A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Jàzmiiin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-11-21 09:46:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jàzmiiin +36707373380 84330 szexpartner

kisoroszlán1 a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Jàzmiiin hirdetővel
Egyeztetés
Már azóta vágytam Jázminra, hogy feltűnt az oldalon. Elsőre nem jött létre a randink, de aztán pár héttel ezelőtt kedves barátnője mikor nála voltam bemutatott Jázminnak. Akkor viccesen meg is csörgettem Jázmint a szomszéd szobából hogy "meglegyen neki a számom és majd tudja hogy ki keresi" - mert az nem volt kérdés, hogy az intim találka sem maradhat el.
Akkor nem gondoltam, hogy komolyan vette, így aztán nagyon csodálkoztam, hogy tegnap tudta hogy ki keresi - mert elmentette a számomat. Nagyon jólesett ez a kedves gesztusa és tetszett kellemes simogató hangja a telefonban. Gyorsan fixáltunk egy délutáni időpontot, amit később sms-ben egy kicsit előbbre hoztunk - így aztán még kevesebbet kellett várnom erre a szép lányra :))
Megközelítés
Egy u-betůs királyunkról elnevezett utca az Allé közelében. Kocsival egyszerűbb a megközelítés, de a tömegközlekedéstől is csak pár perc séta. A parkolás fizetős, de nem vészes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy pár évvel ezelőtt épült ház egyik emeletén van a lakás, ahol párszor már jártam. A két szoba közül a nagyobbik lett a miénk, ahol egy szép nagy ágy, hangulatvilágítás és halk zene fogadott.
Úgy ahogy már korábban is megint lenyűgözött az a rend és tisztaság ami a lányokat körülveszi. A fürdő makulátlan - külön kedvencem, hogy a szépen halomba hajtott puha törcsinek finom öblítőillata van :)
Jàzmiiin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörűséges és ízléses portfóliója nem hagy kétséget afelől, hogy jól választottál! Van egy kép aminek láttán azt mondod magadban: ezt a csodás dombot látnod és érezned kell személyesen is - mágnesként vonz a gondolat Jázminhoz.
Egy gyönyörű, magas, gazellatestű lány nyitott ajtót szendén bájos mosollyal szép arcán. Magas, karcsú alakját kiemelte az extrán magas sarkú cipő - bámulva csodáltam percekig.
Félhosszú haját szép póthaj növeli popsiig érőnek - tovább erősítve azt az érzést, hogy egy sellőhöz érkeztél. Ez a hosszú hajzuhatag többször sejtelmesen eltakarta bájos arcát is, és nagyon élveztem amikor félrehajtva arcából megláttam szendén diáklányos de sokat ígérő pillantását.
Igen, ez a kettősség jellemzi Jázmint: elsőre egy szende diáklánynak gondolnád, de aztán később kiderült, hogy egy igencsak érzéki gyönyörűséggel hozott össze a szerencséd akiben egy vadmacska lakozik.
Imádtam pont tenyérbesimuló cicusait az igencsak érzékenyen reagáló bimbikkel. Nagyon sok szép pillanatot kaptam gyönyörű kelyhétől, amely látványra, tapintásra, ízre is csodás volt. És amikor az élvezetek hatására szépen megduzzadva a szemem elé tárult - arra nincsenek szavak!
1. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 84330 erotikus masszázs
3. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 84330 erotikus masszázs4. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2016-11-21 09:46:40 erotikus masszázs 843305. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2016-11-21 09:46:40 erotikus masszázs 843306. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2016-11-21 09:46:40 erotikus masszázs 84330
Action
Csók:
5
Lábimádat:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
