Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-10-28 22:33:52

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Kisoroszlán!

Nos, ismét sikerült zavarba hoznod ;) Köszönöm a beszit, remélem találkozunk még :)

Csók!

Fanni

Beszámoló Fanni +36203267583 83793 szexpartner

kisoroszlán1 a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Még a múlt héten láttam meg egy róla írt beszit és az abban olvasottak felkeltették érdeklődésemet. Fel is hívtam, de akkor sajnos ért rá a nekem megfelelő időpontban. A bővebb infóban olvasottakat megfogadva mára a vtr-t használva jelentkeztem be jó előre, amit nagy örömömre hamar visszaigazolt. Itt feltett egy nagyon édes kérdést a kívánságaimra vonatkozóan, de csak azt kértem hogy adja önmagát ;)
Már itt biztosan éreztem hogy egy átlagon felül kedves leányhoz vagyok hivatalos.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A sokak által jól ismert Kondorosi lakópark. Már sokan leírták a megközelítését és akik kedvelik a kerületi lányokat, már biztosan jártak itt legalább egyszer :)
Nekik már nem kell gps - akik meg nem jártak még itt azok használják.
Amúgy sokszor az az érzésem, hogy ebben a jellegzetes saroktömbben talán nem is laknak civilek...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nem a főútról nyiló kapun kell bemenni és nem is kell magasra menned. Nekem már jól ismert lakás (többen is vannak itt) - sok szép és néhány kellemetlen élményem is fűződik hozzá. Nagyon reméltem, hogy most a kellemesek száma fog gyarapodni.
A bejárattal szembeni szoba Fannié, amit egy széles, hancúrozásra kíváló franciaágy ural. A cuccokat leszórtam a székre, majd a puha törcsivel irány a fürdő ahol bőséges kínálatból választhattam tusfürdőt.
A zuhanyfüggönnyel óvatosan kell bánni - egyszer régebben magamra rántottam az egészet :).
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Aki kellő rangban van, az láthatja előre Fanni arcát - és ők bizonyára egyetértenek velem abban, hogy gyönyörű!
Aki olyan szerencsés mint én és találkozik vele, az élőben is megcsodálhatja hamvas szépségét.
Mikor először megláttam bájos mosolyát, teljesen levett a lábamról - pedig rólam köztudott, hogy nem vagyok egy könnyen szerelembeeső típus :)) - de ahogy mosolygott megjelent két kis gödröcske a szája sarkában és ahogy közben nézett rám huncutul a szép mandulavágású szemeivel - no ettől azonnal hevesebben vert a szívem.
Imádtam selymes bőrét érinteni, csókolgatni - különösen a nyakán csodaszép - ha egyszer elkezded itt kényeztetni nem tudsz egykönnyen szabadulni. Különösen úgy nem, hogy ekkor kiderül nemcsak egy lenyűgözően szép, de igencsak érzéki leányhoz vezetett az őrangyalod - szemét lehunyva, finoman libabőrösödve, aprókat sóhajtozva fogadta közeledésemet.
Igen, az a képein is látszik hogy nem egy manöken alkat - de higgyétek el hogy így tökéketes a teste: van mit babusgatni, fogni rajta, de mindenhol feszes és ruganyos, ahol kell ott szép gömbölyű és elképesztően érzéki!
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 83793 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 83793 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-28 22:33:52 erotikus masszázs 837935. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-28 22:33:52 erotikus masszázs 837936. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-28 22:33:52 erotikus masszázs 83793
