Kiemelt
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Vénusz(37+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszazs

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-11-11 17:26:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves "drsi" !

Köszönöm.
A masszázs hiányát legközelebb pótoljuk...készítsd a hátad. :P
Ami a másik dolgot illeti...rossz napokon érkeztél. :) ;)

Még egyszer köszönöm az értékelést, legyen szép napod,

puszi,

Viki :)

Beszámoló Viki masszazs +36205755786 84101 erotikus masszázs

drsi a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszazs hirdetővel
perfekt popsi
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már korábban beszéltem vele, amikor Ő kezelte a telefonokat a szalonban. Miután új lány itt érdeklődtem az étlap után, de csak annyit mondott, hogy bevállalos lány, akkor ha működik a kémia és a higiénia is rendben van. Ez nagyon jól hangzott. Most amikor menni akartam, a kolléganője vette fel a telefont és kaptam időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel könnyű elérni. Gépkocsival sem nehéz, de most minden fel van turva. A Parkolás fizetős, de parkoló hely bőven van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszínt már olyan sokan megénekeltük, tiszta rendes új építésű lakás. A lányok nagyon vigyáznak a rendre. A fürdőben zuhany, számtalan tusfürdővel. Műanyag pohár+ Listerine a szájöblílitéshez.
Viki masszazs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Helyes vékony lány, hosszú fekete hajjal. Szép fekete szemei vannak. Kis fehér ruhácskában fogadott, de én a zippzárt (én ezt az írás formáját szeretem) engedély nélkül picit lehúztam, h mögéje tekintsek. Eredeti kis formás cicikket láttam és ha már leskelődtem meg is tapintottam őket. Viki szereti ha nem csak tapogatják a ciciket, hanem érzéssel meg is gyúrják azokat.
1. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 84101 erotikus masszázs
3. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 84101 erotikus masszázs4. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2016-11-11 17:26:28 erotikus masszázs 841015. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2016-11-11 17:26:28 erotikus masszázs 841016. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2016-11-11 17:26:28 erotikus masszázs 84101
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Na itt most bajba leszek, mert nem tudok Viki masszázs tudásáról nyilatkozni. Pedig Ő mondta, h nézzem meg milyen erős az alkarja. Azért őszintén Ő sem küzdött nagyon a masszirozásért. Talán szimpatikus voltam Neki vagy a jól elhelyezett puszik vették le a lábáról nem tudom vagy még az sem kizárt a Hungária Extra Dry volt ilyen hatásal Vikire. Természetesen a további folytatáshoz el kellett menni a fürdőbe, h a legalább 10 perces út porát lemossam. Visszatérve nem sokat kellett győzködni a leányzót, h azt a csöppnyi bugyit és cicifixet vegyük le, mert a továbbiakban csak zavarnának. Nagyon cserfes a lány, alig tudtam leállítani a beszélőkéjét azzal az indokkal, h most másra fogjuk használni a csöp kis száját. Lefektettem a tatamira és elkezdődött Viki kényeztetése. Nem kell kitalálni, h mit és hogyan szereti, mondja magától, de Ő is megkérdez, h Te hogy szeretnéd, hogyan csináljam? Amikor meg akartam simogatni a kis csiklóját szólt, h nem kell nyálazni az ujjamat, mert jól nedvesedik. Mondtam értettem, nincs több ujjal nyálazás, majd direkt módon fogom nyálazni. Sajnos minden ténykedésem ellenére nem sikerült a csúcsra juttatnom. Örültem neki, h kedvesen megmondta, h ez most nem megy és nem játszott el egy orgazmust. Így aztán helyett cseréltünk és kaptam egy frenetikus kényeztetést. Finom lingammal kezdett, majd a szájába vett, kezével a golyókat masszirozta. Szerintem élvezte is. (Milyen naiv tud lenni a férfi ember) A szájába lett végem, az utódok a pociban landoltak. Hagyott lenyugodni és a maradék pezsgő mellett elbeszélgettünk.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés fent található.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Budapesti átlag egy nem átlagos teljesítményért. Utólag,
Rózsacsokor
drsi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viki egy nagyon aranyos cserfes lány. Megmondta, h bevállalos és ezt maximálisan hozta. Kérdeztem, h miért nem teszi ki az étlapot, amire az volt a válasz, h szimpátia és higiénia okok miatt nem tudja mindenkinél teljesíteni. Elfogadom amit mondott. Ő egy új gyöngyszem a masszázs oldalon.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról


2016-11-15 11:31:18
Azért adok átlagost mert te is hasonlóra értékelted Vikit. Ha az oldal gyöngyszeme akkor jobbnak kellet volna lennie a JÓ-nál . Ha meg nem volt jobb akkor nem is gyöngyszem. Szerintem.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

nagyon jó: 17db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 17db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.