19
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
46
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
116
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Rubi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Rubi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-16 17:48:48

Mergewesh
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Köszönöm neked édes vagy :) És várlak vissza máskor is sok szeretettel,hogy a barátnős énemet is kipróbáld :) Most ezt hoztad ki belőlem de mind a kettő bennem van,mert mint ahogy írtad te is ,imádom a szex minden formáját :) Még egyszer köszi neked :) Boldog karit és új évet kívánok neked :) Csók :-)

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2016-12-16

Egyeztetés
Elérhető:
4
Már rég a kedvencek között volt a hölgy, mivel a képei tetszettek, a kínálat bőséges, a beszámolók pedig ódákat zengtek. A telefont maga kezeli, így nem mindig vette fel a telefont, amikor meg felvette, az általam javasolt időpont nem volt neki megfelelő. Ez sajna az én hibám, nem tudok előre tervezni... De a megváltás eljött, szombat lévén nem volt nagyon betáblázva. Hívtam, kedvesen tájékoztatott, 45 perc múlva mehettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Füredi lakótelep egyik háza, pontos címet kapva a Waze a lépcsőház elé navigált. BKV van a közelben többféle busz és troli, az Örs vezér tere gyalog max. 10 perc séta, így a tömegközlekedés jó. Parkoló ingyenes, én találtam is üres helyet a ház előtt, de valószínű mázlim volt, minden esetre a közelben található mindig hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Lakótelepi lakás egy felsőbb emeleten, így számítani kell kedves, csevegős nénire a liftben - én sem unatkoztam felfelé. A lakás több szobás, ebből csak egyet láttam, a folyosón függönnyel le volt választva a többi lakrész. A fürdőbe a szobának közvetlen (kis helységen keresztül) bejárata van. Zuhanyfüggöny, kádkilépő (száraz), sokféle tusfürdő, szájvíz megtalálható, rend és tisztaság mindenütt. A meleg víz a távfűtés terméke, így bőséges és jól szabályozható. A szobában jó nagy ágy van, el lehet rajta férni. Ruháimat székre tudtam tenni, zene szólt rádióból, illetve diszkófény villogott végig ottlétem alatt.
Rubi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A hirdetésben lévő képek és adatok nem a képzelet szüleményei, a valóságot tükrözik. Minden látszik, így csalódás nem éri az embert. Kedves, csacsogós lány, kemény húsú, jól markolható, dúsabb idomokkal - amolyan amazon típus, inkább izmosnak mondanám.

Action
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Profi masszázs:
4
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
4
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megérkezvén a hölgy beinvitált a szobába a fürdőn keresztül, ahol levetkőzvén tusolni mentem. Ezután Ő már az ágyon várt, amint beléptem, egyből nekem esett. Volt csók is, bár ez nem az a barátnős, mély nyelves, de a szájra puszinál mindenképp több, olyan pornófilmes csók volt. Ez adott egy alaphangulatot, ami végigkísérte a légyottot, pornósra vettük a figurát. Nagy vehemeniával és élvezettel látott neki kényeztetésemnek, közben az ágyra tessékelt és lábaim közé feküdve franciázott. Nem, nem franciázott. Ez kérem szopás volt, de még milyen?! Mélytorkos, kényszeres - bár sok értelme nem volt, mert magától olyan mélyre ment, hogy nem tudtam lejjebb nyomni, inkább csak rajta tartani). Változatos a technika és a ritmus is, élvezettel és kéjjel kényeztette a zsákos családot, sőt, lábaimat felhúzva a kipufogót is. Szóval nem barátnős francia volt, hanem egy jó értelemben vett gátlástalan orális kielégítés. olyat élveztem a hölgy torkába, hogy ökölbe szorult a talpam is. Még ez után is kényeztetett, tisztán adta vissza az eszközt, ahogy kapta, nem nagyon kellett törölgetni. Szóval kész lettem, mint a lecke. Kis beszélgetés, simi-simi, majd hasra fordultam és felajánlott egy masszázst. nem volt profi, tanult, de nagyon jó érzékkel és erősen nyúlt hozzám, kellemesen lelazított. Újból franciázni kezdett még lankadt szerkezetemen. Azt hittem, szégyen szemre nem fog menni, úgy kicsavart, de lelkesedése meghozta eredményét, harckész lettem, miközben gyönyörködtem a csodás látványban: feje ütemesen le-fel mozgott, háta ívben hajolt felfelé formás popója felé. Szóval harcra kész lettem hamar. Gumit kértem és lovacskát, amit szó nélkül, mosolyogva kezdett, ahogy kértem, nekem háttal. Ismét az a csodás forma, a háta, alatta keskeny dereka, onnan a két formás fenék le-fel mozog - nagyon tetszett. Csere, szemből támadtam, közben csókocskák csattantak, majd átkértem magam a popóba, így elölről. kis síkosító, lábát felhúzta, én térdelve, kis segítséggel becsusszantam óvatosan, lassan. A ritmus finoman növeltük, majd egy lábára támaszkodós nagy iramú baszás következett, popóba. ismét sikerültem, nagyon. kicsit pihegtem, újra bootolt a rendszer.... Öltözés és köszönés után, ígéretet téve az elmaradt KF miatti visszatérésre vigyorogva távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt. van bővebb info, az árulkodik. A támogatásomat az elején helyeztem el, magamtól.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nos, egyszer mindenkinek el kell ide jönnie. Én most nem a barátnős énjét kaptam, de nem is hiányzott. Olyan lány, aki miatt nem biztos, hogy az ember megfordul az utcán (bár nekem tetszett), de a szex a lételeme. Nem finnyás, kellően és nem túlzóan gátlástalan, nagyon jó a francia tudása, jól dugható minden pózban, szóval ezt a fajta örömöt mindenkinek meg kell tapasztalnia, legalább egyszer.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-04-09) : a VV lepattintása után mohón ajkai közé vett. Kis idő után javasolta, lépjek kicsit hátrébb, s Ő elém guggolt. Rendesen magáévá tette a hangszert, teljes hosszában minden volt.

(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

felejthetetlen: 20db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 33db
(2019-04-24) : Leült az ágy szélére és elkezdte az utánozhatatlan mélytorkos franciáját. Élvezettel csinálta, nekem pedig a szívem majd ki ugrott a helyéről. Változatos kényeztetésének hála rekord idő alatt kivégzett, de még utána sem hagyta abba, levezetett, ahogy kell.

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 56db
(2019-04-29) : Emlékezett az előző alkalomról, hogy a popsiizgatás ellen sem tiltakozom, így néha arra a környékre is áttévedt, őszinte örömömre. Nem volt szívem megakasztani ezt a tevékenységet, csak élveztem, ahogy örömzenélt rajtam, és egyre közelebb vitt az orgazmushoz, amit azzal próbáltam elodázni, hogy pozíciót váltottunk

(2019-04-11) : Franciával harckészre állított. Gumihúzás után kis pacit kértem, majd hátulról a popóba raktam, kis élvezkedés után kértem forduljunk meg,mert szeretem látni a puncit miközben a hátsó bejáratot használom. Sajnos nemleges választ kaptam, mert nem szereti azt a pózt. Tudomásul vettem, és kértem egy gumicserét majd missziben kicsit még döngettem.

(2019-04-11) : Átkaroltam majd csókokban fortunk össze. Nem ment ez így sokáig, Ruby az ágy szélére ült, majd nagyon gyengéden szopni kezdett. Fantasztikus technikája van.