Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lolita

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2017-01-20 14:50:30

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszi, Sajnálom hogy nem sikerült úgy ahogy szeretted volna.
BF veled épp nem jött le de van hogy valakivel sikerül egymásra hangolódni hozzá.

Még jobban sajnálom a pár kilós plusszomat. És minden erőmmel azon vagyok hogy ez megszünjön.

Beszámoló Lolita +36302153801 85739 szexpartner

kisoroszlán1 a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg Lolita hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Lolitánál majdnem két évvel ezelőtt voltam - ezúton is elnézést kérek, amiért így elhanyagoltam :)
Igaz, hogy néha hosszabb időre eltűnt az oldalról, majd pár napra újra megjelent hogy aztán újra eltűnjön.
A legutóbbi ilyen felbukkanás-eltűnés után elhatároztam, hogyha legközelebb felbukkan már nem fogom elszalasztani.
Nos, ma reggel újra feltűnt - én pedig azonnal VTR-t "ragadtam" és bejelentkeztem - amit gyorsan vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A munkahelyemtől mindössze 850 m séta (kb. 10 perc), a gazdagréti lakótelep egyik panelháza. Én ugye gyalog tettem meg ezt a távolságot :), de jár erre nagyon sok busz (akár még Újpalotáról is megközelíthető így) és autóval is egyszerű. Bár a parkolás napközben kicsit nehéz lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A panelház sokadik emeletére mentünk, ahol egy szép kis lakás a kuckója. Úgy tűnt, hogy talán itt is lakik, ebből következően nagyon otthonos kis helyszín fogadott. Szép nagy franciaágy, szemben vele a falon hatalmas tükör, szék és kisszekrény a cuccoknak.
A fürdő lakótelepi kicsi, de tiszta. Van elegendő tusfürdő, bár a törcsi egy kicsit régebbi darabnak tűnt (vagy csak én vagyok mostanság túl igényes? :)))
Lolita külseje
Lolita egyszerűen a gyönyörű teremtés. Emlékeimben kutatva megállapítottam, hogy az eltelt 2 év alatt egy kicsit teltebb lett - de ez nem baj, mert akkor bizony inkább soványka volt. Most mindenhol kerek ahol kell, de nagyon feszes és kemény mindene.
Én különösen a ciciktől voltam elbűvölve: nagyon régen nem találkoztam már ennyire szép, jó tapintású, kemény természetes cicikkel. Csodás kis rózsaszín udvarban lapultak az édes kis bimbók, amiket igazán öröm volt kényeztetni.
Van egy pici poci, de nagyon együtt van ezzel a lány: igazi öröm volt ajkaimmal és kutató kezeimmel felfedezni érett testét.
Az újabb képein komolyan elegáns (igazi lolita), semmi mosoly - de az életben azért néha rám mosolygott. Azt tudtam, hogy nem egy szószátyár lányka, de most valahogy nagyon magábaforduló volt.
1. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 85739 erotikus masszázs
3. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 85739 erotikus masszázs4. Lolita +36302153801 beszámoló 2017-01-20 14:50:30 erotikus masszázs 857395. Lolita +36302153801 beszámoló 2017-01-20 14:50:30 erotikus masszázs 857396. Lolita +36302153801 beszámoló 2017-01-20 14:50:30 erotikus masszázs 85739
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
4
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Régi szokását megtartva lejött elém a ház kapujába és együtt mentünk fel a lifttel. Ekkor még utcai ruhában volt, ami csak kis ízelítőt adott a benne rejtőző testből.
A lakásba érve bekísért a szobába, majd a fürdőbe. Mire visszatértem, lekerült róla a ruci és csak egy falatnyi franciabugyiban fekve várt az ágyon.
Persze megkértem, hogy álljon fel elém, mert szeretem így megtenni a kezdő felderítő puszikat. A csodás cicik pont a szám magasságában kellették magukat lágy ringással, és így aztán nem is tudtam ellenállni hívásuknak. Szép lassan végigcsókoltam őket, majd lassú mozdulatokkal levarázsoltam róla a bugyit.
A fazonra igazított (?) punci felett helyes kis bozót selymesedett, nem volt kellemetlen a nyallintása - de azért a mai trendek alapján kissé meglepődtem.
Azért annyira nem vetett ez vissza, hogy Lolitát óvatosan az ágyra fektetve ne folytassam testének körbecsókolását. Élvezettel szívtam be a nyakán finoman érezhető parfüm virágillatát, szép hosszú ujjait megszopogatva pedig narancsillatot éreztem rajtuk.
Lolita halkan élvezkedve adta tudtomra, hogy egy kicsit jólesik neki közeledésem, én pedig "orvul" kihasználtam minden lehetőséget testének csókolására. A szép kis rózsaszín bimbók lelkesen ágaskodva üdvözölték nyelvemet, majd a kis punci felé vettem az irányt.
Azt még korábbról tudtam, hogy nem lesz egy "sétagalopp" Lolitámat a csúcsra felvinni, így aztán kellő alázattal és türelemmel, reakcióit figyelve kényeztettem őt. A nedvesedés nagyon hamar és bőségesen beindult, jöttek is a kis sóhajok, apró kézmegszorítások....
Aztán előbb egy, majd óvatosan még egy ujjamat is segítségül hívtam, aminek hatására a nedvesedés már "áradássá" erősödött, a kis sóhajokkal egyre mélyebekké váltak...majd bekövetkezett az amit nagyon vártam már :) - aztán egy ideig még lelkesen nyalogattam combjairól a bőséges nektárt.....

