Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-10-24 22:10:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm édesem a kedves beszámolót :)En mindig örülök,ha örömet okozhatok,a szürke hétköznapokba :-D Imádtam a veled töltött időd és a kis tejszínhabos játék is nagyon bejött.Várlak vissza,szeretettel és nagyon örülök,neki,hogy megismertelek.Mégegyszer köszönöm :-) Millió csók neked édesem :-*

Beszámoló Rubi +36208005501 83691 szexpartner

popsibubus a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Az egyeztetés nagyon egyszerű volt és gyors. Viberen beszéltük le az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen odataláltam a megbeszéléskor megkapott címre, már első alkalommal és most is találtam egy percen belül parkoló helyet a szomszéd utcában 3 percre a címtől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy helyes, tiszta lakás. A lakás egyik kisszobájában fogadott. Nagyon kellemes volt a fogadtatás, kellemes halk zene szólt, és rögtön úgy fogadott, mintha már évek óta járnék hozzá. Bevezetett a kisszobába ahol levetkőztem majd átmentem a fürdőbe. A fürdő tágas, kényelmes, nagy káddal. Sokféle tusfürdőt találtam, amiből számomra a kevésbé jellegzetes illatú volt a nyerő. A kisszobába mentem vissza, ahol bevallom nem nagyon néztem körbe mert inkább Rubival foglalkoztam. Amire emlékszem az kellemes volt. Az ágy számomra fontos, így arra emlékszem. Kényelmes, csendes volt. Semmi zavaró tényező. Kellemes volt a megvilágítás is, amely egy kicsit sejtelmes volt mégis jól láthattam őt.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem első alkalom volt. Azonban az első alkalommal és most is nagyon jó volt meglátni őt. A képeken Rubi van. Testalkata nekem nagyon bejön és a természetessége is. Semmi sem mű rajta. Szép barna bőre van melynek selymes a tapintása. A popsija kerek és imádom, de én ebben a tárgyban elfogult vagyok. Szép arcú lány, imádom a mosolyát, a szemeit.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 83691 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 83691 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-10-24 22:10:39 erotikus masszázs 836915. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-10-24 22:10:39 erotikus masszázs 836916. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-10-24 22:10:39 erotikus masszázs 83691
Action
Amikor beléptem az ajtón, rögtön megölelt és megpusziltuk egymást. Nagyon jó átölelni és érezni testét a vékonyka kis ruhán keresztül, amit viselt. Úgy fogadott most is mintha már évek óta járnék hozzá, pedig sajnos ez nem így volt. A cipőt az előszobában hagyva besétáltunk a szobájába, ahol levetkőztem, kaptam egy törülközőt és elmentem a fürdőbe. Megtisztulás után visszamentem hozzá a szobába, ahol megszabadultunk a fölöslegesnek tűnő ruhadaraboktól, és máris ölelkeztünk újra. Én imádom a partnerem testét végig simogatni mindenhol, amit ő hagyott is sőt úgy simult hozzám, hogy a kezem közben akadály mentesen barangolhatott. Egy kis idő múlva az ágyon találtuk magunkat, ahol szabadon tehettem eleget azon vágyamnak, hogy testének minden kis részletét megmustráljam illetve megsimogathassam, megérinthessem. Bárhol is érintettem ő érezhetően szívesen fogadta, ami nagy örömet jelentett számomra. Most titokban arra vágytam, hogy egy nagyot franciázzunk, de ezt nem mondtam meg neki, megszeretgettem minden porcikáját, majd eleget tettem a felszólításnak, hogy hagyjam őt is egy kicsit játszani. Hanyatt feküdtem és hagytam, de nagyon nagy vágyat éreztem, hogy én is kényeztethessem így végül is 69 lett a vége. Imádtam nyalogatni őt és nagyon tetszett, hogy bárhol érintettem is nyelvemmel, kezemmel, ujjaimmal szívesen fogadta. Tényleg tabu mentes lány, amit nem csak ígér, de be is tart, sőt. A franciája isteni volt és csak remélhetem, hogy legalább fele annyira tudtam neki örömet szerezni mint amennyire ő nekem. A találkozás alatt végig odaadó volt, önzetlen és úgy éreztem tényleg akar engem ez a lány. Számomra nagyon fontos, hogy nem csak szexelni lehet vele, de beszélgettünk is egy jót, közben simogattam és ő viszonozta. Végig természetes volt, abszolút őszintének láttam és annak éreztem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszéltet kérte eddig mindig. Nincsenek extrái, teljesen reális és bőven megérdemli.
Rózsacsokor
popsibubus nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Régen kerestem olyan fiatal partnert, akinek az étlapja ilyen hosszú, de nem azt érzem, hogy egy szolgáltatást kapok és az ***is elérhetők. Most megtaláltam, abszolút barátnőként fogad, miközben mindenre nyitott. Nem húzódozik, sőt finoman, kedvesen, izgatóan közelít. Ha elmentek hozzá, vigyázzatok rá, mert nagyon megérdemli az a kis tündér a törődést, az udvariasságot. Becsüljük meg, hogy sokáig maradjon meg ilyen aranyosnak. Biztos sokszor megyek még hozzá a jövőben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2016-10-26 15:54:26
Jó képet ad a lány hozzáállásáról. Remélem igaz is :)
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 25db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 37db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 68db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,