Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-10-31 13:44:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Huff!

Először is, köszönöm a kedves szavakat. Másodszor pedig elnézést a megkésett reakcióért (pedig elég gyorsan szoktam reagálni, ha valamit jól csinálnak ;)) Komolyra fordírva a szót, élmény volt végigolvasni a beszit. Örülök, hogy jól érezted magad velem, remélem még látlak :)

Csók

Fanni

Ui.: a 101% barátnő feelinghez hozzátartozik a 40 perc késés ;)
Köszönöm mégegyszer :)

Beszámoló Fanni +36203267583 83845 szexpartner

huff a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
VTR kommunikáció:
5
Vasárnap. Fanni volt az egyik pénteki terv, de nem ért rá aznap, szombaton nem dolgozott és nekem is volt programon, így a vasárnapot lőttük be. Előtte VTR-en érdeklődtem nála a címről és a kedvező választ megkapva 13.00 órában egyeztünk meg. Telefonon végül csak közvetlenül a randi előtt beszéltünk, egy picit meg is csúszott, ezért pár perccel később kezdtünk a tervezettnél, de ezt előre jelezte is nekem. Jól kommunikáló, értelmes, kedves lány, mind írásban, mind telefonban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A sokszor megénekelt Kondorosi lakópark Újbuda-külsőn, ahol többek szerint csak szép kurtizánok rendelnek, de meggyőződésem, hogy egy-két civil lakó is lehet abban a nagyjából 1500 lakásos falanszterben (vagy azok a nyugdíjas nénik bottal, ők is itt hirdetnek?!:)) A parkolás ingyenes, a közeli benzinkúton mindig van hely és számos villamos és busz ott áll meg a sarkon.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az egyik emeleten egy belső kertre nyílik az ajtó, könnyű megtalálni. A lakásban több lány is dolgozik, de vasárnap szerencsére csak mi voltunk. A fürdőszoba kádas, tiszta, rendezett, minden szükséges kiegészítő van. A kisméretű szobában nagyméretű franciaágy vár, ami hangtalanul bírja a strapát. Szobainast nem láttam, de mivel hétvége volt, nekem nem is kellett, de cipőkanál az volt, szeretem.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni exmasszőz, ezt csak utóbb tudtam meg, de a képeiből végül is egyértelmű, sokat takarók, visszafogottak, ízlésesek és sehol egy kósza nemiszerv vagy csupasz cici. Ez talán többeknek visszatartó erő lehet és talán a terv része ez is, de azért remélem, hogy egyszer lesznek majd többet mutatóak is, ugyanis vétek lenne eltakarni azokat a gyönyörű kebleket. Mindenesetre a beszijei és az arcképes fotó alapján viszont egyértelmű volt, hogy jó választás.

Fanni kifejezetten széparcú lány, jól áll neki a szinte semmi smink és a haja is jól eltalált, egy szelíd szöszinek tűnik, de egyébként meg nem az, ha elkezd beszélni és/vagy szexelni. A szemei igézőek, puha ajkai csókra termettek, a mellei őrjítőek, a testének görbületei pedig mágnesként vonzzák a tekintetet és ezt be is fejezem itt, mivel ez nem egy szerelemes költemény, hanem csak egy beszi:) Szóval nagyon rendben van, a művelt angol szerint curvaceous body, szerintem meg egyszerűen csak nőies és szexi, az adatok meg szerintem stimmelnek. Itt-ott vannak tetoválások, de bevallom, hogy ezeket alig vettem észre, mert más kötötte le a figyelmemet. És remélem, ez nem hadititok, de van egy szexi, halvány anyajegy a fenekén és fent, ahol összeérnek a farpofái, van egy cuki kis gödre, ezeket kiválóan lehet tanulmányozni kutyapózban.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 83845 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 83845 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-31 13:44:00 erotikus masszázs 838455. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-31 13:44:00 erotikus masszázs 838456. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-31 13:44:00 erotikus masszázs 83845
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Tök jó volt belépni a lakásba, megfordulni és meglátni Fannit, mert rájöttem, hogy sokkal jobban néz ki élőben, mint a képek alapján várná az ember. Nagyon vonzó csaj külsőre is, de egyébként a belső értékei erre még rátesznek egy (több) lapáttal. Az elején kicsit beszélgettünk, mert fontos, hogy ne egyből belecuppanjon az ember a másikba és jó volt tapasztalni, hogy egy értelmes, érett és határozott gondolkodású partnerre leltem. Ezt a kezdeti ismerkedős szakaszt a két menet között folytattuk is, de erről később.

