Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Renáta

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2017-01-21 23:32:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kop!

Köszönöm szépen a beszámolót. Talán annyit megjegyeznék,hogy nincs retusálva egyik képem sem. Szerencsére nincs nagy orrom,fülem,löttyedt combom, amit kéne :))))

Várom a negyedik találkozót is :)

Puszik
Domi

Beszámoló Renáta +36305492564 85769 erotikus masszázs

Kop a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg Renáta hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, mivel már a harmadik látogatásomra készültem csak az időpont egyeztetést kellett lebonyolítanunk.
Megközelítés
Marinapart, autóval, metróval egyszerű. A Dunához közel esik a ház és viszonylag hátra a telepen, így aki gyalog érkezik az túrázhat bőven.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern társasház, kis lakás, szerintem csak egy szoba van, a nappali térelválasztóval van kihatárolva. A fürdőszoba rendben volt, a törölköző és a kád kilépő is. Használhattam kikészített szájvizet. A szoba olyan Marinapartos dizájnnal bír, bár a tatami állati vékony és ezért kemény. Mellette a tükör 20 cm -el magasabban van a kelleténél, igy oldalra pillantva gyakorlatilag semmit sem lehet benne látni az eseményekből. Egyébként a keco a célnak tökéletesen megfelel,tisztaság, rend, jó illat volt.
Renáta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Helyes, szép arcú lány, amolyan norvég iskoláslány tipusú, a fényképek alapján más milyennek képzeltem, de félreértés ne essék, abszolut felismerhető és tényleg szép. A bőre fehér és sima, talán egy tetkó látható a hátán, de nem különösebben zavaró. Picike, de formás cicijei vannak. A felső teste vékonyabb mint az alsó. Köldöktől lefelé azonban tökéletes, csábító ölet, kerek popsit, selymes feszes combokat és gyönyörű babapuncit találunk. Formás lábszárak és lábfejek egészítik ki az összhatást. Kezén és a lábán is vörösre lakkozottak voltak akkor a körmei. Remekül lehetett beszélgetni vele gyakorlatilag bármiről. Hozzáállása, kedvesége, vidámsága szintén megemlítendő.
1. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 85769 erotikus masszázs
3. Renáta +36305492564 beszámoló Budapest 85769 erotikus masszázs4. Renáta +36305492564 beszámoló 2017-01-21 23:32:13 erotikus masszázs 857695. Renáta +36305492564 beszámoló 2017-01-21 23:32:13 erotikus masszázs 857696. Renáta +36305492564 beszámoló 2017-01-21 23:32:13 erotikus masszázs 85769
Erotikus masszázs
Választhattam az olaj és a krém között, mivel csak az olaj volt pumpás kiszerelésű ezért azt választottam.
Masszázsa kellemes, amolyan dörzsölés jellegű, hosszú mozdulatokkal masszíroz, gyakran simítja végig a bokámtól egészen a fenekemig terjedően a lábamat. Inkább ösztönösen mint szakszerűen masszíroz, de amit csinál az jó és kellemes. Masszázs közben melltartót és bugyit is viselt. Viszonylag rövid idő elteltével levette a melltartóját és alaposan beolajozott. Kellemesen csúszkált a hátamon, néha bele-bele szuszogva a fülembe. Pár perc után suttogva fordulásra ösztökélt.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megkértem, hogy a bugyiját ő is vegye le, ezt készségesen megtette. Bekuporodott a lábaim közé és kezdetét vette a kényeztetés. Kézzel majd szájjal is csinálta, finoman, érzékien. Viszonylag hamar javasoltam, hogy egy kicsit én is szivesen kényeztetném, ezt nagyon szivélyesen fogadta, rögtön hanyatt vetette magát.
Elérkeztünk a lényeghez, ami Dominika titkát segíti megérteni. Nem az a káprázatos amit ő csinál, hanem az ahogy ő hagyja magát és aláveti annak amit vele lehet csinálni. Mint említettem köldöktől lefelé tökéletes amit talál az ember. Abszolut selymes és hibátlan a bőre, érzékien domborodó szemérem dombja és finoman metszett szemérem ajkai vannak, mindez abszolut baba punci kivitelben, sehol egy sörte vagy pati. Ha lejjebb haladunk rátalálunk a csodálatos és rozsaszínű ánuszkára, ha felfelé a combok mentén, élvezettel csócsálhatjuk a tökéletes tonusú combok izgatóan megformált belső oldalát, az izmos és formás vádlit majd a gyönyörű lábfejeket. Hatalmas élvezet ott lent tevékenykedni és hála istennek úgy tünik, hogy Dominikának sincs ellenére a móka. Izgatóan nedvesedett, a hanghatások hihetőnek tűntek és főleg sokáig lehetett nyalakodni. Az idő azonban nagy úr, helyet cseréltünk. Kézzel majd szájjal is csinálta, finoman, érzékien, pont úgy ahogy az elején, de mivel az idő rövid volt besegítettem neki én is kézzel.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Marinaparti szokásos, mivel jól éreztem magam és ki is csúsztunk bő tiz perccel az egy órából, felkerkítettem.
Rózsacsokor
Kop nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ez volt a harmadik látogatásom, az első egy kicsit furcsán indult, de azután jóra fordult, a második volt a legjobb, de arról inkább nem irok semmit. Van valami ebben a lányban ami visszavonz, talán a közvetlensége vagy az odaadása. Mindenképpen ajánlott kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Renáta erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRenáta legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-06-02) : Délebbre vettem az irányt és partnerem kelyhét kezdtem felderíteni. Ő halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy csókjaim a combján kedvére valók és ezen felbátorodva elkezdtem becserkészni ölét. Finom illata szó szerint megrészegített és egyszerűen nem tudtam betelni vele. Reni öröme egyre nyilvánvalóbbá vált ést halk hangjai csak fokozták gerjedelmemet. Szavak nélkül fordultunk és most én kerültem alulra.

