Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-02-27 12:57:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!

Jó volt Téged ennyi idő után újra látni és feleleveníteni az első randink emlékeit. Remekül sikerült és jól éreztem magam, örülök, hogy Te is!

Várlak vissza :)

Puszi!!

Beszámoló Tessza +36306742613 86563 szexpartner

endre30 a 2017-02 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Régen találkoztam már Tesszával, hirtelen ötlettől vezérelve írtam egy levelet, melyre pozitív válasz érkezett, így VTR-t használva bejelentkeztem. Mind a levelemre, mind a bejelentkezésre rövid időn belül reagált
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Fővám tér környéke, nagy forgalom, parkolóhely szinte esélytelen, de Tessza már a bemutatkozásában ajánlja a környékbeli parkolóházakat. A Stúdium néhány méterre, a Bálna kicsit távolabb, viszont az első óra parkolás ingyenes. BKV megállók a közelben (villamos, metró)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi építésű, jó állapotú ház gyönyörűen felújított lakása. A bejutás Tessza útbaigazítása alapján. A lakásban mással nem találkoztam. A fürdő mindennel felszerelt, zuhanyzós és tökéletes a tisztaság. Többféle tusfürdő és szájvíz közül lehet választani, a törölköző nagy és puha.A szobában kényelmes franciaágy, szék a ruháknak, kellemes hangulatvilágítás. A zene tabletről szól.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Véleményem szerint Tessza képei a Top3-ban van vannak az oldalon. Profi képek és élőben sem fog senkit csalódás érni. Karcsú teste van formás, kemény popsival és cicikkel. A haja most éppen félhosszú. Egy fekete miniruhában fogadott combfixel és magassarkúban. Tessza egy igazi nő, akiből sugárzik az elegancia.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 86563 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 86563 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-02-27 12:57:44 erotikus masszázs 865635. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-02-27 12:57:44 erotikus masszázs 865636. Tessza +36306742613 beszámoló 2017-02-27 12:57:44 erotikus masszázs 86563
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Pornós feeling:
1
A randi azzal kezdődött, hogy késtem, nem kicsit, de Tessza ezt nagyon jól kezelte, persze szóltam, hogy késni fogok. Érkezésemkor a kapott instrukciókat követve jutottam a megfelelő ajtóhoz, ami mögött várt Tessza. A szobában üdvözlő puszik és egy kis beszélgetés után fürödni indultam.

Fürdés után Tessza a szobában várt, már csak a combfix és egy fekete melltartó volt rajta amitől hamarosan megszabadult. Az ágy mellett kezdtünk csókolózni és simogatni egymást.

Ezután az ágyra kerültünk, én alul, Tessza fölöttem és szép lassan elindult... És elkezdődött. Nagyon finom kényeztetéssel kezdett először a környékkel foglalkozott, majd egy lágy érzéki franciával folytatta a kényeztetésemet. Nem sokkal később egy nagyon komoly nyálcsorgatós, mélytorkos franciázással folytatta.Nagyon jó érzés volt Tessza szájában lenni, így szünetet is kellett kérnem... Ez jó alkalom volt arra, hogy most én kényeztessem. Tessza finom, illatos, sima puncija nagyon jól reagál, viszonylag gyorsan sikerült elmennie. Ekkor nagyon érzékennyé vált, így összebúlyva csókolóztunk és simogattuk egymást.

A hogyan tovább kérdésre franciás befejezés lett a válasz, így újra az én kényeztetésem következett, minek következtében hamarosan Tessza szájában lett végem. Hagyott lenyugodni, majd eltakarította a romokat és masszázst ajánlott pihenésképpen. Nagyon kellemes, nyugtató volt, cirógató mozdulatokkal, nem profi, de nem is erre vágytam.

Második kör? Naná! A szokott koreográfia, franciával keményre varázsolt és gumit kaptam. A szeretkezés előtt még 69-be fordultunk, majd Tessza lovagolni kezdett rajtam. finom mozdulatokkal, közben csókolózva, vagy formás melleit, testét simogatva szeretkeztünk, majd pózcsere következett és kutyusba fordultunk. Csodálatos látvány Tessza popsija ebben a pózban, sokáig nem is bírtam. Újabb romeltakarítás majd beszélgettünk és mivel az időm lejárt egy gyors fürdés után elbúcsúztam és vigyorogva indultam haza.
Elszámolás
A végén történt, Tessza rá sem nézett. A bővebb infó alapján, az új pesti átlag, extrák nincsenek, legalább is én nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
endre30 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tökéletes volt az illúzió, az érzés, hogy a barátnőmmel/szeretőmmel voltam. A randi alatt csak én voltam, Tessza nagyon figyelt arra, hogy jól érezzem magam. Tessza egyébként egy nagyon érett gondolkodású nő, nagyon komoly szexuális kultúrával. Nagy kedvencem, sajnos ritkán tudom a társaságát élvezni, de ha tehetném minden nap randiznék vele. Feltölt és olyan élményt nyújt, amire csak kevesen képesek. A késésemet is nagyon jól kezelte, amit külön köszönök.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2017-02-27 21:11:23
Hát jól és tartalmasan mulattátok az időt. Meghoztad a kedvemet ebbez az ideális szeretőhöz...mielőbb hallani akarom majd a hangjàt is. Kedvcsinálóra sikeredett ez a kalandod!!
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-07-10) : Tessza lecsúszott és finom franciába kezdett, ami közben bejárta a teljes alfelemet, foglalkozott a golyókkal is, de a legjobb az volt, amikor a gátat nyalogatta és közben finoman verte a farkam. I

(2017-06-28) : Kicsit feljebb emelkedett és két oldalról lentről felfelé végig nyalta a farkam majd kicsit a makkot bekapva megszívta, majd újra egy kör nyalintás. Ezután teljesen rábukott és úgy eltüntette, hogy az orrocskája koppant a hasamon

(2017-05-31) : Azonban Tesszus nem hagyta árván őt sem, torkában teljesen eltűntem több alkalommal is. Mielőtt gyorsan végem lett volna, cserét kértem és számmal és nyelvemmel végigbarangoltam Tesszus formás, feszes testét.

felejthetetlen: 15db
(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

(2017-08-28) : Nf nagyon jó, irányítható, azt nézi neked mi kell, nem pedig azt,h neki mi a kényelmes. Kölcsönösen is töltöttünk el időt, hálás volt érte, így az 1. rész a szájával ért véget, közben kis nyelves játék, szemkontakt...

nagyon jó: 25db
(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

(2017-10-04) : Mindeközben már Tessza le is ért a főnökhöz, így Lynával történő csókok közepette Tesszus szájába kerültem. Már ekkor a mennyekben éreztem magam, és természetesen ez csak tovább fokozódott.

: 22db
(2017-10-13) : Kezdésnek kaptam egy fantasztikus franciát, amelynek során a környékkel is foglalkozott és mélytorkos elemekkel is kombinálta, ez igazán nagyon kellemes volt.

(2017-10-07) : Lefektetett az agyra ahol egy nagyon jo franciat kaptam. A kornyeket rendesen korbenyalta, baromi jol csinalja. Fordulas utan razkodasig nyaltam. Egybol szembol behelyeztuk az ezredest ami ugy tunt ismet megrazkodtatta.

(2017-10-03) : A popó nyalást igazán élveztem, nem csak immel ámmal hanem erősen be be csusszanva csinálta, wooouuuu nagyon jóó volt. Valami ötlettöl vezérelve 69-be fordult, így én is be tudtam vetni a nyelvtudásomat.