Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-08-16 17:27:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolód drága; örülök,hogy ennyire tetszettem(amúgy kölcsönös) ;)
Várlak mielőbb vissza!
Csókollak

Beszámoló ALICE +36307482875 82137 szexpartner

Hancock15 a 2016-08 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon, privát üzenetben. Nagyon simán ment, Alice gyors reagálású :) Fixáltuk az időpontot, majd VTR-en is jeleztem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, 13. ker. kicsit külsőbb része, de abszolút jól megközelíthető. BKV-val 14-es villamos és busz is jár (a számáról fogalmam sincs). Parkolás ugyan fizetős, de aki autóval megy ezt vállalja egy ilyen élményért :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
10 emeletes panelház, teljesen rendben van. Telefonálás után rögtön kaptam kódot, simán bejutottam. Lifttel fel, majd egy rácson át vezetett az út a lakáshoz, ami tökéletesen megfelel az elvárásoknak. Jó az elrendezése, tiszta, és minden megtalálható ami csak kell. Fürdő kádas, többféle tusfürdő, szájvíz. A szobában egy szék, kis polcos szekrény és egy éjjeli szekrény fér el a franciaágy mellett, de nem is kell több.
ALICE külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Alice kijött elém a rácshoz, hogy be tudjak jutni (ekkor még utcai ruhában). Egy mai "virtuózt" idézve: "Csak a nézését meg a járását..." - így szól a nóta, ami Alice esetében eszembe jutott :) Már a szemeivel levetkőztetett, a járása pedig olyan illegős-billegős volt, hogy rögtön elkapná az emberfia. Extra vékony, de annál nagyobb a szexuális kisugárzása. Zseniális a hölgy :)
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 82137 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 82137 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-08-16 17:27:18 erotikus masszázs 821375. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-08-16 17:27:18 erotikus masszázs 821376. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-08-16 17:27:18 erotikus masszázs 82137
Action
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Lakásba belépve azonnal csókolózni kezdtünk, szinte még a küszöbön se léptem át. Iszonyatosan barátnős a csókja, érzéki, egyből beindulsz tőle. 1 percig biztos álltunk ott, aztán cipő le, majd be a szobába. Ott folytatódott, ami kint elkezdődött, fogdostuk egymást, már vette le a pólómat. Sietni akartam a zuhanyzással, mert biztos voltam benne, hogy hatalmas szex kerekedik majd ebből, alig bírtam kivárni :)
Gyors tus, szájvizezés, és már bent is voltam újra, ahol Alice közben tangára és melltartóra vetkőzött. Csókok, tapogatózás, markolászás, majd a már mások által megénekelt tanga lehúzás a falnak támaszkodva. Nem kellett kétszer mondani, a feszek fokhagyma feneke és finom puncija csak arra várt, hogy megkóstoljam. Leguggoltam, belenyaltam, és szinte faltam percekig, főleg hogy imádok én is kényeztetni.
Kis idő múltán megfordult, és oldalra lehajolva kezdett el játszani kicsi énnel - először érzékien, nyalogatva, majd egyre mélyebbre véve. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy saját magától annyi ideig tartja torkában a dákómat, hogy az ismert "öklendezős" hanghatásokat véltem felfedezni, kisebb nyáltömeg érkezésével. Erre én nagyon vevő vagyok, imádtam egyszerűen, zseniálisan franciázik!
Kis 69 - csak a rend kedvéért -, majd a hátára fektettem és kb. 10 percig megállás nélkül nyaltam-faltam a punciját, az ujjaimat is bevetve. Ahogy ezt is írták már előttem: szinte végig a maximum élvezeti fokon pörgött, vonaglott, és a nedvekből illetve hangokból ítélve többször is elélvezett. Szeretem ezt érezni és látni, ha a partnerem élvezi a kényeztetést. Utána még kicsit bekapott, majd gumit kértem, amit szájjal helyezett fel vérprofi módon!
Itt volt többféle póz, doggy-ban kezdtünk, majd misszi lábakkal a nyakában, néha csókolózva közben. Éreztem, hogy közeledik a vég (csoda hogy eddig bírtam, komolyan), és kértem, hagy végezzem be az arcára/szájába. Gond nélkül odafordult, végét bekapva szívta ki az utolsó cseppet is belőlem, fantasztikus volt. Még akkor is folytatta, amikor már nem jött több utód, ez ám a levezetés!
Letisztogatott (nem is kellettem hozzá), majd ledőltünk az ágyra totál izzadtan és kikészülve.
Rám dőlt, beszélgettünk, nagyon aranyos és kedves lány. Tetszik a világnézete, nagyon hasonlítunk ebben a kérdésben :)

Kb. 15p elteltével elkezdett puszilgatni, érezhetően startolt a 2. felvonás. Nem volt ellenemre, sőt, alig vártam hogy újra a szájában tudhassam a velem egykorút, amire nem is kellett sokat várnom. Mindig úgy fordult, hogy tudjam én is kényeztetni, aminek nagyon örültem, boldogan tettem. Újabb védőfelszerelés, majd egy beleguggolós lovagló pózban indultunk, amitől azt hittem mentem eldobom az agyam. Hihetetlen volt, szorított, le-föl járt, közben olyan szexi hangokat hallatott hogy ember legyen a talpán aki ezt sokáig bírja. Nem is maradtunk ebben a pózban, mert végem lett volna 3 perc után :)
Hátulról folytattuk, ő hason feküdt én pedig fölötte. Így ment egy darabig, majd oldalra fordítottam, így folytattuk. A 2. menetben a gumi miatt kicsit lelombozódtam, mire idáig jutottunk, de Alice úgy döntött, nem enged el élvezés nélkül: kihúztam, gumi le, majd kézzel-szájjal kivégzett :) Azóta is mosolygok, amikor eszembe jut, beleremegtem.
Újra letisztogatott, majd izzadságban úszva elszaladtam fürdeni, és szomorúan (de egyben boldogan) távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Először voltam nála, de mint leírtam, egyszerűen megindultak az események így nem raktam le előre a rózsaszálakat... Szerencsére nem tette szóvá, abszolút nem zavarta, így távozásom előtt helyeztem el kicsit megtoldva a kisszekrényére. Pesti átlag, viszont az együtt töltött 1 óra átlagon felüli! Bőven megérős kategória!
Rózsacsokor
Hancock15 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper randi volt, testben-lélekben feltöltődve távoztam. A korábbi beszik alapján valami ilyesmire számítottam, de amíg az ember nem éli ezt át, addig csak gondolatai lehetnek, amik közel sem fedik a valóságot :) Vigyázzatok rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-08-17 11:13:32
Ezek szerint nem csalódtál. Sőt... :) A beszámoló tartalma alapján a besorolás alacsonyabbnak tűnik, de gondolom erre a rang is lehet a magyarázat. De majd a következő! :D

2016-08-17 11:13:32
Ezek szerint nem csalódtál. Sőt... :) A beszámoló tartalma alapján a besorolás alacsonyabbnak tűnik, de gondolom erre a rang is lehet a magyarázat. De majd a következő! :D
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 52db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.