Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

NOÉMI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-04-12 20:36:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NOÉMI +36205337625 87471 erotikus masszázs

MisterNobody a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMI hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon sikerült bejelentkeznem egy bő fél órával a randi előtt. Két lány van a látogatási listám elején egy ideje, egyiküknek írtam, hívtam, zölden villogott, de semmi válasz.
Majd a jelenlegi helyszínen próbáltam Lucát elcsípni, mert már az első megjelenésénél megakadt rajta a szemem.
A telefont egy nagyon kedves "telefonos kisasszony" vette fel, aki felajánlotta Noémi szolgáltatását. Mivel későn is kaptam észbe és időszűkében is voltam, nem haboztam élni a lehetőséggel. (Szerencsére.)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon könnyű. Leszállsz a villamosról, sétálsz két percet és ott is vagy. Gyalog ugyanígy, ha elmész a villamosmegállóig, aztán továbbsétálsz. Autóról nem nyilatkoznék, én péntek délután nem közlekednék azzal, ha nem muszáj. De a környéken tuti akad parkolóhely, ha más nem a Mammutban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A kapu nagyon diszkrét, semmit nem árul el a ház belsejéről. Budai bérház liftet körbevevő. A kapott kódok és ajtószám alapján visszafogott tempóban (kicsit korán érkeztem) felsétáltam pár emeletet. Ajtónyitás után kis előtérbe jutottam, jobbról függönyös-ablakos munkahelyi közösségi helyiség, szemben a polgári lakás. Megvolt a kiválasztott szobám a masszázsra, ezen kívül biztos, hogy van egy nagyobb szoba is, plusz a tágas és szépen felújított fürdőszoba elegáns, beépített zuhanykabinnal.
NOÉMI külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A lakásba Noémi engedett be. Teljesen másra számítottam. De tényleg, mivel előtte gyorsan rákerestem a mobilon Noémire, és sikerült egy teljesen más hirdetőre kattintani a kerületben. Kedves bemutatkozás, puszi-puszi, aztán kezdett gyanús lenni, hogy talán nincs itt másik Noémi.
Ezt aztán abszolút nem bántam, ajtónyitóm kis fekete egybefehérneműben volt, filigrán lány, barnás-szőke hajjal, vidám kék szemmel, mosollyal, tenyérbemászó popsival. Van egy tetkó a cicik felett és egy tenyérnyi a combon is, engem nem zavar, bár szerintem Noémi fényét kicsit sem emeli, nagyon rendben lenne kép és szöveg nélkül is :)
A magassága saját bevallása szerint 157 cm, az oldalra mégis 158 cm-t írt ki... ejnye! :D
1. NOÉMI +36205337625 beszámoló Budapest 87471 erotikus masszázs
3. NOÉMI +36205337625 beszámoló Budapest 87471 erotikus masszázs4. NOÉMI +36205337625 beszámoló 2017-04-12 20:36:52 erotikus masszázs 874715. NOÉMI +36205337625 beszámoló 2017-04-12 20:36:52 erotikus masszázs 874716. NOÉMI +36205337625 beszámoló 2017-04-12 20:36:52 erotikus masszázs 87471
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Miután megbeszéltük a keveredésemet és biztosítottam magam, hogy jó helyen járok, a masszázspadnak dőlve kis ölelkezéssel, simogatással, puszikkal közelebb is kerültünk egymáshoz. Kaptam egy törölközőt, kicsit felderítette a terepet és mehettem a zuhany alá. Visszatérve, a derekamra csavart törölközőben kicsit folytattuk - sátorállításig - az ismerkedést. Aztán a masszázspadra irányított. Ph-semleges, illatmentes krémmel kezdett a masszázsnak, nem is választottam volna mást. Mellettem állva a lábaimnál kezdett, állapotfelméréssel és esetleírással haladt felfelé. A jól beállított tükrökben is figyelhettem ténykedését és egyre kívánatosabb testét. Talán egy kicsit nem figyelhettem oda, amikor lekerült róla a fekete csipkeholmi, mindenesetre a vetkőzős jelenetre nem emlékszem. Elkezdett oldalról a fejem felé körbejárni, ahogy elérhető volt a popsija, én is igyekeztem fekvő helyzetből megsimogatni. A hogy a fejem el került, felemelve az államat, közelről is megcsodálhattam a már minden tekintetben csupasz puncijának a háromszögét és egy előrenyúlással megmarkoltam a popsit is. Nagyon bejött a látványa és a tapintása is a kisasszonynak. Kis incselkedés után így pucéran visszaült a fenekemre és tovább masszírozott-simogatott, de közben már érezhettem a bőrömön a finom puncijának érintését és kis nedvességét is. Valamikor