A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2017-04-12 19:04:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága András!)

Nagyon köszönöm a Veled együtt megélt boldog,
erotikus pillanatokat.)
Roppantul élveztem minden pillanatát ennek a lopott órának..:-P
És köszönöm,hogy időt szakítottál eme randevú
publikálására,férfitársaid felé.
Remélem lesz egymáshoz még szerencsénk;-)
Kívánok Neked további-tartalomban gazdag-huncutkodásokat!:-)

Csók: Valéria

Beszámoló Valéria +36706536591 87467 szexpartner

andrasmasodik a 2017-04 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en kezdtem. Bár péntek este írtam, és hétvégén nem rendel, másnap jött a pozitív válasz. Itt az oldalon váltottunk pár szót a hétvégén, majd hétfőn a randi előtt pontosítottuk a részleteket. Számomra kellemes meglepetés volt már így az elején, hogy üzemidőn kívül is belép a honlapra, illetve az, hogy már az egyeztetésre küldött válaszban pontos címet kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Móriczhoz közel, BKV-val egyszerű. Én autóval mentem, letettem a vasat a közeli francia nevű bevásárlóban, onnan öt perc séta a friss tavaszi levegőn. Az utcákon nem nagyon láttam parkolóhelyet, szerintem én a legjobb megoldást választottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Páremeletes panel, közepes állapotban, millióan laknak ilyenben. Lift van, működik, kell is, mert fel kell jutni pár emeletet. Ami egyesek számára visszariasztó lehet, hogy a szomszéd ház aljában valamiféle vendéglátóipari egység van, és kora délután lévén sokan ültek a járdán kialakított teraszon lévő asztaloknál. ilyenkor az ember úgy érzi, hogy mindenki őt nézi, de valójában a rántott csirke valószínűleg érdekesebb, mint a bejárat előtt tébláboló delikvens.
Maga a lakás elmegy, semmi extra, a célnak megfelel. Szebb napokat is látott már, de minden van, ami kell, és tiszta, rendes. A fürdőben a valaha látott legnagyobb tusfürdőválasztékkal találkoztam, 13 flakont számoltam meg, de még az is lehet, hogy ez csak a jéghegy csúcsa volt...
Valéria külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek nem hazudnak, a valóságnak megfelelnek. Arca átlagos, voltam már szebb lánnyal, de kedvesebbel nem hiszem. Pici lány, formás fenékkel, ami a gyengém. A mellei kicsik, nekem ez bejön, de mellmániások ne ide jöjjenek. Minden porcikája természetes, nincs benne műanyag. Egy kis fém van, intim piercing formájában, az a két golyós, függőlegesen a csiklóbőrben lévő változat. Jól néz ki!
Az életkor szerintem pár évvel ezelőtt volt igaz, ránézésre a harmincas éveinek második felében van. Egyébként stimmel az adatlap.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 87467 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 87467 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2017-04-12 19:04:58 erotikus masszázs 874675. Valéria +36706536591 beszámoló 2017-04-12 19:04:58 erotikus masszázs 874676. Valéria +36706536591 beszámoló 2017-04-12 19:04:58 erotikus masszázs 87467
Action
Erotikusmasszázs:
5
ESZO mmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Az action tulajdonképpen a lakásba lépéskor azonnal elkezdődött. Csókokkal, símogatással fogadott rögtön az elején, még jóformán a cipőt sem vettem le. Ez folytatódott a szobában is, símogattam mindenhol, ahol értem, ügyesen forogva kezem alá adta mindenét. Kezdtem szépen bemelegedni, úgyhogy levetkőztem, irány a fürdő.
Fürdés végén bejött, és rögtön nekilátott kifertőtleníteni a kádat, mosdót, feltörölte a kifröcskölt vizet. Mindezt úgy csinálta, hogy "véletlenül" hozzám dörgölje a popsiját, vagy úgy hajoljon le, hogy lássak mindent, amiért jöttem.
Szóval ügyesen, fokozatosan húzott fel, incselkedett, nagyon profi, de kedvesen profi volt.
A szobában aztán gyorsan lefejtettem róla azt a néhány fehérneműdarabot, és közelebbről szemügyre vettem a lába között lévő testékszert. Ha már erre jártam, megkóstoltam a punciját is, kedvemre való lepkécske fogadott. Bele is vetettem magam, nyaltam-faltam, izgattam a piercing segítségével. Harapdáltam a lepkeszárnyakat, szép húsosak voltak, pont kellemes, nem facehugger az Alienből. Felváltva izgattam a mellbimbóit és a popsiját, miközben nyalogattam a csiklóját, aminek -úgy tűnt- meg is lett az eredménye.
Váltásképpen a hátamra feküdtem, kellemes francialeckével viszonozta az előzőeket, miközben én finomat ujjaztam a lucskos kis kelyhét. Mikor kellőképp vitéznek éreztem magam, lovacskát kértem. Gumi fel, nyeregbe pattant, majd kérésemre óvatos lovaglásba kezdett, hogy ne legyen túl hamar vége. Itt is látszott, hogy nem akar gyorsan kivégezni, mindent úgy csinált, ahogy én kértem. Lassú fel-le mozgással masszírozta a kistesót a hüvelyizmaival, nagyon kellemes érzés volt! Közeledett a vég, ezért kértem, hogy forduljunk kutyusba. Elém tolta a kerek popsiját, itt már nem óvatoskodtunk, dugtam, ahogy csak bírtam, míg el nem ért a csodás végkifejlet.
Levezetésképpen még kaptam egy kis masszázst a vállaimra, majd lemostuk rólam a masszázsolajt, és fájdalmas búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régi pesti átlag az alap. Én popsi extrára készültem, ezért két egész csokrot vettem ki a virágautomatából. Le is tettem érkezéskor a kisasztalra, végig ott maradt. Amíg felöltöztem, hozta a visszajárót, mert végül is a popsira nem került sor. Persze nem kértem vissza, nem az ő hibája, hogy nem bírtam ki a popsiig, hamarabb végem lett. Nálam ez alap, ha ő bevállalta, rákészült és miattam mégsem jött össze, az az én bajom, nem az övé. Mindenesetre a korrektségére ez is példa. Egy pillanatra sem vettem észre TP-t, mégis minden tökéletes koreográfia szerint zajlott. Érkezéstől távozásig pontosan hatvan perc, minden belefért, minden jó volt.
Rózsacsokor
andrasmasodik nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, merem ajánlani azoknak, akik barátnős együttlétre vágynak, és fontosabb nekik a korrektség, odaadás, kedvesség, mint a plasztik cicik és topmodell megjelenés. Nagyon megérte ár érték alapján.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 31db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 26db
(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

: 34db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

(2022-07-08) : Egy igazi mélyrehatoló Valéria-féle franciával kedveskedett amit nagyon szeretek. Bár picit nagyobb a méretem de ez sem okoz neki gondot soha, nagyon szépen eltüntetett. Első körben a szájában lett végem, az utódok közül egyet se láttam, mind a pociba eltűntek. Gondosan megtörölgetett, pihenésképpen beszélgettünk egy kicsit. Rövid időn belül viszont újra éledezni kezdtem melyet Valéria is észrevett.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.