Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Most hívhatod!
Betti(20+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2017-01-15 13:38:17

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia.Köszönöm szépen ezt a kis szokatlanul megírt beszikét..Hát a víz miatt ne haragudj...Ezen egy kicsit meglepödtem hogy vad lennék..De örülök hogy a cipőd megúszta a kis randit.

Beszámoló Amanda528 +36705553735 85633 szexpartner

zümzüm a 2017-01 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon már többször beszéltünk, de megfelelő időpont sosem akadt , ez most kivétel volt.
Megközelítés
A térkép nagyjából jól jelöli , rendőr palota mellet kis utca metróval mentem , parkolni nem tudom hogy lehet a környéken. A ház mellet van egy jó nagy tábla hegesztés felirattal . :o)
Helyszín
Érdekes a helyszín a nem túl nagy , ötvöződik a modern és az új , kis konyha kutyussal , féltem hogy meg eszi a cipőm míg én bent hegesztek. A szoba megfelelő méret konvektoros fűtés , ami néha durrog . A fürdő szép, a bojler új, nekem így is csak langyos majdnem hideg víz jutott. Elfelejtette át dugni az éjszakai áramról a nappalira. Távozáskor jó meleg volt már.
Amanda528 külseje
Az arca szomszédlányos , nem csúnya , nem is extra szép , kellemes barátságos arca van. Vékony de ez a képein is látszik.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 85633 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 85633 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2017-01-15 13:38:17 erotikus masszázs 856335. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2017-01-15 13:38:17 erotikus masszázs 856336. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2017-01-15 13:38:17 erotikus masszázs 85633
Action
Nos mivel kint is hideg volt , és a víz se volt meleg hát kellet egy kis ráhangolódás zuhany után , a konvektor előtt álltam pár percet , az ágyon meg egy bugyiban előttem feküdt Amanda , hát egy életem egy halálom úgy döntöttem a rudim be vágom. Nem jött össze határozott a leányzó , finoman jó technikával ki követeli hogy bizony őt is kell kényeztetni , ám legyen egy kis nyalakodás egy kis ujjazás. Ez így elég is volt az ujjam benne hagytam , de én elkezdtem vándorolni a szája felé a rudival és milyen jól tettem , nagyon alaposan , nagyon jó technikával le lettem szopva , kicsit vad volt , de nagyon jó , rég találkoztam ilyen jó technikával. Mielőtt lőttem volna gumit kértem ,és hát ő nagyon hátulról szerette volna , na jó legyen , szép látvány és jó szűk a punci . Próbáltam lassítani , de olyan hévvel és erővel tolta rám magát , szóltam hogy ne várj lassíts , forduljunk , de nem folytatta kb 1 perc és lőttem is a gumiba. Nos tehát akaratom ellenére rám tolta magát ,ami piszok jó érzés volt , de nem így akartam akkor legalább mondhatom hogy félig meddig megerőszakolt. :o) Kis beszélgetés volt ,aztán éledezett a rudi és eljött reváns ideje ,lovaglón , szemből , oldalról , és hátulról megmarkoltam a csípőjét és én húztam magamra , végül feladta fáradtságra hivatkozva , és franciában egyeztünk ki , nagyon jó technika gyors kivégzős nagyon rutinos , csak hát másodjára nehezen lövők, de azért csinálta jó pár perc a szemeim felakadtak ,és eldőltem mint egy zsák krumpli az ágyra ,aztán zuhany és haha meleg vízzel. Cipőmnek sem lett baja jó kis kutya.
Elszámolás
Korrekt annyi amennyit mondotta telefonban , régi és új csokor közt. Előre szoktam oda adni és most is így tettem .
Rózsacsokor
zümzüm nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Haza hoznám , az arca kedves , szája mosolygós , szemei csillognak , a puncija szűk , a szájában élmény lenni . Viszont bele rokkannék nekem túl vad , és heves , és akaratos , de azért is haza hoznám mert jó volt .Meg amúgy is egész jó csípő protézisek vannak már :o)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2017-01-17 10:52:46
Meglehetősen figyelmesen olvastam, mert az összefolyó gondolatok megkívánták... Ha figyeltél volna az elválasztásokra, a vesszőkre és az időnként a helyesírásra, a stílust még értékeltem is volna... Mert sajátságos... Amanda meglepődött a jellemzéseden... Ő nem gondolta magát vadnak... Vajon mi a két vélemény közötti igazság? :)

2017-01-17 10:52:46
Meglehetősen figyelmesen olvastam, mert az összefolyó gondolatok megkívánták... Ha figyeltél volna az elválasztásokra, a vesszőkre és az időnként a helyesírásra, a stílust még értékeltem is volna... Mert sajátságos... Amanda meglepődött a jellemzéseden... Ő nem gondolta magát vadnak... Vajon mi a két vélemény közötti igazság? :)
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 27db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2024-04-19) : Ennek az lett a vége, hogy kissé elfáradva a lustábbik 69-es pózot javasoltam. Ahogy az öreg törzsfőnök mondta a viccben, "és akkor csak nyaltam, nyaltam" ... majd inkább élveztem Amanda változatos technikáját hosszú perceken keresztül.

(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.