29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-01-10 21:53:58

Penthouse
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2017-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
mivel először találkoztam vele, mindenképp telefonon szerettem volna egyeztetni, hogy halljam a hangját.
Megközelítés
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Nagy zeneszerzőnkről elnevezett út mellékutcája, ahol nem könnyű de lehet parkolni, szóval érdemes erre rászánni pár plusz percet.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
viszonylag új építésű ház, az egyik felső emeleten találkoztunk. Kingus elmondta, hogy a lakást ők tették rendbe Jázminnal, és tényleg, nagyon klasszul rendbetették. Nem az a luxus kategória de barátságos és hangulatos.
Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Kingus a fotókhoz képest jobban néz ki. a fotókon nekem az jött át, mintha egy alacsony lány lenne, pedig magassarkúban magasabb volt nálam, az arca is helyes vékony. kellemes meglepetés volt! egy sexys valamiben fogadott, mire visszaértem a fürdőből, az már lekerült, ami az egyetlen negatív pont, mert szeretem én kicsomagolni az ajándékomat. viszont plusz pont, hogy se tetkó, se pirszing, ez a natur test nekem sokkal jobban bejön.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kingus kedves volt, barátságos, amitől egyből jól éreztem magam. erotikus dolgokat súgott a fülembe, csábított, nagyon ért a hangulatkeltéshez! én azt mondtam neki, hogy első randi, rábízom magam, mire az ágyra parancsolt. a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani. utána cseréltünk, és itt is meglepett, mert míg a többi lány ilyenkor hanyattesik és kész, Kingus úgy helyezkedett el, hogy még nekem legyen jó a látvány, miközben kényeztetem. utána megkérdezte, hogy mi a kedvenc figurám, mire én rávágtam, hogy a reverse cowgirl, és már pattant is rám. csak ismételni tudom, hogy ebben a pozícióban a legtöbb lány térdel (a lusták!) Kingus viszont guggolt, ami nehezebb, viszont sokkal, sokkal sexybb! kértem is előre, hogy ha majd szólok, akkor nfvsz-vel végezzen ki, amit csábosan, lelkesen, látványosan adott elő, imádtam minden pillanatát ennek a randinak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
teljesen korrekt, csak annyi volt, hogy a telefonban elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyi lesz, mivel Jázmin javasolta, hogy menjek el Kingushoz is, és eszembe sem jutott, hogy nem ugyanannyi rózsaszállal kell készülnöm. és igen, ugyanazok a feltételek. korrekt, semmi meglepetés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kingus mindent, amire volt egy elvárásom, jobban teljesített, folyton meglepett. odaadó szerető, kedves nő, jó társaság. már várom a következő találkozót.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-05-02 21:42:57
Egyetértek teljesen a natúr testről alkotott véleményeddel, köszi a beszit is!

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

felejthetetlen: 8db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

(2016-01-22) : Kingus jól haszálja a száját, változatos ütemben és erősséggel csinálja, a környéket sem hagyja parlagon. Miután jól felhúzott, én is a tettek mezejére léptem, megfordultunk, és én kezdtem nyalogatni őt.

nagyon jó: 21db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,