82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-10-16 22:45:12

lickerman
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2016-10-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Péntek délután hirtelen akadt szabad fél órám. Gondoltam próba szerencse rácsörgök és láss csodát, tíz perc múlva már ott találtam magam. A telefonban egyébként kedves jópofa volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kosztolányi Dezső tér közelében lévő utcában van, parkolás nem mindig lehet egyszerű és fizetős, de kb. 200 méterre találtam helyet. Gps odatalál, a bkv sem lehet gond, buszmegállótól kb. 1 perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Egy társasház valahanyadik emeleti lakása, ahol ketten rendelnek. A lakás tizsta, rendezett, nem túl nagy, de a célnak megfelel. A szobában egy szekrény szárító és egy nagy franciaágy fér el. Az ágy elég méretes, és kényelmes, a célnak tökéletes. Fürdő is rendben, tusfürdőválaszték 6-8 féle, tehát nem túl nagy és nem találtam illatmenteset, vagy csak nem vettem észre.
Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Háááát, Kinga egy bombázó, szeretem ha egy nőnek ívet húz az alakja, tehát nem pálcika és törékeny mint egy ropi, hanem meg lehet fogni. Kinga pont olyan, amilyen a gyengém. Félreértés ne essék nincs rajta felesleg (az anorexiát kedvelők persze találnának rajta, de azok menjenek máshova :)). Arca helyes, mosolya üdítő. Nagyon kedves és vidám volt, oldott volt a hangulat már az első perctől kezdve. Egy fekete csipkés body-ban fogadott, magassarkúval kiegészítve, már ekkor tudtam, jó helyen vagyok.

Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Félórás programra mentem, fürdés után visszatérve ő már meztelenül várt az ágyon és a tekintete azt sugallta: "mikor ugrasz már rám? akarlak". Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt. Félbeszakítottam, hanyat dőlt, majd csókolgatni kezdtem fentről le ciciket sem kihagyva, miközben kellemesen simultunk egymáshoz. Mikor leértem kis kelyhéhez, egy finom illatos puncival találkoztam, ahol megállapítottuk, hogy nem csak rajtam van borosta, ezen jót nevettünk, majd bevetettem magam. Lágyan kezdtem, amit eleinte (kissé megjátszottnak tűnő) sóhajok, majd mikor kezdtem ráérezni rezgéseire, akkor már nyögések kísértek, majd remegések és rángások követtek, bégül a fejem combsatuba került és úgy tűnt ő nagypn jól érezte magát. Ezután kis kilihegés, majd védőfelszerelés következett és rám ült. Szépen lovagolt, s közben fogdostam mindent amit csak értem, egyre hevesebb volt együttlétünk. Kis idő múlva hátsó pozícióba váltottunk, ahol több féle módon is magamévá tettem. Végül lerántottam a védelmet, felálltam, ő pedig ülve a szájával elvitt á végletekig. Az egész nagyon oldottan vidáman zajlott, mintha egy régi csajomhoz ugrottam volna fel. A végén még gyorsan tusoltam egyet, aztán öltözés és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején kérdeztem hogy legyen, ő mondta mind1, én meg letettem a szárítóra a közepes számú virágszálakat, ahonnan eltűnt, mire visszaértem a fürdőből.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kicsit hirtelen, de nagyon jó találka volt. Meglepően jól éreztem magam. Szinte biztos vagyok a folytatásban talán kicsit hosszab időre és bővebb tartalommal.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-02-02 17:06:15
Alapos beszámoló, minden fontos inföt tartalmaz. Köszönjük.

2016-10-17 20:30:08
Félórás randira felejthetetlen minősítést adni csak nagyon indokolt esetben lehet! Ha az volt, le is kellett volna írnod... :)))

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

felejthetetlen: 8db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-01-22) : Kingus jól haszálja a száját, változatos ütemben és erősséggel csinálja, a környéket sem hagyja parlagon. Miután jól felhúzott, én is a tettek mezejére léptem, megfordultunk, és én kezdtem nyalogatni őt.

nagyon jó: 21db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,