Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-01-21 15:06:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
3
Képek száma:
2


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 85763 szexpartner

krisz_krosz a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Könnyedén ment, telefonon megérdeklődtem a lehetőségeket, aztán megbeszéltük, hogy VTR-en bejelentkezek. Gyorsan el is fogadta, és ott még jelezhettem is egyéb kívánságaimat. :)
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
2
BKV-val egy nagyon picit kiesik, de szerintem max 5-600 métert kelllett sétálni az egyik népszerű villamosvonal megállójától.
VTR-es egyeztetésnél én már megszoktam, hogy időpont elfogadása után automatikusan megkapom a címet is. Alice-nél sajnos ez x db kérdőjel. :(
Érdemes lenne beállítania ezt az opciót, mert ha már elfogadta a VTR időpontot, ne kelljen még erre is visszakérdezni. :)
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
XIII kerületi panel. Biztosan tudja mindenki, mire számítson kívülről. Belül a lakás megfelel a célnak. Minden szoba sötétítve van, szóval nem nagyon fogsz figyelni a környezetre. A fürdő cseppet szűkös, de ez a panelek sajátossága. Tisztának mondanám. Az aktus helye szintén nem a legtágasabb, de hát nem focizni megy oda a vendég. A bejutás picit macerás a bejárati ajtótól távol lévő rácsos ajtó miatt.
Érkezésemkor felújítás lehetett a lépcsőházban, emiatt elég nagy volt a kupi. :(
ALICE külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
2
Amiben fogadott:
2
Higiénia:
4
Arc:
1
Nos a testalkat az teljesen megfelel annak, amit vársz. Kis törékeny tini test. Nagyszerű fenék, és az a fajta pici cici, amit én imádok. Kifejezetten kívánatosnak találtam.
A teljes arcát viszont én egy pillanat sem láttam. Arcába van borítva a haja, és folyamatosan lesüti a tekintetét. Még amikor hozzád beszél is. Nem nagyon tudtam hova tenni ezt, eddig általában akárhány lánynál voltam, mind a szemembe nézett. Talán nem szeretné, ha az utcán felismerném? Azért elég nagy ez a város ahhoz, hogy ne találkozzunk soha. :)
Sajnos az arcáról nem tudok semmit mondani, de nekem nem tűnt 22 évesnek. :)
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 85763 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 85763 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-01-21 15:06:39 erotikus masszázs 857635. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-01-21 15:06:39 erotikus masszázs 857636. ALICE +36307482875 beszámoló 2017-01-21 15:06:39 erotikus masszázs 85763
Action
Együttfürdést is kértem, nekem ez nagyon jó bemelegítés egymás megismeréséhez.
Készségesen benne is volt Alice. Símogattuk egymást, nagyon finoman hozzám bújt többször is, amikor átölelve a fenekét markolásztam. Érezte, hogy mivel tud kedveskedni. Nem szégyenlősködött, amikor csókot kerestem, minden alkalommal visszacsókolt. Viszont itt megjegyezném, hogy nagyon fura volt a nyelvjáték csóknál. Konkrétan nem volt... Olvastam egyéb beszámolókban, hogy nyelv-piercingje van. Elképzelhető, hogy érzékeny volt a nyelve, vagy keveset használja azt csókolózáskor pont emiatt.
Sajnos csak mérsékelten nevezném izgatónak így a csókot. :(
Fürdés közben többször is játszadozott az ágaskodó farkammal, és annak befejeztével le is vette torokra.
Nem nagyon kecmecel, ezt elég jól csinálja.
Bementünk a hálóba, ahol ágyra térdelt, én az ágy mellé álltam, és elkezdte a franciázást. Sajnos ez a rész kimerül a mélytorokra engedésben, mert a franciázás számomra nem volt túl kellemes. Igen, jól le tudja venni, de a szopogatás, nyelvjáték, ajkakkal stimulálás is fontos része a franciának. Golyókkal sem nagyon foglalkozott sajnos.
A torkozás viszont elég stimuláló hatású volt, ezért gyorsan kértem, hadd menjek le én is.
Ezt a részt kedveltem, mert nagyon jól reagál mindenre. Nyakpuszilgatásra, a cicik kényeztetésére, ahogy végigcsókoltam a testét, és természetesen ahogy játszottam a puncijával. 5/5-re értékelném ezt a részt. Úgy tűnt élvezte az ujjazást is.
Gumit húztunk, és misszionáriusban kezdtük, mert szerettem volna csókolni is közben.
Hát hű...itt nagyon gyorsan beindult a kivégzésem. Nem vagyok nagy szerszámmal ellátva, de gumin kersztül is nagyon éreztem a punciját. Vagy nagyon szűk, vagy nagyon jól rá tud szorítani, mert baromi gyorsan éreztem, hogy kezdek jönni. Apróbb szüneteket próbáltam bevinni. Csólolózgatás, pózcsere. Ölembe vettem, szexin mozgott rajtam csípőből, aztán kutyus póz, de nem tudtam mit csinálni, gyorsan közelgett a vég.
Kértem, hogy fejezzük be arcra. Nem volt gond számára. Kielégítő finish volt. Pkk-pakk el is repült az idő.
Elszámolás
A megbeszéltek alapján történt, még a találkozó elején kikészítettem, ne kelljen erre gondolnia egyikünknek sem az együttlét alatt. A teljes óra jutányosabb, mint a fél óra.
Rózsacsokor
krisz_krosz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Még nem tudom, hogy visszamenjek-e, volt lány, akivel jobb volt az első benyomás, volt akivel sokkal rosszabb. Először 1 órát terveztem, de aztán eszembe jutottak a csalódások, amikor teljes órát kértem, és már az első menet után arra gondoltam, hogy mikor megyek végre innen. Ezért szerettem volna megbeszélni azt, hogy fél órával kezdjünk, és ha mindkettőnknek megfelel, hosszabbítunk. Alice nem szeretett volna variálást, így maradt a fél óra. Talán visszamegyek majd egy teljes órára, mert az első menet vele nagyon gyorsan véget ér. :)
Én második menetben szoktam általában igazán kiélvezni a lányokat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2017-01-25 12:36:32
Végül csak megnézted az arcát, nem de?.............

2017-01-24 17:25:19
Nagyon jól és őszintén megírtad, persze nem mindenki ért majd egyet vele, de nekem szimpatikus volt.

2017-01-23 20:21:18
A hitelesseget nem tudom megitelni a beszamolonak, nem voltam ott, de hogy fel ora alatt nem lattad az arcat az furcsa, az pedig, hogy ezek utan lepontoztad, szerintem inkorrekt. Pedig amugy mint beszamolo rendben van

2017-01-23 14:33:26
Na Krissz-Krossz ez nem kricc-kraksz, hanem egy élvezetes beszi!

2017-01-23 13:01:56
A beszid jó, csak ebből nem teljesen azt az Alicet látom visszaköszönni, mint akit én ismertem meg. Valami galiba lehetett nálatok.:)Eddigi tapasztalatom alapján Alice volt az a szerető aki teljes mértékben érezte, azt , hogy a partnere mit és hogyan szeretne. (szavak nélkül).-ösztönösen.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 52db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.