Fürdés után visszatértem, mire Fanni azonnal ledobta magáról a kis fekete ruhát és anyaszült meztelenül lépett felém, mire gyorsan kértem tőle még egy pohár vizet, de csak azért, hogy megnézzem a popsiját is, amikor kifordult az ajtón:) Állva és szavak nélkül folytattuk az ismerkedést, szeretem ezt az első pár tapogatozó percet, amikor gyakorlatilag eldől, hogy ki-mit szeret, milyen stílusra gerjed és milyen irányban halad tovább a dolog. Fanni nyaka és mellei igen érzékenyek, szereti, ha lágyan érnek hozzájuk és nem tésztát gyúrnak belőlük. Finoman csókol és csukott szemmel élvezi az érintést, úgyhogy én is behunyom a szememet és átadom maga a bőre simaságának, haja illatának és annak, ahogy a mellei mellkasomhoz nyomódnak. Aztán egyszer csak fogja magát, letérdel és bekapja a farkamat! Nahát - gondolom magamban - akkor már nem is ismerkedünk tovább? Hát de, csak közben leszop és nem is ellenkezem. Nagyon jól csinálja, nem kapkod, nem ráncigál, nem szörcsög (tudom, valaki a szörcsögést szereti, de én nem (mindig). Átmászunk az ágyra, ő négykézláb oldalról folytatja a franciázást én pedig csukott szemmel nyúlkálok, amerre tudok és előbb-utóbb rátalálok a sima puncijára, amely gyorsan nedvesedik kíváncsi matatásomra. Ha néha kinyitom a szememet, akkor profilból látom, ahogy lassan, mély átéléssel kényezteti a farkamat, tehát gyorsan be is csukom és próbálok nem idő előtt elélvezni. Kis idő múlva szólok, hogy gumi kéne, mert nem akarok 15 perc után elmenni, ő pedig felrakja a védelmet és szemből lendülünk neki (rájöttem, hogy nálam is van koreográfia, ami többnyire a misszi-lovaglás-hátulról szentháromságból áll, ebben a sorrendben). Jó látni, ahogy élvezi, bár nem egy nézelődős típus, szerintem az együttlétünk 70%-ban csukva volt a szeme, kivéve, amikor dumáltunk és csak reménykedhetek, hogy ez inkább az átélés és nem a védekezés jele:D Hangja viszont van és markolni, finoman karmolni és kapaszkodni is tud, ha úgy igazából beindul. Feltolom a lábait, bámulom hullámzó melleit és ámulok a szép pofiján, miközben egyre gyorsabban és mélyebbre hatolok, de aztán szerencsére kifulladok és pihenhetek egyet, amíg lovagol rajtam. Hát a fenéket pihenek, nem tudom megállni, hogy ne ragadjam meg a tomporát és diktáljam az ütemet, amit néha visszavesz tőlem, így haladunk kölcsönös egyetértésben az izzadt végkifejlet felé, amikor is elélvez, érzem a teste megfeszülését és az utóremegéseket és elégedetten csusszanok ki belőle, hogy most már tényleg megpihenjünk. És igen, a szextől úgy kipirul az arca, hogy legszívesebben felzabálná az ember, de úriember nem zabál fel semmilyen arcot szex után, szóval csak magamban rögzítem az újabb vonzó ismertetőjegyet.

