Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-12-19 10:21:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 84955 szexpartner

Nico41 a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-n történt az időpont egyeztetés.Gyorsan és egyszerűen el lett fogadva Fanni részéről.A héten volt még pár üzenet küldés és fogadás itt az oldalon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ugyan úgy kocsival érkeztem mint az első alkalommal,ha szerencséd van akkor a lakás melletti parkolóházban találsz helyett,ha nincs akkor a Mester utcán.Sajnos az ünnepek közelettével ez nehezebb,de ez most Pestre jellemző mindenhová.BKV-ról ugyanazt tudom írni,mint legutóbb,szerintem azzal most könnyebb az oda jutás az előbb említettek miatt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Az elmúlt egy hétben mittse változott a környék illetve a lakás.Luxus körülmények,hangulatvilágítással megspékelve (kék szín az egyik kedvencem),tisztaság és letisztult modern kialakítás jellemző a lakás minden helységére(ahol megfordultam)..
A fürdőben még mindig a legjobb dolog az a kis fa(sz)erkezet,ami már hiányzott szerény személyemnek :)
Az ágy és a kialakított kis "birodalom"úgy tökéletes ahogy van.Halk zene szól a számítógépről(amit később elnyomunk változatos hanghatásunkkal)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni nem változott semmit az elmúlt pár napban.Az első randink alkalmával,csak félhomályba csodálhattam meg szépségét,de mivel ma délutáni időpontra mentem(és bizonyos körülmények miatt)most nappal csodálhattam a bájos arcát,mosolyát,gyermeteg félénkségét,szuper nőies testalkatát.A cicik még mindig hatalmasak és feszesek,fenék formás és kézbe való,haja csillogó,selymes tapíntású.Szája csókolni való,puha és húsos.Szerintem tökèletes a leányzó !
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 84955 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 84955 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-12-19 10:21:24 erotikus masszázs 849555. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-12-19 10:21:24 erotikus masszázs 849556. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-12-19 10:21:24 erotikus masszázs 84955
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Mivel a múltkori beszámolóim alkalmával kaptam pár "negatív" visszajelzést(de mint tudjuk a kritika építő jelegű is lehet)ezért megfogadtam magamnak,hogy megpróbálok másképp,más formába fogalmazni az olvasók számára.Mivel az első találkozásnál nem a sex kapott főbb szerepet,ezért már randink előtt gondolkodtam mit hogyan kellene összehozni.Elképzeltem ahogy belépek az ajtón,magamhoz ragadom az irányítást és csak a sexre és önző módon magamra gondolok.Mivel elég sok minden szerepel a repertoárban,ezért végig gondolván első körbe szájba élvezéses formációra gondoltam,majd masszázs és utána egy kiadós szopás nyalás és kutyus lett volna.És ekkor előállt a tipikus "ne tervezz előre,mert úgyse az fog megvalósulni" esete,ráadásul nem az én stílusom az ilyen fajta megfogalmazás.
Megpillantva Fannit nem az ajtóban(bár ajtó volt,de nem a bejárati)elszállt minden önzőségem és átváltottam lágy hangulatomra.Nem fogom részletezni számotokra,mi -milyen módon folyt le a találkozásunk alkalmával,(szerintem aki ismeri,vagy csak olvasta az adatlapját,az el tudja képzelni vagy gondolni)de annyit elárulhatok,hogy nagyon bensőségesre sikeredet,szinte mondhatni 100 % barátnősre a randink.
Sok minden kiderült szerintem Fanninak is (nemcsak nekem)az élet igazságairól.
Ok,arra számítottatok,hogy az action részt szoktátok olvasni ezen a részen,de néha talán más leírásból t több dolgot letudtok szűrni,abból ha nem mindig csak a szopás,nyalás,dugás szavak vannak leírva,ezért elnézésetek kérem,legközelebb azt fogom csak leírni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint szokásokhoz híven a randi elején adtam át(illúzió megtartása végett),nem esett róla szó,ott is maradt végig.Régi pesti átlag,de az érzés amit Fanni nyújt,mind kommunikációban,mind hozzáállásban,mind lelkesedésben,mind testiségben fel sem mérhető az ajándékhoz képest,ezért is próbálok minden egyes alkalommal valami kis pluszt csempészni Fanni lelkébe és személyiségébe.Szerintem eddig bevált,remélhetőleg :)).
Rózsacsokor
Nico41 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az érzés a második randin se változott,nem lehet leírni szavakkal,talán úgy fogalmaznék,hogy leszállt egy TÜNDÉR közénk és feláldozza magát értünk,hogy mi boldogabban éljünk a földön.Eszembe jutott egy vers melyben nevéhez és személyiségéhez kellene gondolkodnia mindenkinek :
"Szép virág a rózsa,de szúrós a szára,
De mégis ez a szerelem virága.
Az élet is tövisekkel van tele,
Mikor nyúlsz érte vigyázz vele,
Ha finoman gyengéden bánsz e virággal,
Akkor őszintén kitartó leszel e világgal."
Vettem a fáradságot és utána néztem nevének jelentésének és talán ezzel az idézettel fejezném be a gondolat soraimat ami a következő képen hangzik : "latin mitológiai eredetű női név a virágok és a tavasz római Istennőjének a neve"
Nagyon jó névadás volt számodra,mert illik hozzád a jelentése !
Köszönöm Fanni !
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2016-12-17 18:29:14

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2016-12-23 01:49:03
Oka volt, hogy vissza lett kuldve a beszi. Nem azert, mert osszecsapott szar, mert nem egy igenytelenniromany, hanem azert mert nem felel.meg a mufaji kotottsegeknek.

2016-12-23 01:49:03
Oka volt, hogy vissza lett kuldve a beszi. Nem azert, mert osszecsapott szar, mert nem egy igenytelenniromany, hanem azert mert nem felel.meg a mufaji kotottsegeknek.

2016-12-22 13:24:56
Fanni jó ideje szerepel a céltáblámon, örülök, hogy a jó besziddel újra felkeltetted a figyelmemet...

2016-12-21 18:27:19
Én elfogadom jól megírtnak is, mert az elragadtatásod igen jelentős. És a lényeg mégis csak itt lakik. Attól a vershez illett volna mellékelned szerzőjét is.

2016-12-21 16:31:43
A beszi hosszú, lírai részeket tartalmaz, hangulatot érzékeltet, de sajnos mellőzi a fontos és hasznosítható részleteket.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 62db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.