Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-07-02 12:37:04

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen az írásod!
Örülök,hogy elnyertem a tetszésedet, és hogy találkozunk majd megint! Már várom! :)
Addig is puszi!

Beszámoló ALICE +36307482875 80987 szexpartner

dugattyu11 a 2016-07 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon és VTR történt .
Megközelítés
Tömegközlekedéssel mentem mint minden "bevetésre". 3M tökéletes kényelmesen kell sétálni úgy 10 percet max.
Helyszín
Xiii kerület egy nem olyan frekventált része.Panel lakás Sokadik emelet.Nem gond rend és tisztaság volt nem találkoztam senkivel van bőven választék tisztálkodó eszközökben is.
ALICE külseje
Hirdető volt itt az oldalon és tökéletesen olyan volt mint a képeken kis vékonyka lány.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 80987 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 80987 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-07-02 12:37:04 erotikus masszázs 809875. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-07-02 12:37:04 erotikus masszázs 809876. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-07-02 12:37:04 erotikus masszázs 80987
Action
Megérkezés kis csókolózás szobába be ajándékozás és fürdés.
Korábban olvastam itt beszámolókat a hölgyről és azt kell mondjam minden szó igaz volt amit írtak róla!
Miután lefürödtem vissza a szobába ahol már egy bugyiban volt csak.
kis csokolozás gondolom észre vette, hogy nem ezt szeretném ezért gyorsan le is guggolt elém hátát a falnak támasztva kezdet szopni a farkamat.
Igen ide lehet szépeket írni, de ez tényleg szopás volt a szó szoros értelmében.
ISTENIEN csinálja. Beleélés el és kegyelem nélkül veszi a torkára még ha nem is könnyön neki.
És természetesen engem sem kellet félteni egy percig sem ahogyan csak tudtam toltam is le a torkán nem ellenkezett csak néha oldalra fordította a fejét.kis szünet de utána azonnal folytatta is.
Fel fektetem az ágyra le tologattam a fejét és úgy is jól megtoltam a torkát!!Itt sem ellenkezett vagy hisztizett.
Szerintem átlagos mérettel rendelkezem de azért ezt a figurát általában nem sokan szokták bírni!
Aztán már csak feküdtem a hátamon és nézetem amint szopja a farkamat és a golyókat felváltva.kicsit ujjaztam amire egészen jól reagál még az is lehet, hogy el is élvezett de a lényeg az, hogy én hatalmasat durrantam a szájába. nem kezdet el szaladgálni mint valami fejetlen csirke hagyott szépen lenyugodni és csak aztán törölgette meg magát és engem.
Szünetbe beszélgetünk kérdeztem, hogy a masszás választható e.
Mondta, hogy igen de akkor nincs második lövésem mert ő normálisan csinálja nincs olyan, hogy csak cirógat és vége.
Mivel olyan ügyes volt a szájával nem mertem kockáztatni, hogy esetleg nem lesz második lövésem!
Kis csókolózás és már ismét a szájában voltam tövig.
Azt vetem észre, hogy a hölgy nem, hogy elviseli a "keményebb bánásmódot" de még élvezi is és szinte akarja azt!
nyilván nem kell bántani de oda lehet nyúlni a nyakára és esetleg meg is lehet szorítani.
A második menetnél az arcára élveztem itt sem volt finnyáskodás vagy nyafogás.
Elszámolás
Előre oda adtam. szerintem a pesti átlag alatt /bár nem tudom mennyit is nevezünk átlagnak/ egy nagyon átlag felett szolgáltatásért!!
Rózsacsokor
dugattyu11 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mindenképpen vissza megyek még talán lehet, hogy találtam egy szolgáltatót akinél törzsvendég leszek!
Abszolút csak ajánlani tudom de azért ne használjátok el teljesen :-D!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-07-04 08:52:17
Jó lenne a beszámolód, de Alice külsejéről még lövésünk sem lehet írásodból. Azt is elhiszem, hogy tökéletesen olyan, mint a képeken, de hol is vannak (már) azok a képek?
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.