Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-07-09 15:36:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm drágám,én is nagyon jól éreztem magam a társaságodba.Egy igazi úriember vagy és tudod aki ezt nem tudta becsülni avval ne foglalkozz.Nagyon örülök hogy megismertelek téged.Egy élmény volt a szex is meg a beszélgetésünk is.Mégegyszer köszönöm a finom csokit,hogy gondoltál rám.Várlak mihamarabb vissza hozzám.Addig is kitartás ehhez a melegekhez és vigyáz magadra.Csókollak:Rubi

Beszámoló Rubi +36208005501 81167 szexpartner

Ragnar78 a 2016-07 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A konkrét egyeztetés telefonon történt a randi napján. Előző este ugyan már az oldal chat-en is beszéltünk,ezért is esett rá a választásom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel érkeztem,minden irányból könnyen megközelíthető a helyszín,sok járat közlekedik a környéken. Nekem úgy tűnt,hogy a parkolás is gond nélkül megoldható.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű társasház egyik emeletén található a lakás. A bejutás kaputelefon használatával történik és a lift működik. A szobában kényelmes franciaágy található és a ruházat elhelyezésére is van alkalmatosság. Hangulatvilágítás van és még néhány kisebb bútor is található a szobában,kimondottan otthonos érzetet kelt. Van fali óra,ami egyedül álló módon a valós időt mutatja,nem sieti a szokásos 5-7 percet. A fürdőben mindenféle tisztálkodási és szájápolási kellék megtalálható nagy választékban és száraz kilépő fogadott. A törölköző puha és jó minőségű és még körbe is ért.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A hirdetésben látható képek realisztikusan adják vissza Rubi külsejét. Telt alkatú csinos lány,szép az arca és arányos az alakja. Szép barna szemei vannak és dús barna haja. Mosolygós,kedves és közvetlen,nem volt egy percig sem olyan érzésem,hogy "futószalag munkásként" következő "munkadarabként" kezelne.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 81167 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 81167 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-07-09 15:36:06 erotikus masszázs 811675. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-07-09 15:36:06 erotikus masszázs 811676. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-07-09 15:36:06 erotikus masszázs 81167
Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Prosztata masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A szobába érve levetkőztem,váltottunk pár szót,frissítőt ajánlott és irány a fürdő. Vissza érkezésemkor az ágyon ülve várt és csókkal és egymás testének felfedezésével kezdtünk.
Elsőre egy NFVSZ-t kértem,többet kaptam annál,mint amire számítottam. Fantasztikusan jól csinálja,gyengéd a technikája a mély torok is valódi mély torok,ritkán élek át ilyen élményt. A környék kényeztetésére KÜLÖNÖSEN nagy hangsúlyt fektetett kérésemre még a nem kimondottan környékhez tartozó részen is kaptam izgatást,amit már nagyon régen nem éltem át. Tapasztalatom szerint ezt a részt a beszikben nem szokták részletezni,ezért a "szokásjoggal" élve én sem teszem,lényeg az,hogy nagyon odaadó Rubi és fantasztikus élményt kaptam tőle. Végezetül már én kértem,hogy most már végezzen ki,át akartam élni azt az orgazmust,amit egy ilyen szintű felizgatás után át lehet élni. Meg is történt a szájában lett végem. Percekig félájultan feküdtem,közben megtisztogatott és a szekrényről oda adta a vizes poharat,számomra,abban az állapotban ez a távolság megközelíthetetlen lett volna.
Ezek után egymás mellé feküdtünk és beszélgettünk,közben folyamatosan simogatott,kérnem sem kellett. Jó volt a hangulat,kölcsönös szimpátiában nem volt hiány.
A második körre franciásan készített fel,amit aztán viszonoztam is. Finom illatos a puncija,jól reagál a kényeztetésre. Nem maradtak el a hanghatások sem,amik nekem őszintének tűntek.
Kiszolgáltam magam egy óvszerrel,aminek a felhelyezésében készségesen segített. Hagyományosba kezdtünk és elég hamar azt éreztem,hogy ha ezt folytatom,akkor itt a vég,nagyon szűk a puncija. Ki akartam próbálni az alap étlapon szereplő popsit is,amire azt mondta nincs akadálya. Egy kis síkosító használat következett majd kutyusban tettem be. Óvatos volt a kezdés,ez ugye természetes,de később sem folytattam túl hevesen. Szerintem percek alatt így is végem lett,tele lőttem az "esőkabátot". Kicsit még bent maradtam,amíg lehiggadtam aztán tisztálkodás és ismét félájult fekvés,mint korábban. Nem sok idő volt már,azt még átbeszélgettük,majd mosdó,öltözés,elköszönés és végül távozás következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban megnevezett ajándékot utólag helyeztem el az előre átadott ajándék édesség alá. Mértékét tekintve a bőséges alap étlap figyelembe vételével pesti átlag alatti a rózsaszálak száma.
Tartottam is tőle,hogy van valami rejtett hiba,vagy valami olvashatatlanul apró betűs rész a hirdetésben,de semmi ilyet nem tapasztaltam. Teljesen korrekt!
Rózsacsokor
Ragnar78 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rubi kedves odaadó szerető,okos és céltudatos nő,nem egy sajnálatra méltó lerombolt személyiségű irodista. Egy korábbi esetemből adódóan megfogadtam,hogy soha senkihez nem térek vissza,de Rubi esetében kivételt fogok tenni,úgy gondolom. Rendkívüli élményt kaptam,amit szeretnék máskor is átélni. Azoknak a kollégáknak ajánlom,akik unják már,hogy "ez nincs","az nincs","méretfüggő",stb.... Rubinál nem kell hosszasan tervezni,számolgatni a randi elemeinek összeállítását.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2016-07-09 10:37:59

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2016-09-08 00:34:59
Korrekt, lényegretörő és kellőképpen részletezett beszi, öröm volt olvasni :) Thx

2016-08-19 09:13:43
Korrekt, pontos beszámoló. Kiemeli a lényeget és megmutatja Rubi milyen remek.

2016-08-19 09:13:43
Korrekt, pontos beszámoló. Kiemeli a lényeget és megmutatja Rubi milyen remek.
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 65db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,