(2022-05-17) : Mellém bújt és cirógatni kezdtük egymást. Nagyon jó volt a látvány. Simogattam a hátát és markolásztam gyönyörű feszes fenekét. Felnézett rám és csókot váltottunk. Nagyon finoman csókol. Mindenfelé cirógatott és a farkamat is megpuszilgatta, szopogatta

(2018-07-06) : Első körben megszabadulunk a melltartótól és a falatnyi kis fehér tangától, pedig nagyon jól állt Neki, de az ilyen kéréseknek nem lehet ellenállni. Kapok bio illatmentes olajat és Reni testét, szabad felhasználásra.

felejthetetlen: 11db
(2022-09-20) : Első osztályú franciát kaptam, kellő nyállal, finoman, de mégis jól érezhetően. Közben nyálas kézzel zacsi simogatás is volt, hát nem sok kellett hogy elmenjek! Ezt valahogy érezte Reni is és hagyott kb 30 másodpercet, amíg hozta a védőfelszerelést.

(2022-04-01) : Ok, szóval az időmet bőven kitöltöttem és minden percét élveztem, mint fizikailag és mint szellemileg. A totál barátnős érzés. Semmi tabu!

(2022-03-15) : Itt szeretném leírni, hogy az együttlét végig nagyon bensőséges hangulatú volt, és végig azt éreztem, hogy mindkettőnkkel olyan dolgok történnek, amit mindketten élvezünk is. Kölcsönösen kényesztettük egymást, és szeretkeztünk (Erre tényleg nem nagyon van más szó) többször, és különböző pozíciókban. Többször.

nagyon jó: 5db
(2022-05-22) : Ezt követően végig puszilva a a testét felé hajoltam és vad csókolózásba kezdtünk. Reni átvette az irányítást, hátamra fordított, majd nekilátott, hogy Pisai ferde tornyot kiegyenesítse. De még hogy kiegyenesítette, eszméletlen jó technikája van. Tudja mikor kell gyorsítani mikor kell technikázni és mind ezt vágyakozóan vadul csinálta.

(2022-04-14) : . A legfinomabb nyalókának érezhettem magam, amit az érzés mellett a látvány is fokozott. Minden pillanatában gyönyörködtem, miközben éreztem nyelve és ajkai finom játékát. A kezével finoman rásegített az élmény fokozásában,

(2019-11-06) : Laikusként relaxáló masszázsnak nevezném, de számomra első pillanattól az izgató lett a kulcsszó. Találkozónk szempontjából meghatározó, a beszámoló szempontjából kevésbé lényeges, hogy milyen nagyszerű beszélgetést folytattunk közben.

: 30db
(2022-09-03) : Gyönyörű lány, gyönyörű látvány, ahogy elkezdi kényeztetni az egyre merevebb és a szájában teljesen megmerevedő egyszeműmet. A kedvességet muszáj viszonozni, így elkezdtem én is puszilgatni testét, csókos szájától lefelé haladva egészen a gyönyörű puncijáig.

(2022-06-05) : Gyorsítottam egy kicsit és elkezdtem jobban technikázni. Reni reakciója olyan tüzes és veszélyes volt, mint egy élesített nukleáris szerkezet. Elkezdett hangosan nyögni miközben csípőjét vadul mozgatta.

(2021-04-02) : A masszázs ?????? Tökéletes, minden porcikámat át masszírozta a talpamtól a nyakamig , a kezeimet , pontról pontra . Nagyon jól esett , erős szakszerű masszázst kaptam , közben jókat dumáltunk, nagyon bírtam Reni stílusát, nagyon jó fej csaj , okos , pontosan tudja, hogy mit akar. Jött volna ekkor aminek jönnie kell illetve kellett volna, a fordulj meg vezényszó , de nem jött :))))) Reni más ... :)