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor beléptem, egy össze nem kötött kimonószerű köntösben fogadott, ami alatt nem viselt mást csak azt édes selymes bőrét. Ez láttatni engedte pazar alakját és már alig vártam, hogy magamhoz ölelve kihámozzam belőle - de megelőzött a kis huncut és "játsszunk egyenlő eséllyel" alapon gyorsan kibújt köntöséből és azzal a lendülettel rólam is lerepült a törcsi. Álltam ott elakadt lélegzettel és olyan szemérmetlen lelkesedéssel csodáltam testét hogy egészen belepirult :)
Mikor dícsértem szépségét szemérmesen lesütötte szép szemét, elpirult, zavarba jött. Édes volt ez a természetes bája ahogy fogadta bókjaimat, én meg majd elolvadtam a gyönyörűségtől. Olyan elánnal kezdtünk el csókolózni, mintha régi szeretők lennénk. Nagyon jól és szenvedélyesen csókolt - nagy "erőfeszítésembe" került lecuppanni csókos szájáról. Kis nyelvpiercingje izgalmasan birizgálta nyelvemet.
Aztán szépsége előtt behódolva letérdeltem s így szájmagasságba kerültek a valószínűleg már eredetileg sem kicsi de most felturbózva egyszerűn pazar cicik. És én mohó malackaként "lakomáztam" belőlük Fanni hallható örömére.
Kicsi lejjebb érve végigcsókoltam helyes kis pociját, majd csak úgy mintegy véletlenül belenyallintottam szendén összezárt puncusába. Fanni testét erre erős remegés járta át, elindult a libabőr és vágyakozva felsóhajtott és már én is nagyon kívántam őt - de még egy kicsit játszani akartam vele.
Magamnak háttal fordítva, cicijeit hátulról finoman megmarkolva magamhoz húztam - Fanni pedig ágyékomhoz nyomta remegő popsiját és fejét hátravetve újból felkínálta nekem selymes bőrű nyakát. Most inkább Ő játszott velem és én csak csókoltam ahol értem....
Aztán az ágyra térdeltettem és hátulról vettem szájtűz alá popsiját - néha belenyallintva puncusába is. Igyekeztem mindent magamba szívni, elvégre nem mindennap néz farkasszemet az emberfiával egy ilyen gyönyörű popsi :)
Majd hátára fektetve tovább folytattam testének imádatát - kezdve csókos szájától, végighaladva az izgalomtól és itt-ott a csikisségtől libabőrös pociján, elérkeztem az eddigre már lepkeszárnyat bontott kis puncihoz. Tisztelettel köszöntöttem, majd nyelvemmel játékosan incselkedve igyekeztem kipuhatolni a helyes irányt.
Fanni zihálásának fokozódásával, kezem megszorításával jelezte elégedettségét, én pedig egy ujammal óvatosan kényeztetni kezdtem puncusát és ánuszát is. Egyszer csak puncusa egy pulzáló mozdulattal magába szippantotta ujjamat és már el sem akarta ereszteni úgy szorította. Persze eszembe sem jutott távozni ebből a nagy szeretetből - főleg úgy nem, hogy Fanni egyre hangosabban fejezte ki elégedettségét. Majd egyszer csak minden képzeletet felülmúló ívben megfeszült a teste, puncusa mohón megszorította ujjamat és kéjes sóhajok közepette elrepült. Kezemet az ívben megfeszült háta alá tettem-- nehogy valami baja legyen a kis drágának :)).
A heves földrengését több kisebb utórengés követte, amit apró kis nyelvmozdulataimmal igyekeztem minél tovább nyújtani. S csillogó szemekkel könnyekig meghatódva fogadtam el tőle eme csodás ajándékát.
"Hálám jeléül" megengedtem neki hogy most Ő kényeztessen. Kezébe vette a kisorit és szeretettel babusgatni kezdte. Nagy örömömre ezt szinte csak édes kis szájával tette, időnként teljesen eltüntetve a kisorit, nem feledkezve meg a zacsiról sem. Csodás kényeztetése hamar elérte a várt eredményt miközben én orgazmusától még kissé izzadt hátát simogattam és a puncusát sem hagytam sokat pihenni.
69-be fordulva folytattuk egymás kényeztetését aminek kisvártatva ismét egy zihálós-remegős repülése lett a vége. Édesen elpirulva azt mondta, hogy nagyon szégyelli magát, meg azt is hogy viszonylag ritkán jön össze neki a repülés (pláne kétszer) - de kéjes vigyoromat látva valószínűleg elhitte, hogy ennél szebb ajándékot nem is adhatott volna nekem - talán csak úgy ha velem töltené az egész hétvégét :) De szép is lenne!!!
