Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-11-25 10:28:56

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen édes Tigrisem .:-) Egy igazi sármos úriembert ismertem meg a személyedben .Nagyon jól éreztem magam veled.Köszönöm a szép virágcsokrot és a kis eldugott mikulás csomagomat is :) Az ablakomba már kint van . Fantasztikus volt a randink.Imádlak és vigyáz magadra majd ha vissza mész a munkád miatt.És várlak vissza majd,mert van mit még csinálnunk édesem.Millió csók neked.És mégegyszer mindent köszönök .:-D

Beszámoló Rubi +36208005501 84435 szexpartner

SailorCaptain a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az elmúlt hetek nem voltak kegyesek hozzám a testi örömök terén, merthogy az Indokínai-félsziget nyugati oldalán nem hemzsegnek a számomra szimpatikus Tündérek. Ezért amikor gépem csápra került éhes ösztönöm arra sarkalt, hogy azonnal dobják Rá egy sms-t egy esetleges másnap 10:30-as randi reményében.
Eltelt már egy bő óra is és kezdtem letenni a Vele való találkozásról mikor kaptam Tőle egy választ sms-ben, -hogy akkor másnap szeretettel vár és küldte a pontos címet is. Nem is kellett ennél többet egyeztetnünk hiszen nem voltunk hiszen nem voltunk ismeretlenek egymásnak, telefonon szeptember óta beszélgettünk eleget, így tudtuk mit várhatunk egymástól.
A bővebb infója jó kedvcsináló a tovább lépéshez!!!
Egyébként első beszélgetésünk alkalmával kiveséztük étlapját, hangja, közvetlen stílusa jó benyomást tett rám és mindig a mihamarabbi találkozás reményével búcsúztunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím alapján tökéletesen tudtam hová kell mennem. Hiszen vagy öt évvel ezelőtt a munkám miatt rendszeresen jártam erre és látogattam a környékbeli Lányokat. A gps tuti, hogy a kapuig vezet és térkép alapján emlékezetből sem egy nagy mutatvány a bejárattal szemben az üres pakolóhelyek egyikére navigálni mik ingyenesek a tipikus lakótelepi környezetben.
Praktikus okokból BKV-ztam.
Az Örsön a metróból kikerülve balra kb. 45 fokos irányba az Ikea háta mögé vettem az irányt, hol reményeim szerint megtaláltam az utcát és könnyen a ház számot. A nagyon egyforma panel sorok elején találhatók a számok és az a-tól d-ig is jól látható még kocsiban is. A környék szinte kihalt volt, csak néhány nyugdíjas járt az utcán és a diszkrét bejutás sem volt gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejáratnál további infót kértem, beléptem a kulturált lépcsőházba miben csak a saját légzésem visszhangzott, majd fel az X-edikre hol túlmentem az ajtón, de a csörrenő kulcs, kattanó zár visszatérített.
Ami a lakásba lépéskor másodjára szemet szúrt, -mert az első ami szembetűnt volt, hogy vendéglátóm milyen dögös,- az az volt, hogy nem régen lett felújítva. A lakás, már amit láttam belőle rendben volt, tiszta, rendezett és pont akkora, hogy szoros testközelben maradhassak vendéglátómmal. A szobában kellő méretű az ágy a "hancúrozáshoz" és nem nyikorgós a ruhát van hová letenni. A félhomály mit még egy színes hangulatvilágítás dob fel pont olyan, hogy még mindent jól lehessen látni, de azért az érzéseké maradjon a főszerep. A fürdőszoba is minden ilyenkor felmerülő igény kielégít, benne megtalálhatók azok a higiéniás szerek mik a kémiai folyamatok elmélyülését elősegítik.
Két apró, de nem elhanyagolandó pozitívumot említenék még ki a fürdőszoba kapcsán. A kilépő száraz a kád-mosdó kombinációját ellátó csap kiválóan működik, -biztos Rubi megszelídítette- nem kell tartani a forrázásos epilálástól.
Kellemes légkör, kiváló hangulat, jó illat és a dögös Rubi fogadott.
Rubi külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel kedvelem vendéglátóm alkatát képviselő Hölgyeket így ezen a téren sem ért semmi meglepetés. Kb. minden stimmel mi adatlapján olvasható fotóin látható és az arc kitakarások meg adnak még annyi támpontot, hogy ezen a téres sem ért meglepetés. Igazi kemény húsú tömör gyönyör az egész csaj!!!!!!!, kit élvezet......... Arca kedvesen fürkészően mosolygós, illatos hosszú haja csillogott a félhomályban. Alkatához képest keblei talán egy kicsivel kisebbek, de kellemes élményt nyújtanak kéznek, szájnak, ...........és jól reagálnak a kényeztetés minden formájára. Csípője, popsija jól markolható mi később jól jön.
Egy leopárd vagy jaguár?? mintás egyrészes feszülős miniben várt, minek dekoltázsa majdnem a köldökéig ért, mit éhes tekintetem azon nyomban le is vett Róla. A látvány annyira felbőszített, hogy csak főúri neveltetésem gátolt meg abban, hogy ajtóstól rontsak a házba.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 84435 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 84435 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-11-25 10:28:56 erotikus masszázs 844355. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-11-25 10:28:56 erotikus masszázs 844356. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-11-25 10:28:56 erotikus masszázs 84435
