, a fülembe, a nyakamba puszilt, éreztem a forró leheletét. Így incselkedett velem percekig, majd mikor enyhült a „szorítás” féloldalra fordultam s elkezdtem simogatni Dominikát. Ő pedig felfedezte a már meredező kápót, s nem is hagyta annyiban. Én már a hátamra fordulva, Ő pedig a lábam közé helyezkedve finoman el kezdte kényeztetni. Hol kézzel, hol szájjal, hol mindkettővel. Nagyon jól játszott a hangszeremen. Hol finoman, hol keményebben, hol csak a makkot szopogatva, hol jobban eltüntette a szájában! Én pedig utaztam a hullámvasúton. Egyszer fel, majd másszor lefelé. Folyamatosan kezelte az érzékeny pontjaimat, amit Ő nagyon jól érzékelt, s annak megfelelően irányította a dolgokat, mialatt én a mennyekben jártam. Majd éreztem egy idő után, hogy itt már csak egy út lehet, mégpedig a gyönyör útja, s ki katapultált a fellegekbe . . . Mennyei volt! Imádtam, pihegtem, éledeztem. A srácok hol végezték? Nem tudom. Domi?

Majd hozzám bújt, s én átöleltem, s beszívtam finom illatát, s a mindenség királyának éreztem magam, oldalamon Dominikával. Nem tudom meddig öleltük így egymást, mialatt az egyik kezemmel folyamatosan simogattam, időnként masszíroztam Őt mindenhol. Majd finom puszikat kaptam és adtam is. Nagyon élveztem, s Dominika szuszogásából érezve szerintem Ő is!!!

Sajnos egy idő után véget ért ez az idilli, állapot, hisz az idő gyorsabban telt mint gondoltuk. Irány a fürdő, de most a kád került sorra, amikor is kiderült, hogy a kezdő zuhanyzásnál, Dominika tusfürdőjét sikerült kiválasztanom. Hoppá!!! Jót derültünk rajta, s másodjára már választottam egy másikat, amivel a kedves vendéglátóm megmosta a hátamat, majd a többi testrészemet rám bízta . . . sajnos! Ezután már csak az öltözködés, majd a fájó búcsú következett, majd kiléptem . . . az életbe!
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A telefonban tisztáztuk. Mivel azonban jócskán túlléptük az időnket megtoldottam. Az egész átadása a fent említett élvezetek után történt, tehát előre nem kérte, én meg nem felejtettem el odaadni.
Rózsacsokor
jaws46 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindenképp megérte a majd két hetes várakozás, szerencsére nem hallgattam Dominikára és nem töröltük a randit. Dominika egy nagyon aranyos, beszédes lány, aki tényleg 24 éves. Nekem nagyon bejött a kedvessége, a személyisége, a masszírozása, az érintései, s az hogy sok mindenről tudtunk beszélgetni, még politikáról is. Domiról elég sok mindent megtudtam eme röpke 2 óra alatt. S ahogy a Terminátor mondta anno: I`ll come back! Már persze, ha Dominika is úgy gondolja! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Renáta erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRenáta legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-06-02) : Délebbre vettem az irányt és partnerem kelyhét kezdtem felderíteni. Ő halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy csókjaim a combján kedvére valók és ezen felbátorodva elkezdtem becserkészni ölét. Finom illata szó szerint megrészegített és egyszerűen nem tudtam betelni vele. Reni öröme egyre nyilvánvalóbbá vált ést halk hangjai csak fokozták gerjedelmemet. Szavak nélkül fordultunk és most én kerültem alulra.

(2022-05-17) : Mellém bújt és cirógatni kezdtük egymást. Nagyon jó volt a látvány. Simogattam a hátát és markolásztam gyönyörű feszes fenekét. Felnézett rám és csókot váltottunk. Nagyon finoman csókol. Mindenfelé cirógatott és a farkamat is megpuszilgatta, szopogatta

(2018-07-06) : Első körben megszabadulunk a melltartótól és a falatnyi kis fehér tangától, pedig nagyon jól állt Neki, de az ilyen kéréseknek nem lehet ellenállni. Kapok bio illatmentes olajat és Reni testét, szabad felhasználásra.

felejthetetlen: 10db
(2022-09-20) : Első osztályú franciát kaptam, kellő nyállal, finoman, de mégis jól érezhetően. Közben nyálas kézzel zacsi simogatás is volt, hát nem sok kellett hogy elmenjek! Ezt valahogy érezte Reni is és hagyott kb 30 másodpercet, amíg hozta a védőfelszerelést.

(2022-04-01) : Ok, szóval az időmet bőven kitöltöttem és minden percét élveztem, mint fizikailag és mint szellemileg. A totál barátnős érzés. Semmi tabu!

(2022-03-15) : Itt szeretném leírni, hogy az együttlét végig nagyon bensőséges hangulatú volt, és végig azt éreztem, hogy mindkettőnkkel olyan dolgok történnek, amit mindketten élvezünk is. Kölcsönösen kényesztettük egymást, és szeretkeztünk (Erre tényleg nem nagyon van más szó) többször, és különböző pozíciókban. Többször.

nagyon jó: 5db
(2022-05-22) : Ezt követően végig puszilva a a testét felé hajoltam és vad csókolózásba kezdtünk. Reni átvette az irányítást, hátamra fordított, majd nekilátott, hogy Pisai ferde tornyot kiegyenesítse. De még hogy kiegyenesítette, eszméletlen jó technikája van. Tudja mikor kell gyorsítani mikor kell technikázni és mind ezt vágyakozóan vadul csinálta.

(2022-04-14) : . A legfinomabb nyalókának érezhettem magam, amit az érzés mellett a látvány is fokozott. Minden pillanatában gyönyörködtem, miközben éreztem nyelve és ajkai finom játékát. A kezével finoman rásegített az élmény fokozásában,

(2019-11-06) : Laikusként relaxáló masszázsnak nevezném, de számomra első pillanattól az izgató lett a kulcsszó. Találkozónk szempontjából meghatározó, a beszámoló szempontjából kevésbé lényeges, hogy milyen nagyszerű beszélgetést folytattunk közben.

: 30db
(2022-09-03) : Gyönyörű lány, gyönyörű látvány, ahogy elkezdi kényeztetni az egyre merevebb és a szájában teljesen megmerevedő egyszeműmet. A kedvességet muszáj viszonozni, így elkezdtem én is puszilgatni testét, csókos szájától lefelé haladva egészen a gyönyörű puncijáig.

(2022-06-05) : Gyorsítottam egy kicsit és elkezdtem jobban technikázni. Reni reakciója olyan tüzes és veszélyes volt, mint egy élesített nukleáris szerkezet. Elkezdett hangosan nyögni miközben csípőjét vadul mozgatta.

(2021-04-02) : A masszázs ?????? Tökéletes, minden porcikámat át masszírozta a talpamtól a nyakamig , a kezeimet , pontról pontra . Nagyon jól esett , erős szakszerű masszázst kaptam , közben jókat dumáltunk, nagyon bírtam Reni stílusát, nagyon jó fej csaj , okos , pontosan tudja, hogy mit akar. Jött volna ekkor aminek jönnie kell illetve kellett volna, a fordulj meg vezényszó , de nem jött :))))) Reni más ... :)