ezután aztán már konkrétabban kategóriát is váltottunk :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Mivel már a masszázs közben is kellően incselkedett velem, ezért nem is tudom, hogy pontosan mikor is jutottunk el ahhoz a ponthoz, amikor már a szájával is kényeztetett. Először, ha jól emlékszem, azon kaptam magam, hogy a masszázspadnak dőlve állok és ő előttem térdelve igencsak intenzíven szopogatja amit és ahogy kell. Vagy talán még előtte kértem, hogy feküdjön ő is a masszázspadra, ahol először állva kezdtem el bekrémezni a hátát és a popsiját, egy kicsit gyúrni, majd a fenekére ülve igyekeztem lazítani a lapockájánál talált kis merevedéseket. Közben már az enyémet sem lehetett titkolni :) Volt egy olyan rész, amikor ő volt a masszázságyon, de már keresztben térdelve, ahogy szájjal kényeztetett, a hátán átnyúlva megsimogattam a punciját, ami szerintem addigra már mindenre készen állt. Itt nem bírtam magammal és megkérdeztem, hogy rá lehetne-e mégiscsak húzni egy fél órát a megbeszélt időmre, mert óriási késztetést éreztem a punci kényeztetésére és arra az egy órában ugye nincs lehetőség... Kért egy percet, hogy kint egyeztessen, de sajnos közben már lefoglalta a következő páciens. Nagyon kedvesen felajánlotta, hogy egy kolléganője (Anita) beszáll ezen a ponton és vele folytatom tovább. Nehéz volt ellenállni, de úgy már nem jöttem volna ki a szűkre szabott időmben. De azért átbeszéltük a négykezes lehetőségeket és időbeosztásokat, mert közben igencsak szimpatikus lett ez a szolgáltatás, így biztos, hogy még erre is sort kerítek. Szóval innen kezdve már csak szájjal (kis kézzel, de szóltam, hogy mikor hogy szeretném) kényeztetett tovább. Ezt igen nagy lelkesedéssel tette, kellő nyálmennyiséggel, kicsit cuppogva, folyamatos szem- és egyéb kontaktussal. Úgy vettem észre, hogy ő is nagyon szerette, amit csinál. Amikor már nem nagyon bírtam magammal, megkérdeztem, hogy átülhetek-e a kanapéra. Elém térdelt, és szorgalmasan folytatta a helyeslő bólogatást, kértem egy kis cicihasználatot is, hogy változatossabb emlékeim legyenek. Mivel inkább ő is azt preferálta - ahelyett, hogy mindenhol ragacsos legyen - ezért a szájában ért a vég. Azért mindent nem tüntetett el, így kicsit kölcsökérte a törölközőmet :) Én kaptam egy szép tisztát, és indultam a zuhany alá. Kis körültekintéssel kikísért a fürdőbe és végül még meglepetésemre felajánlott egy hátmosást is. Ennek sem tudtam ellenállni, sőt legközelebb nem érem be ennyivel, behívom a zuhany alá Noémit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején adtam egy kis ajándékot (a másik Noémi ízlése szerint:)), de azért talán kedves meglepetés volt. Majd elfeledtem, de zuhany után eszembe jutott a virágcsokor is. Ezt jeleztem is, Noémi szólt, hogy igazán ráérek vele, de azért már gondosan elhelyeztem az asztalkán. Mivel elszámolásban is másra számítottam, de pozitívan csalódtam, ezért hagytam az eredetileg tervezett pár szállal többet, amit abszolút nem bántam meg.
Rózsacsokor
MisterNobody nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Számomra tökéletes volt Noémi személyisége, társasága és szolgáltatása is. Szívesen járnék hozzá rendszeresen, de nekem még csavarognom kell. Mondjuk szerintem legközelebb nem megyek messzire, mert nagyon szeretném meglátogatni a "szomszéd" lányt is, és nagyon csábít a lehetőség, hogy utána összetegyék a négy kezüket. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMI erotikus masszázs beszámolójáról


2017-04-18 22:43:23
Jó kis beszí szerencsés végkifejlettel. Noémivel nem lehet mellé nyúlni,Ö egy igazi cserfes kis tündér,teljes odaadással.
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

(2022-10-28) : Fürdőből visszatérve kért, hogy helyezzem magam kényelembe hason fekve a matracon. Közben ő is megszabadult a fekete egybe valamitől. Próbáltam valahogy nem oda nézni, hogy a hason fekvés nehogy hamar kényelmetlenné váljon,

felejthetetlen: 13db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

nagyon jó: 7db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 10db
(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2019-08-05) : A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nono...

(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.