Innen aztán Lolita "kezébe" adtam magam...és Ő el is kapta az éledező kisorit. Finoman, lágyan franciázott - nagyon kellemes volt amikor a szájában a makkot nyelve vibrálásával gerjesztette.
Sajnos nem sok időt adott, hogy franciatudományát kamatoztassa, mert a "siker" első jelére szendén megkérdezte: betennéd? Mivel igent mondtam, így felkerült a vv, majd kérésemre szemből rámülve finom kis pacizásba kezdett.
Úgy helyezkedtünk, hogy a szemben lévő tükörben láthassam szép hátának hajlását, miközben szemből a csodás cicik lágy hullámzása okozott igencsak kellemes perceket.
Ahogy lovagolt rajtam, időnként hátrahajtotta fejét, felkínálva szép hosszú nyakát simogató kezeimnek.
Aztán guggolósba váltott és egyre nagyobb tempóban folytatta "kivégzésemet".

Kisvártva kérte, hogy támadjak missziben, mert ez a kedvence. Lábait felhúzva fogadott magába, én pedig egyre nagyobb tempót diktálva igyekeztem végzetem felé. Szorosan magamhoz öleltem, fejemet ismét a nyakába fúrtam hogy élvezhessem a finom virágillatot és aztán elszálltam.
Hagyott még egy kicsit hogy lenyugodhassak benne, aztán szétváltunk. Én letisztogattam magam és elmentem fürdeni, Ő pedig addig ismét felöltözött. Mire kijöttem a fürdőből már ismét az utcai ruhájában volt és sejtelmes szomorú mosolyával figyelte készülődésemet...majd az ajtót kinyitva utamra engedett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Az új(budai) átlagnak megfelelő nagyságú csokrot kérte, amit a kisszekrényre tettem. Összehasonlító elemzésem alapján úgy gondolom, hogy egy kicsit túlkalibrált. A BF teljes hiánya nagyon negatívan hatott a megítélésemre.
Rózsacsokor
kisoroszlán1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lolita egy gyönyörű nő és ebből akár egy szenzációs randi is lehetett volna. Lehet, hogy csak rossz napja volt, de a számomra nagyon fontos BF teljes egészében hiányzott a programból. Próbáltam csevegni (is) vele, nem sok sikerrel. Csak hallgatva mosolygott sejtelmesen.
Ettől függetlenül én jól éreztem magam nála és talán neki is jó volt egy kicsit velem. A gyönyörű testét ölelve kárpótoltam magam a kis hiányérzet miatt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 11db
(2023-11-14) : Élvezte, de nem volt orgazmusa. Megfordultam, hogy elérje ágaskodó farkamat, szinte felkínáltam neki, hogy kényeztesse. Hamarosan szopizni kezdet, ami igazán kellemes volt számomra.

(2023-11-11) : Puncija bimbóként megnyílik, a kis ajkak közé bekóstolva tökéletessé válik a nirvána. Közben tovább simogat ahol ér, majd oldalra nyúlva védőfelszerelést bont és felöltöztet, el helyezkedik és befogad . . (nem vagyok már hozzászokva, de neki megint sikerült).

(2022-10-01) : Ezek után lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam.

nagyon jó: 22db
(2022-10-11) : Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta.

(2021-12-09) : Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem,

(2020-07-28) : Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el.

: 19db
(2024-03-05) : Ajtóban már csókkal fogadott , aztán irány a szoba ,ahol ismét lecsekkoltam beszélgetés közben . Gyors tusolás majd ott folytattuk ahol abbahagytuk .Az mámorító csókjai után kezelésbe vette a farkamat ami már úgy állt mint a cövek . Változatosan franciázott, néha csak a végével incselkedett , hol teljesen eltüntetett, néha pedig csak a végét csókolgatta. Mindvégig fantasztikus szenvedéllyel és odaadással csinálta .Gumi húzás után bele ült háttal, nagyon izgalmas volt ,közbe a finom popsiját markoltam és mozgattam .

(2022-11-27) : Teljesen barátnő feeling volt végig, mindig. Nagyon kis ügyes, aktívan résztvesz a programban. Figyel az emberre, persze ez kölcsönös.

(2022-05-31) : Lelkesen csinálja, nem gyorsan, leginkább kéz nélkül, közben időnként szemkontaktus, az egész nagyon jó. Utána nyalás amit olyan hangokkal kisér mintha élvezné. Lovaglással folytattuk és nem is maradt lehetőség más pózra mert hamar elmentem. Utána beszélgetés, 15 perccel a vége előtt gondoltam hogy mégegy SOS francia beleférhet.