Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-10-19 14:05:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 83581 szexpartner

azigen18 a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Itt az oldalon történt. VTR-en és üzenetben is. Már tegnap is kergettem, de akkor nem sikerült elérnem időben. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy későn szóltam. Gyakran így van, de szoktunk találni megfelelő időpontot.
Megközelítés
Parkolás könnyű de fizetős. BKV a közelben tesz le, akár több irányból. Béke tér a közelben - ez sokat elárul annak aki ismerős Budapesten.
Helyszín
Panel, de szépen rendben van tartva. Sok a mécses. A baszoba nem túl nagy, de arra éppen elég, amire kell. Egy tükör talán még elférne. Akkor azt is látnám, amit az éppen aktuális póz miatt nem látok. Mert hogy Alice-nál lehet lustázni, csak nem érdemes.
ALICE külseje
Képeknek megfelel. Szerintem kevés a kép róla és lehetne jobb képeket is lőni. De a sok-sok pozitív beszámoló szerintem bárki kedvét meghozza. Finom, nagyon szép bőre van. Fehér, hibátlan. Nem agyonszolizott. Kerek tenyérbe illő és mászó :) popsi. Szexi, csinos csaj.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 83581 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 83581 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-10-19 14:05:22 erotikus masszázs 835815. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-10-19 14:05:22 erotikus masszázs 835816. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-10-19 14:05:22 erotikus masszázs 83581
Action
Belép, köszön, puszi, ruha le, zuhany. Még az utcaiban volt, ahogy kértem, hogy fogadjon. Nekem sokkal jobban bejön, ha utcaiban fogadnak. Éppen azért, mert az utcán is gyakran van olyan, hogy tetszik egy csinos lány és elképzeled, hogy mit tennél vele. Na ilyen helyzetben itt meg is teheted. Hellyel-közzel :D Izgalmasabb is. Főleg akinek jó alakja van, kifejezetten ajánlom a lányoknak hogy így fogadják a vendégeket.
Szóval én hámoztam ki a farmerből, csini felsőből. Nem is én, mert én csak forgattam, tudta ő, hogy mit szeretnék. Csinálta magától. Előkerült a már ismert, de így mégis izgalmas popsi, lapos poci, cicik. Mögötte ültem le az ágyon, ő előttem állt, előre döntöttem, a bugyit lehúztuk, közben ahogy dőlt előre, már nyaltam is bele ahová szerettem volna. Fordulás, felálltam. Az ágy széléről is. Letérdelt és a szájába vett. Ilyenkor amellett hogy élvezem, rögtön az jut eszembe, hogy pontosan ezért járok Alice-hoz ennyiszer. Olyan finoman tud hozzám érni, hogy az ember ettől csak puszikat várna a farkára. Ehhez képest olyan mélyre nyel, amennyire csak lehet. Lehet vele határozottabban is bánni, de hát egyrészt félek, nehogy baja essen, vagy bármi rosszul essen neki, másrészt így is olyan kényeztetésben van részem, hogy jobbat kívánni sem tudnék.

Szóval mélytorkos térdelésben, majd pár perc múlva az ágyra húzom, úgy kényelmesebb neki. Simogatom közben. Szerinte hízott egy picit. Ez nála kb fél kg-ot jelent. Nem tudom, hogy mennyire lehet ezt észrevenni :) nekem mindig ugyan olyan csinos és szexi. Foglalkozik a környékkel is. Emiatt 69-esbe húzom. Nyalom, majd ujjazom a kis punciját miközben továbbra is mélytorkozik. Megjön a hangja. Hosszan csináljuk. Igazándiból nem tudom, hogy mikor élvezik el, ha elélvez egyáltalán. Remélem, hogy tényleg tetszik neki. A rángásokból csak erre lehet következtetni. Ahogy a punci is összehúzódik. Ezt nem lehet benézni.

Majd gumi, amit szokás szerint szájjal tesz fel, így is megy a mélytorok. Paciba kérem... fel kéne venni ezeket a hangokat. Pornófilm :) Paci után hasra fektetem, popsiját kitolja, már folytatjuk is rögtön. Szerencsére hűvös van, mert nagyon melegünk lett. Ilyenkor teljesen átadja magát nekem. Szerinte ezt a kicsit alárendelt szerepet. Teljes tisztelettel. És folyton figyelek, nehogy valami olyat tegyek ami túl sok. Szerintem mások ennél többet tesznek. Nekem ez is elég. Ha Alice-nak is.

Ezután hanyatt fekszik, szét a lábai és még cifrázva pár percig szexelünk, míg végül annyira fel vagyok húzva, hogy nehezen bírnám tovább. Az ágy mellé állok, a golyókat nyalja-falja, majd a szájába élvezek. Teljesen hagy lenyugodni. Nem tudom megunni. Általában ez a koreográfia, de nem tudom megunni. Ha tehetném, holnap ismét mennék.

A maradék szűk fél órában beszélgetünk kicsit, majd ismét zuhany, el.
Elszámolás
Utólag teszem ki nála. Nincs matek, nincs extra. Nincs elszállva, sőt. A minap egy lánytól kérdeztem telefonon a lehetőségeket. Egy órára extrák nélkül éppen a kétszeresét mondta, mint Alicenál az óra. Mindenki maga tudja, de szerintem ha már az úgynevezett új bp-it átlag is csak a 2/3-a ... vajon nem túlzás-e az? Alicenál ilyen nincsen. Gondolom sok a visszatérő vendég és élvezi is amit csinál. Hát még én.
Rózsacsokor
azigen18 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Remélem, hogy sokáig elérhető lesz még, mert nagyon rá vagyok kattanva. Rég tervezem már, hogy nem csak egy órára látogatom meg, hanem legalább 2-3 órára valamelyik este. Csak bírjuk szusszal. Minden max pont.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-10-21 15:04:30
csak tudnám ha ennyire odavagy érte miért csak jó besorolást adtál neki... ?

2016-10-21 09:12:50
Ez egy meggymagnyi beszámoló!! Nagyon tetszett! hozzá!

2016-10-20 17:13:15
Élvezetes olvasmány, kíváncsi leszek a 3 órás történetre is!

2016-10-20 07:20:00
Kicsit talán sokszor írtál már Alice-ról és kezd ellaposodni a történet, mert semmi újdonságról nem tudósítasz már. De ha az előzményeket nem nézzük, akkor ez egy jó kis beszámoló lett.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 52db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.