A fürdőből visszatérve már meztelenül várt, időközben levette magáról a kis fehér szettet amiben fogadott. Majd kilépett a magassarkúból is, így már nem kellett "felnéznem" rá.
Állva összesimultunk és előbb csak óvatos "felfedezőmódban", majd egyre jobban elmèlyedve csókolózni kezdtünk. Nagyon jól és érzékien csókolt, izmos és mozgékony nyelvével hamar felfedezte számat és izgatóan incselkedett nyelvemmel.
Közben kibontotta a törcsim elejét, de még nem dobta le, hanem annál fogva magához húzott - éreztem egyre forróbb testének vágyát.
Majd a csókot abba nem hagyva egy laza mozdulattal elrepült a törcsi és Jázmin az ágyra húzott maga után. Hanyatt fektettem és elkezdtem felfedezni csodás testét. Sóhajait iránytűnek véve megkerestem a számára legkedvesebb pontokat: a találatot testének finom vibrálása is jelezte.
Végigjártattam számat gazella testén nem kifelejtve kéz- és lábujjainak szopogatását sem. Aztán elèm tárult az ekkor még bújócskázó puncus, amit illő köszöntés után ajkaimra vettem. Finoman kényeztettem figyelve Jázmin reakcióit és nemsokára éreztem, hogy testében fokozódik a gyönyör érzése: sóhajai egyre szaporábbak és mélyebbek lettek, egyre erősebben szorította meg a kezem, pociján egyre intenzívebb remegések futottak keresztül - majd ívben megfeszülve csodaszépen elrepült. Továbbra is figyelve reakcióit egyre finomabb nyallintásokkal ingereltem még a szépen megduzzadt ajkait és így még jónéhány szép utórengésnek lehettem szerencsés részese. Úgy éreztem, hogy Jázminnak kifejezetten jól esett ez a fokozatos lecsendesítés, és így az én gyönyöröm is meghosszabbodott.
Picit még pihegtünk egymás karjaiban, majd Ő kezdett kényeztetni. Hanyatt fektetett, mellém térdelt úgy hogy mindenhol elérjem szép testét ahol csak szeretném, és egy nagyon kellemes szájjal babusgatásba kezdett. Édes ajkával lágyan becézgette a kisorit a kezeit a testem simogatására használva, majd tovahaladva elérte a zacsit, de éreztem puha csókját remegő combjaim belsején, a gáton...és még lejjebb is.
Ennyi kedvességet nem hagyhattam viszonzatlanul, ezért 69-be kértem, ahol ismét közel kerültek hozzám duzzadt ajkai :) Finoman nyalakodni kezdtem és gondolva egy merészet egy ujjammal az ánuszán kezdtem körözni. Majd tiltakozást nem érezvén ujjam egy kicsit beljebb is tévedt - és itt jött a meglepi, mert Jázmin ezt felhívásnak vette és Ő is ezt csinálta nekem persze úgy hogy a kisorit egy pillanatra sem engedte szabadon a szájából. Az extra és nagyon finom ingert a kisori egyre nagyobb lüktetéssel köszönte meg, és így összefonódva, egymást finoman ujjazva hosszasan élvezkedtünk - talán Jázminnál ismét eljött a beteljesedés pillanata is.
Mikor már éreztem közeli végzetem Jázmin ezt megneszelve édesen megkérdezte: nem szexelünk? Vagy nem szeretnél?
Semmire sem vágytam jobban akkor minthogy körülöleljen forró puncusával, így aztán szemből rámcsücsült és egy nagyon kellemes és érzéki lovacskázás vette kezdetét. Szép teste hullámzott rajtam, hosszú haja arcát elrejtve libegett előttem és ebben a hajzuhatagban mohón kutattam èdes cicijei után.
Aztán kedvencébe a kutyusba fordultunk. Húú micsoda látvány volt szép ívű háta, karcsú dereka! Mikor teljesen magába fogadott olyan intenzitással kezdte tolni rám tekergő popsiját, hogy meg kellett kapaszkodnom derekában. Arcát a párnákba fúrta, de azért jól hallottam egyre intenzívebb sóhajait, nyögdécselését. Egyik kezével a lepedőt markolta egyre szorosabban, míg a másikkal a lábai között átnyúlva a zacsimat kényeztette. Így diktáltunk egyre fokozódó tempót és vált egyre élvezetesebbé számunkra az együttlét. És akkor Jázmin talán....talán...harmadszor is...

