29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
297
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
Angi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Angi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2017-03-16 16:48:59

deviljoe
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Angi reagálása

Nem volt unalmas veled lenni. Szerintem ez azért van, mert valahogy bíztam benned, bíztam a gondolataidban. Érted, hogy mire gondolok :)pont jól kiegészítetted az együttlét alatt az én jó tulajdonságaimat. :) Sokkal többet érsz, mint amennyit valójában megmutatsz magadból! Milyen jó hogy néha kimutattam mennyire szükségem van a varázsvessződre.
Köszönöm az értékelést! Gyere máskor is vissza hozzám, szívesen fogadlak!! ;)

Szexpartner beszámoló Angi Budapest 2017-03-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Angival már előtte is beszéltünk, váltottam vele pár sort az itteni levelező felületen. Elsőre felvette és estére egyeztettünk időpontot. Abszolút rugalmas, sms -t is írtam neki és egyből válaszolt. Fotói, és a mostani rendelőhely elhelyezkedése is szimpatikus volt számomra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térkép abszolút jól mutatja a helyszínt amit a bemutatkozó soraiban még jobban pontosít. Busz is és villamos is ott áll meg a közelben, autóval is könnyen megközelíthető. A ház előtt megcsörögtem, egy nagy társasház, aztán a kapott infok alapján könnyen meg is találtam, fsz. 1xü :) Szerintem még sötétben is odatalálnék :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás gyönyörű, otthonos és Angi csak emeli a fényét a helynek. Kis belépő, székre leül, cipő levesz, szobába belép. Mintha egy tuti sztriptíz bárban lennék, itallal kínál, szobában "sztriptíz rúd" és nagy TV. Zene is szólt a háttérben, kedves beszélgetés keretében egyeztettünk, mit szeretnék, miért is jöttem. Fürdőszoba csodás, nagy hydromasszázs zuhanykabin, felszerelve tusfürdő garmadával. Illatos türcsi, kilépő, szájvíz mind-mind rendben. Tisztaság és rend mindenütt! Csak ő rendel, csak te vagy neki és mindenben partnerként lesi kívánságodat. Kommunikációban jeles!
Angi külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A fotóknak megfelelően élőben is szupercickós, mosolygós és kedves. Szubjektív, hogy kinek mi tetszik de nekem bejött és a pozitív kisugárzásával levett a lábamról. Szexi fehérneműben fogadott, de mire visszaértem a fürcsiből már csak egy bugyi volt rajta..teljesen nem is emlékszem mert el voltam veszve a részletekben :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
4
Pornós feeling:
3
Egymáshoz simultunk, simogatásokkal és testrepuszikkal vette kezdetét az az egy óra amit egymásra hangolódva töltöttünk együtt. A törölközőt lehámozta rólam és lefeküdtünk a francia ágyra. Tovább csókolgattam, elkalandoztam 1x az egyik aztán a másik cickó irányába. Nyalogattam, puszilgattam amit nagyon élvezett. Egyre lejjeb és lejjeb kalandoztam, lassan a bugyi is lekerült róla..finom és illatos puncija már várta, hogy kényeztessem. Halk nyögések, nedvesedés és testének mozgása mind-mind tudatták velem, hogy élvezi ténykedésemet. Előre megbeszéltük, hogy kezdjünk majd egy masszázzsal amit megelőzve kaptam egy kis franciás meglepit. Szépen, lassan és finoman vette a szájába addigra már merev hímtagomat. Következett a masszázs..míg el nem felejtem, popsiizgatásról is szót ejtettem amit kellemes kis simítások, "dörzsölések" formájában adott át nekem. Jól masszíroz és ezzel segített, hogy még jobban ráhangolódjak a szex action -re. A masszázs végeztével ismét egy franciázás következett, kaptam egy védőburkot és missziben kezdtük a tornát. Ezt követte még néhány pózváltás amivel gyorsan eljutottunk a csúcsra. Kellemes szeretkezés volt ez egy órában, de sokáig már nem bírtam és a gumiba élveztem. Hagyott lenyugodni, kaptam egy kis tisztítást, beszégettünk még ez élet nagy dolgairól is és spuri a fürdőbe. Észre sem vettük úgy el szaladt az idő, de egszer sem éreztette velem, hogy siessünk mert kifutunk az időből. Legközelebb a pezsgőzést is bepótoljuk!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alap egy órát kértem amit vállalt is a masszázzsal megspékelve. Pesti átlag de mindezt egy exkluzív nővel egy intim együttlét keretében. Bocs, a fogalmazásért de most így sikerült. Nem szeretek javítgatni, ha jön a gondolat leírom! Ja, először voltam nála és letettem az asztalra mielőtt indultam. Teljesen korrekt!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szeretnék még többször is visszamenni és remélhetőleg ennek semmi nem akadálya nem lesz. Jól éreztem magam vele, abszolút nem feszélyezett semmi az ég világon. Mintha csak a szomszédba ugrottam volna be a barátnőmhöz egy lopott órácskára.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Sveda22
Ismerkedik az oldallal
2017-03-17 14:36:14
Teljesen fedi a valosagot!:) Csak ajanlani tudom:)

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 8db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 25db
(2018-05-25) : Újra bekapott,és a fejét fogva toltam neki.Angi a két gyönyörű cici domb közé vett,és felváltva szopattam és kúrtam a cicijét.Gumi húzás ,és helyet cseréltünk,és háttal nekem belém ült.

(2018-04-22) : Beöltöztetett,és meglovagolt.A cicik ugrálni kezdtek,és nem sokára megtaláltuk a harmónikus közös mozgást.Szinte egybe forrtunk mikor Angi elélvezett,és pár pillanat múlva én is.

(2018-03-18) : A falnak támaszkodva előre hajoltam ,így hozzá fért a zacsihoz is ,és a golyókkal kezdte.Bekapta ,szopogatta,majd a nyelvét végig húzva a farkamon bekapott.

: 56db
(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

(2017-06-18) : After she was in position I asked again (to the safety) if it is ok to come into her mouth. She agreed and began to blow my cock. She blows well, at different pace, once she sucked on my sack and licked in but she has blown mainly and massaged with her hand my sack. Her ass in front of my eyes and the hot blown,