Kiemelt
Unforgettabl.(25+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-07-16 11:29:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm a kedves szavaidat és a szép beszámolót is :)Egy öröm volt megismerni téged.Szerintem is nagyon jól kitöltötük azt a 1,5 órát.Egy élmény voltál számomra.:)Nagyon sok sikert kívánok neked a munkához(ami szerintem nagyon érdekes volt) :) és kérlek azért pihenjél is néha :)Mégegyszer nagyon szépen köszönöm,vigyáz magadra nagyon.Csók drágám :)

Beszámoló Rubi +36208005501 81361 szexpartner

Thusor a 2016-06 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Az egyeztetés SMS-ben történt. Hajnalban küldtem neki egy SMS-t amiben kértem a bővebb információkat, valamint időpontot. Reggel válaszolt és leegyeztettük délután 2 órára. Érkezésem előtt 30 perccel rám írt, hogy sajnos kicsit csúszik így 14.30-ra tegyük át a randit. Ebből nem volt gond, így csúsztattuk. A munkám miatt vidéken élek, de néha Budapesten kell ügyeket intéznem, így addig azt a 30 percet hasznosan el tudtam tölteni :).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető. Én 1-es villamossal mentem, az Egressy és Stadion megállók között helyezkedik el a randi hely. Parkolás is könnyű, mert a ház előtt van parkolóhely, mivel ez egy kis utca, egyáltalán nem forgalmas.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy újabb építésű ingatlan . Lift van a házban, így nem probléma a lépcsőzés. A liftből kilépve rögtön balra nyílt is az ajtó. A tetthely nem túl nagy. Egy ágy, szék ahova a ruhákat lehet pakolni, két kis szekrény és tükör a falon ami található a szobában. A fürdőben több tusfürdő van, meg minden ami a higiéniához szükséges. A fürdőben kád található.
Rubi külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Rubi egy megnyerő személyiség. Telt a hölgy, de a szexi módján. Mindig is vonzódtam az olyan hölgyek iránt, akiken van mit fogni. Rubi pontosan ez a személyiség. A fotóknak teljes mértékben megfelelő élőben is. Leopárd mintás ruciban fogadott, amit lekapva magáról már nem volt alatta több ruhanemű :D.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 81361 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 81361 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-07-16 11:29:26 erotikus masszázs 813615. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-07-16 11:29:26 erotikus masszázs 813616. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-07-16 11:29:26 erotikus masszázs 81361
Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Másfél órás randira jelentkeztem be Rubihoz, így egyáltalán nem siettünk semmit se el. Fürdőből visszatérve levette a leopárdmintás egybe ruháját, majd alatta feltárult a gyönyörű csupasz teste. Elkezdtük egymást simogatni és csókolni. Ő közben felfedezte a velem egykorút is, ami ekkor már nagyon örült Rubinak :D. Ezt egy ideig folytattuk, ő továbbra is kézzel izgatta a barátomat. Megkértem, hogy folytassuk az ágyon a ténykedést. Az ágyon elterülve, ő a lábaim közé helyezkedett négykézláb, és nekikezdett a csodálatos franciának. Mondhatni életem legjobb franciájával örvendeztetett meg. Nagyon mélyen beveszi, torokkal néha ráfog, bő nyálas és nagyon erotikusan fel, fel pillant, hogy csekkolja már mennyire vagyok heves állapotomban. Az első kör a szájában sült el, az utódokat teljes mértékben eltüntette, viszont már nem láttam többet őket. Egymás mellé heveredtünk, folyamatosan simogatott közben, én is őt, majd beszédbe elegyedtünk. Több információt megtudtam róla, dumáltunk a foci EB-ről is, mert akkor volt még fénykora a dolognak :D. Közben felajánlott egy masszázst is, amit meg kell hogy mondjam nagyon kellemes volt.
A második kör ismételten franciásan kezdődött. Rubi kezdeményezett. Miután a barátomat jó keményre varázsolta, gumit húztunk. A gumihúzásban mindketten bénáztunk kicsit :D. A masszázs következtében zsíros lett a keze és nehezen nyitottuk így ki a gumit, de ezt aztán hamar megoldottuk. Lovagló pózban kezdtünk, majd a vég hátulról ért el, csodálatos látvány volt. A hanghatások alapján szerintem Rubi is nagyon élvezte a dolgot. A gimit lehúzva szájjal teljeskörűen megtisztogatott. Ismételten egymás mellé heveredtünk és az asztalra készített vizet fogyasztottam közben.
A harmadik kört ismételten Rubi kezdeményezte. NFVSZ kivégzést tervezett Rubi, de a barátom ellenkezett így egy jó 20-25 perces kemény, kitaró franciázás után úgy döntöttem, megkegyelmezem Rubinak és húzzunk gumit. Gumihúzás után háttal beleült Rubi, de ez egy idő után kényelmetlennek bizonyult neki, így a jól bevált hátulról közelítést választottuk megint. Jól megdolgoztam Rubit, de végül sikerült újra az utódokat a gumiba robbantanom. Rubi ismételten szájjal megtisztított. Majd a fürdőbe kikísért, ahol remegő lábakkal újra felfrissülhettem ebben a nagy melegben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás előre történt. Elmesélte, hogy az új vendégektől előre kéri a virágcsokrokat, mert sajnos már előfordult vele hogy volt olyan férfi aki lelépett. Így előre borítékban letettem neki az asztalra, ami a randink végéig ott is volt. Szerintem nagyon korrekt.
Rózsacsokor
Thusor nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rubi egy nagyon szexi, kezdeményező hölgy. Aki teljes mértékben barátnő feelinget adott a randi során. Számomra teljes mértékben megérte a virágcsokrok számát illetőleg. Felejthetetlen randin vagyok túl Rubival. Mindenkinek merem ajánlani, nagyon jó szerető és mindenképpen meg fogom látogatni újra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 65db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,