Megbeszéltük, hogy a szájában legyen végem - bár én ezt a verziót általában nem szorgalmazom, mert egy kicsit sértőnek érzem a hölgyek számára - Ő azonban biztatott, hogy partnertől függően szereti így befejezni. Ez olyan szexi, nem? kérdezte, és nem volt "szívem" nemet mondani neki...
Így aztán a cicijeire ültem, Ő a szájába vette a kisorit és nagyon lágyan, érzékein ismét kényeztetni kezdte. Aztán ahogy fokozódott az örömhatás, egyszer csak éreztem, hogy matató kis kezeivel a popsim felé közelít...majd félénken behatol. Jézusom - hörögtem - és kezét megfogva finoman beljebb segítettem az ujjacskáját miközben egy pillanatra sem maradt abba édes franciája.
Olyan intenzív érzéseket váltott ki belőlem Jázmin tevékenysége, aminek nem lehetett és nem is tudtam sokáig ellenállni...most az én testem feszült meg ívben, hátranyúlva csiklóját simogattam, Ő popsimat ujjazta és aztán a szájacskájába robbantam.
Félájultam, remegve zuhantam mellé az ágyra, s miközben Ő kiment az utódókat ártalmatlanítani, én megpróbáltam összerakni magam, hogy valahogy elbotorkáljak a zuhanyig.
Mikor visszatártem, Jázmin meztelenül ágyon feküdt és kedvesen csacsogott velem amíg fel nem öltöztem. Kávéval, üdítővel kínált - de én a még mindig hevesen dobogó szívemre tekintettel nem kértem. És a számban lévő mennyei ízeket is élvezni akartam még egy darabig :)
Majd még meztelenül hozzámsimulva adott egy búcsúcsókot és amikor megkérdeztem , hogy jöhetek-e még majd hozzá, ennyit válaszolt: hááát, ha szeretnél?!

Remegő lábakkal, de hálatelt szívvel indultam utamra, számban a csodás együttlétünk különféle ízeivel.
Elszámolás
Az új budai átlagos méretű csokrot az elején adtam Jázminnak: virágot a virágnak :)
A kísérőnek adott csoki is talán szerzett egy kis plusz örömöt. Legközelebb megcsinálom neki a sajttortát - mert megérdemli :)
Rózsacsokor
kisoroszlán1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jázmint már régóta "kerülgettem", de nagyon megérte a várakozás. Elképesztő kedvességével, kamaszos bájával teljesen levett a lábamról, És amit az ágyban kaptam tőle, az sem volt hétköznapi!
Nagyszerű élménnyel gazdagodva távoztam tőle és már nagyon várom a folytatást. Vajon mit tartogathat még nekem ez a szende kis angyal?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jàzmiiin szexpartner beszámolójáról


2018-10-16 16:48:39
Ez igen! Nagyon jó kis beszámoló volt! érte! :)

2018-05-07 02:31:40
Külön tetszett az h megcsörgetted és elmentette a számodat! Az ilyen "bemutatás a kolleginának " alkalmakkal én is élni szoktam! Már ált. félsiker mert legalább a külcsín ott van előtted. :)

2018-03-22 23:39:47
Kisori! Remélem nem veszed rossz néven eme kalandod felidézését, hááát... ezt rendesen "belebömbölted" az éterbe! Nagy élmény volt olvasni.

2018-03-13 09:16:16
Régóta én is ugyanerre készülök, most igazán meghoztad a kedvemet , 1 kicsit irígyellek is , hogy megelőztél itt .Részletesen megírt beszámoló, így minden kiváncsiskó megtudhatja a piszkos részleteket.