Majd vv-t adott rám és kérésemre szemből rámcsücsült. Azt mondta, hogy nem ez a kedvenc póza - de remélem sikerült egy kicsit megszerettetnem vele :)
Olyan heves vágtázásba kezdett, hogy szemmel alig tudtam követni a pazar cicik táncát - ezért inkább kézzel stabilizáltam a helyzetüket és igencsak ragaszkodtam hozzájuk. Időnként rámhajolt hosszú tincseivel beborítva arcomat, egymás szájába ziháltunk és hevesen szájon csókolt. Majd felegyenesedve tekergett rajtam tovább miközben a cicik mesés táncot lejtettek szemeim előtt.
Mivel ismét csak jól megizzadt, gondoltam "pihentetésül" jöjjön az ő kedvence a kutyus :) De amikor popsiját hegyesen az ég felé fordítva bepucsított, az izgalomtól remegve várva a behatolást, eldőlt hogy ez bizony pihenés az nem lesz...
Először óvatosabb tempót igyekeztem diktálni hogy kíméljem őt, de aztán egyre vadabbul tolva magát rám, szinte kikövetelte a tempó fokozását. Fel is gyorsultak az események aminek hatására Fanni egyre hevesebb zihálásba kezdett, kis kezeivel vadul markolta a lepedőt, többször a Jóistent szólongatta, hajába túrt és élvezett :))
Én pedig mohón ittam magamba a látványt ahogy az egyre vadabb lökéseim végighullámzottak pazar testén.
Már nagyon hiányzott szép szeme, ezért a sapkát lekapva az ágy szélére ültettem és közös igyekezettel a csodás cicikre lett végem miközben állánál fogva megemeltem fejecskéjét és közelről elmerültem/elégtem gyönyörű szeme tüzében. Ő a zacsit simogatva- masszírozva igyekezett kipréselni belőlem az összes feszültséget, én pedig remegő lábakkal adtam át magam a gyönyörnek.
Megtisztogatott, majd együtt egymást lefürdettük. Búcsúzóul még többször hosszasan megcsókolt, nagyon nehezemre esett elszakadni tőle.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A bővebb infóban körülírt számú rózsát egy kis csokival karöltve az elején a kis asztalra tettem, mert féltem hogy a végén esetleg elfelejtem :)
És valóban: távozáskor szinte nem a földön jártam....
Rózsacsokor
kisoroszlán1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon örülök, hogy Fanni áttette székhelyét a közelembe mert személyében tényleg egy igazi gyöngyszemnel lettünk gazdagabbak. Bármilyen közhelyes is de ez az igazság!
Fanni egyszerre egy ártatlan kis pirulós leány és egy elképesztően vonzó, hihetetlen kisugárzású bombanő. Mindemellett nagyon közvetlen és kedves, akivel szívesen töltenél magánemberként is sok időt. Érdekes, izgalmas, érzéki, bájos és gyönyörű.
Még el se indulsz tőle de máris azon agyalsz, hogy mikor láthatod legközelebb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-07-12 21:36:37
No most aztán jól felhívtad a figyelmemet erre a csodás leánykára!!!

Köszönöm szépen!!

2016-11-03 10:07:46
Szorongatják a kezed, nem bírod követni a cickókat (meg tudom érteni). Én meg csak magamban szorongva olvasom ezt a rohadt(jó) beszit.

2016-10-30 17:53:21
Huuu, ez letaglózott!!! Ilyen beszi után nem csodálkoznék, ha megint nem sikerülne bejutnom a Drágához!

2016-10-30 12:01:12
Szokásod szerint ezt is jól megírtad, nagyon jól kiderült a felejthetetlen minősítés oka. Köszönet érte!

2016-10-30 00:10:49
Na ezt érdekes volt olvasni annak tükrében, hogy én két napja jártam Fanninál! :-) Hasonló érzésekben, élményekben volt részem nekem is!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 62db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 90db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.