Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-07-23 22:57:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 81565 szexpartner

kron a 2016-07 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Megcsörgettem, kért pár percet, majd újra jelentkeztem. Egy órát kért, mivel még nem a tetthelyen csilingelt vidám hangja. Egy óra múlva már a ház elől zargathattam. Szerintem remekül indult.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A REAC stadiontól egy jó kőhajításnyira, a modernebb panelek mögött húzódik az afrikai nagyvadról elnevezett utca, melynek a szebbik oldalán található az ikerház (?). A békávé kicsit körülményes, de nem megközelíthetetlen (Újpestről és a Mexikói út felől). Kerékpár, vagy parkolás nem lehet gond, hiszen saját garázs megőrzi mindkettőt.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Nem túl régi építésű ház egyik felét foglalja magába, melyet kettő tündér ural. Egy kis lépcsőzés után elérkeztem az utam céljához. Tágas fürdőszoba kiváló tusfürdő választékkal, szájvízzel. Két szoba van az emeleten, mindkettő tágas és hangulatos. Csodás vendéglátóm által kijelölt helyiséget egy nagy franciaágy uralt, sarokban egy szobainas csak a ruháimra várt. Otthonos.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Karent megláttam és a mosolya 1 másodperc alatt levett a lábamról. Szép arcára hosszú aranysörénye teszi fel a koronát. Gyönyörű arc, kerek popsi. Mi kellhet még? Csak egy melltartót és egy imitt-amott szellős bugyikát viselt csodás partnerem.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 81565 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 81565 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2016-07-23 22:57:44 erotikus masszázs 815655. Karen +36303993701 beszámoló 2016-07-23 22:57:44 erotikus masszázs 815656. Karen +36303993701 beszámoló 2016-07-23 22:57:44 erotikus masszázs 81565
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Zavarba ejtően szép arcot megpillantva magam is zavarban voltam jó ideig. Csak követtem mindenhová, mint egy öleb (kutyusból van Neki jópár), de aztán magamhoz tértem és irány a vizesblokk. Finom puszikkal parancsolt a hátamra, miután mindketten az ágyra keveredtünk. Viszont nekem más terveim voltak és én kértem Tőle ugyanezt. Csókolózásba kezdtünk: hol egymás ajkait ízlelgettük, hol nyelvcsatát vívtunk. A vállát és nyakát ízlelgettem, amit nagyon élvezett. Közben simogatta, amit éppen elért. Kifejezetten élvezte, ahogy a pociját és az oldalát finoman csókolgattam. Nyelvem lábai közé tévedt, ahol igyekeztem a legjobb tudásommal a csúcsra juttatni drága vendéglátómat. Magához szorított, teste hullámzott, édesen elernyedt és pár percig élvezte a csúcs utáni kellemes fáradtságot. A combjai között töltöttem pihegésének idejét. Majd a hátamra parancsolt és finom csókokkal halmozott el. Puhán csókoló ajkai vándoroltak a felsőtestemen és végül célba értek. Kiálló testrészem és környéke kiváló kényeztetésben részesült. Istenien lágy a leányzó franciája, amit mélyeket sóhajtva élveztem. Fejét lassan, majd egyre gyorsabban mozgatva, nyelvét fürgén pörgetve kergetett majdnem az őrületbe. Azt hittem, rögtön végem, de ezt el tudám viselni bárhol és bármikor. Védőfelszerelésért nyöszörögtem, ami elő is került a szekrényből és már be is burkolóztam. Tudtam, hogy hamar végem, így felülről támadtam. Lassan, érzékien szeretkeztünk. Tündéri partnerem magához szorított és egyre hevesebben húzott magába, de sajnos én már nem tudtam magam kontroll alá vonni és kisvártatva elélveztem. Egy picit még öleltük egymást összeforrva, aztán megszabadultunk a vegyifegyvertől és rövid tisztálkodás következett. Mellém heveredett és könnyed csevejbe kezdtünk. Nagyon aranyos lány. Beszélgetés közben kerek popsiját simogattam. Az idő lejártával búcsúcsók és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régi fővárosi javadalmazást megtoldottam.
Rózsacsokor
kron nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Karen egy kis tünemény, akiért érdemes lemenni a térképről (is). Nagyon aranyos lány, aki tényleg élvezi partnere társaságát. Persze akkor az igazi, ha a másik fél is partnernek és nem tárgynak tekinti.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 36db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 69db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.