2018-02-06 08:30:48
Köszi! Az a domborulatos kép valóban csodálatos! Mostmár tudjuk hogy nem csak szép.
Mutasd mindet

FunkciókJàzmiiin legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-08-27) : Jázmin franciázott nekem egy kicsit és utána gumit húztunk. Eszterrel kezdtem nyuszi-pózban. Mellettünk Kingus és Jázmin 69-ezett. Először Kingus volt felül később pedig Jázmin. Így csináltuk egy darabig.

felejthetetlen: 13db
(2022-12-20) : Habozás nélkül visszacsókolt és nyelvecskéjét is dugta rögtön. Szóval valsz. nem jól éreztem. Bőven lehet, hogy velem van a baj és én nem tudom hogy kell egyszerre két lányt megszeretgetni.

(2020-11-20) : Megérkezésemkor a fentebb említett közjáték zajlott le és míg Jázmiiin ideiglenesen (az ottlétem idejére) félrehelyezte a kutyusokat, addig felmelegítettem a lehűlt kezeimet. Sokkal kell...

(2019-05-02) : Elég lendületes volt, úgyhogy át kelleet vennem az irányitást, és missziben folytattuk. Imádtam, ahogy a lábaival átkulcsolt, és húzott magába. Ki nem hagytam volna a kutyust, úgyhogy váltottunk és hol lassan, hol gyorsan dugtam, amit talán megintcsak élvezett egy kicsit.

nagyon jó: 10db
(2023-11-25) : Jázmiiin vesz a szájába, szuperül franciázik, addig Kingussal ès Eszterrel csókolózom, felváltva. Kèrek olyat is hogy egymással csókolózzanak. Jázmiiin javaslatára ágytól eltávolodunk, szoba közepèn vagyunk,

(2023-06-30) : Francia jó, barátnős, lágyabb, finom szája van. Csókolózást is beiktatjuk, majd 69 következik, csak mert szèp a puncija. Miután kièlveztem a szitut, mèg szemből megkèrem a franciára újra, majd gumi.

(2021-12-09) : Nem volt semmilyen extra kérésem, így franciával kezdtünk, ezután hátulról és szemből is meglovagolt, majd én kerültem misszionárius pózba és így alakítottuk az együttlétet, így lett végem is és a testére lőttem a nedűt :). Franciája kellemes, sajnos én nem viszonoztam neki, őszintén szólva kis is ment a fejemből,

: 25db
(2024-02-12) : Jázmin is gyorsan beugrott a fürdőbe és addig én elhelyezkedtem az ágyon és Eszter rögtön a lábam közé helyezkedett és elkezdte feléleszteni a farkamat ami azért már nem volt puha de ő rögtön torokra vett és brutális amit művel a szájával,

(2024-01-16) : Farkam hamar kőkemény lett amit egy lelkes franciával viszonzott. Én álltam az ágy mellett, ő pedig négykézláb az ágyon, majd később kiült az ágy szélére, legvégül pedig térdepelve folytatta.

(2023-05-13) : Két menetet terveztem, de ebből csak egy jött össze, ellenben az nagyon jó volt. Kaptam teljes test masszázs, amit nagyon profin csinált és a csók felejthetetlenül szuper volt. Tökéletesen elégedett vagyok, szívesen meglátogatom újra!

egyeztetési probléma: 2db
(2017-01-30) : A ház elől hívtam 10:01, :05 és végül :10-kor. "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható". Mivel -10 fok volt odakint, nem láttam értelmét tovább fagyoskodni, elkotródtam.

(2016-11-03) : 30 perccel hamarabb értem oda, addig az autoban tartózkodtam! 5 perccel előtte megcsörgettem telefonon, de nem vette fel. Azt gondoltam készülödik, de sajnos nem ez történt...utána hívogattam, 1 -et kicsörgött, majd foglaltat jelzett!