A nagyszünetben hosszan értekezünk mindenféléről, de főleg a szakmáról, aminek mindketten művelői vagyunk, csak más oldalról. Van is egyetértés, sok dolgot hasonlóan látunk és mondunk ki, jó vele dumálni és röhögni hülyeségeken. Korához képest érett és világos elképzelései vannak az életről, ez külön tetszik benne (a hangja mellett)

Aztán finoman jelzi, hogy ő már kipihente magát és cirógatni kezdi az álmosan összekunkorodó farkamat, szóval nagyot sóhajtva összeszedem magamat és engedelmesen hagyom, hogy megint bekapjon és keményre szopjon. Mondjuk nem kell sok erőfeszítés hozzá és mivel meg kell néznem, hogy fest hátulról, így friss gumival felvértezve kutyába megyünk át és hohó, hát nem semmi a látvány! Kár, hogy nem vállal popsit, mostanában kezdek rákapni, de nem lehetek telhetetlen. Mindenesetre a bámészkodás alatt felfedezem magamnak további kis szexepiljeit, miközben hol sarkamra ereszkedve hagyom, hogy rám tolasson, hol meg én tolom őt előre hevesen. Bárhogyan is csináljuk, eszméletlenül jó benne lenni, lüktet, szorít, zihál és egy sokadik roham után végül elélvezek és ráborulok a hátára, ő meg türelmesen kivárja, míg magamhoz térek és kivonulok a mélyéből. A végén még kinyúlva beszélgetünk kicsit, aztán lelépek fürdeni és az élményt emészteni. Még előtte megkérdezi, hogy jöjjön-e velem fürdeni, de arra jutunk, hogy mindketten jobban szeretünk egyedül tisztálkodni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén számolunk és egy nagyon baráti, szerintem átlag alatti hangzik el a 1,5 órás együttlétre, amit kicsit megfejelek, ő pedig rákérdez, hogy biztos vagyok-e benne, mintha lefelé akar alkudni, teljesen nonszensz, anyám mindig azt mondogatta, hogy ha adnak fogadd el, ütnek szaladj el és milyen igaza volt!:)
Rózsacsokor
huff nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Idézet a hirdetéséből: „Ha egy kedves, közvetlen, nagy cicis lány társaságára vágysz, akkor ne keresgélj tovább, megtaláltad ;)” Ez tényleg teljesen igaz rá, de aki megfelelő hozzáállással, tisztelettel és nyitottsággal közelít, az gyorsan rájön, hogy Fanni ennél ő sokkal több. Mindenesetre, ha ennél a többnél kicsit kevesebbet is kapunk belőle vendégként, azért is hálásak lehetünk. Kevés ilyen lányt lehet találni, akivel az együtt töltött idő a fergeteges szex mellett leginkább egy tartalmas és értelmes baráti-szeretői kapcsolatnak feleltethető meg és alig 30-40 percet kell várni rá (bocs, Fanni, ezt nem hagyhattam ki:D). Vigyázzatok rá, becsüljétek meg, érdemeljétek ki, stb-stb. érthető, ugye.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-12-20 00:02:22
Így utólag olvasva is remek írás, élvezetes, informatív és mértéktartóan szellemes.

2016-11-02 11:22:12
Szuper kedvcsináló. Eddig is a kedvencek közt volt, de most előrébb sorolom.

2016-11-01 00:55:18
Kíváncsi voltam, hogy az összes közhelyet odahányod-e a beszi végére, de összecsaptad. Dicséretedre legyen mondva, legalább úgy szórtad a hétvégén a karaktereket, mint a spermát.

2016-10-31 19:28:33
Remek beszámoló. Úgy látom bepótolod az éves lemaradást.

2016-10-31 18:55:33
Egy évg semmi aztán nem is nagykanállal, hanem merőkanállak habzsolod az élvezeteket. Biztos van mit behoznod, hajrá és Üdv
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.