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Így hát neveltetésünkhöz méltóan bemutatkoztunk két puszi kíséretében és már invitált is a szobába ahol átadtam virágcsokromat és a kedvenc csokoládé márkájából összeállított lassan aktuálissá váló mikulás csomagot. Közben jókedvűen nevetgélve beszélgettünk és erősen fixíroztuk egymást. Egyre fogyott köztünk a távolság, egyre sűrűbbek hosszabbak lettek az érintések, minek teljes test kontakt lett az eredménye forró ölelős csókolózással fűszerezve. Nem lehetett ezt az állapotot sokáig fenntartani, ezért gyorsan elhúztam tusolni.
A szobába visszatérve ott folytattuk ahol abbahagytuk csak azzal a különbséggel, hogy a mostanra feleslegessé váló sexy ruciból kibújtattam, hogy leplezetlen valóságában elém táruljon nőiessége minden domborulata és tenyereim szabad utat kapjanak, mert kellemes érzés finom bársonyos, szoli barna bőrén kalandozni tenyeremmel. Ennek hamarosan ágynak dőlés lett az eredménye és a csókok után /finoman, érzékien, jól csókol/ a testén kalandozva, halmain hosszan elidőzve, gyakorlatilag mindenét csókolva bevetettem nyelvem buja combjai közé, hol az illatos, nedves punciát addig nyaltam mindkettőnk örömére, míg nyelvem el nem zsibbadt.
Rutinos mozdulattokkal végrehajtottunk egy helycserés támadást, minek az lett a vége, hogy férfiasságom hamarosan az ajkai között kötött ki. Finoman, lágyan, érzékien teszi dolgát a gyönyört osztó ajkaival, nyelve virtustáncot jár makkomon és amikor tövig eltüntet olyan sokáig teszi, hogy én kiáltom: Levegő, levegő!!!!! Majd lejjebb a korona ékszereket fuel kényeztetésben részesíti és amikor nyelve még lejjebb kalandozik, az ritka élmény. Aztán fel a makkra, eltüntet megint tövig én meg lágyan a hajába túrva, fejét megtartva megdugom a torkát. Olykor levegő, szem kontaktus és látszik mosolyán, hogy Ő is élvezi a műsort.
Kitérdeltetem az ágy szélére és nem tudok ellenállni a látványnak és hátulról is kényeztetem nyelvemmel mindenhol. Majd rövid szusszanás gimihúzás közben és falloszommal elmerülök a nedves hasadék kínálta gyönyörökben. Abban a jól megmarkolható csípőjében/popsijában megkapaszkodva lezavarunk egy csattogós rohamot, miben szintén nagyon odaadó, lelkes partner. De mást is kívánok, ezért kérem, hogy forduljon meg és már megint tövig vagyok a szájában, mit lendületes tempóban addig dugok, míg a torkába nem élvezek. Hagy a szájában lenyugodni és olyan makulátlanul tisztán kerül elő férfiasságom, mintha megmostam volna.
Összebújtunk beszélgetni és mire újra éreztem a "lelkesedést", már kevés volt az idő egy újabb menetre. Így tusolás, csókok és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tulajdonképen csak az első telefon beszélgetésünk alkalmával esett erről szó és amikor rákérdeztem, hogy ????? a válasza egy teljesen korrekt csokorról szólt.
Rózsacsokor
SailorCaptain nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az összbenyomásom egy nagyon vegyes, de maximálisan pozitív halmaz. Alapvetően a barátnős hangulat híve vagyok, de olykor jól esik -és most nagyon ki voltam éhezve egy ilyen kalandra, miben Rubi minden téren egy remek partner volt.
Nem csak a sexben, hanem mint vendéglátó, ki mindent megtesz, hogy a vendég valóban jó érzésekkel, elégedetten mosolyogva a visszatérés gondolatával lépjen ki ajtaján.
Egy apró adalék a hozzáállásáról. Kólával kínált és mivel vagy fél éve nem ittam így úgy gondoltam, hogy megengedek magamnak ennyi önrombolást. De úgy kértem, hogy az egy harmadát hígítsa fel vízzel, mert nekem édes. Nem lepődött meg a szeme sem rebbent, csak annyit kérdezett: Bubissal vagy mentessel?
Szóval, ha van füstszűrős meg füstszűrőtlen cigije azért tesz a fejére egy sapkát is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2016-12-09 23:19:33
Ez (is) egy tökéletes, mindent hűen visszaadó írás, Navytól, köszönet érte.

2016-11-26 22:32:08
Na ez már beszéd! Torokb@szás!:)) Nem is tudtam,hogy te azt is szereted?:))

2016-11-26 22:30:51
Az igen torok dugás élvezés,biztos jó kiruccanás lehetett. :)

2016-11-25 10:49:14
Vén tengeri medve, ritkán írsz, pedig tőled tanulni lehet. Tedd gyakrabban mindenki okulására!

2016-11-25 10:47:39
Thaiföld környékén nem találtál nőt? Ez hihetetlen, még senkitől nem hallottam ilyent! :))))
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 65db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,