Kiemelt
Unforgettabl.(25+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-07-01 16:39:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 80967 szexpartner

zolikaa36 a 2016-06 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Karen első hîvásomra felvette a telefont, kedves volt,részletes
bár a sok háttér zaj miatt vissza kellett kérdezzek- biztos úton volt
Megközelítés
Én tömegközlekedéssel érkeztem ( 5 ös busz ) kis séta ami kb 5perc és célba érsz.
Kocsival szerintem egyszerűbb lenne , pláne a garázs miatt ahova be leher állni.
Helyszín
Hol is kezdjem..
Ez egy szép családi ház (iker egyik fele) ami több szintes. Bemesz akk garázs ,fel a lépcsőn le, ( elmondása szerint nappali és konyha ) nem láttam . mentünk még egyet és ott a tetthely 2 is, szép fürdővel. Tiszta ,rendezett volt minden. Kicsit még kibővitettem vna a fürdőt több tusfürdővel és eldobható fogkefével.. De ezeket leszámitva minden rendben volt.
Karen külseje
Karen nagyon szép lány,mint arcra és testre egyaránt. Pont nekem való hölgyike ! Nem az a nagyon vékony de nem is husi. Nincs rajta 8kilo vakolat ami nagyon jo pont !!!! A tetkoi nagyon megfogtak a képeken, és ráadásul bővült is :))) nem is egyel
Ami egy negativ ,h nem szeretem a műkörmöket . de ez izlések és pofonok
Amiben fogadott egy kis topp es francia bugyi
Egyből megkîvántam, főleg az a kerek popsi!!!!!! Ahogy ment elottem fel a lépcsőn , már beindult a fantáziám
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 80967 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 80967 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2016-07-01 16:39:30 erotikus masszázs 809675. Karen +36303993701 beszámoló 2016-07-01 16:39:30 erotikus masszázs 809676. Karen +36303993701 beszámoló 2016-07-01 16:39:30 erotikus masszázs 80967
Action
Felmentünk a szobába,kis dumcsi,ismerkedés.. Mondtam hogy 1órát maradnék,mondta persze oké. Megkinált inni valóval,adott utána egy törölközőt megmutatta a fürdőt, hogy mi hol van. Addig ő egy szinttel lejebb zuhanyzott
Egyszerre kész lettünk,én elsőnek egy lazitó masszázst kértem ( na itt vannak a körmök amiket nem szeretek) de ügyes kezei vannak.
Aztán énis megmasszíroztam. Aminek nagyon örült!
Elmondása szerint nagyon szereti,de ez látszódott is rajta.
Utána ő kezdeményezett
Csokolgatott elsonek nyak,mellkas és egyre lejjebb..
A franciája nagyon finom,sőt különleges! Változatos és a környéket se hagyja szárazon.
Kértem kölcsönösen , és akk megláttam azt a csodás puncit ami a képeken nagyon megfogott. Jol reagált a kényeztetésemre ,halkan nyögdécselt , mozgott a számra. Elsőre szájba szetettem vna igy megkertem ,h csak ő folytassa , leterdeltettem a tükrös szekrény elé ami nagyon izgato volt , egy kis mélytorok is volt amit egész jól birt, kis kényszer francia amit elore megkérdeztem , hogy lehet e. Na és hát ez az én gyengém ,elis durrantam. Kiment fürdőbe kiköpte ,rendbe szedte magát, aztán visszajött engem is letörölgetett kis dumálás ,ismerkedés. Inteligens,okos ,nagyon aramyos lányNEM ide való! Mármint,hogy ezt csinálja..
Beszélgettünk még erről,arról aztan ő figyelmeztett ,hogy ne csak beszéljünk ,hisz nem ezért jöttem és nehogy kicsússzunk az időböl.
Elkezdtük simogatni,csokolgatni egymást aztán gumit kértem, hátulról belém ült,ami fantasztikus volt,de nem igy akartam elmenni, szemből is kértem,hogy lovagoljon amit nagyon jol csinál, végig a fenekébe kapaszkodtam ,de ismét poz cserét kértem,hogy mindenhogy élvezhessem azt a finom szűk punciját. Végül a tükörhöz állitottam és így lett végem ,ami plusz volt,hogy a tükörbe is nézhettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrektnél is korrektebb! Semmi plusz extrázás! Minden ami kell az alapban van!
Nagyon megéri ezért az ajándékért ,én pluszba is adtam
Rózsacsokor
zolikaa36 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon pozitivan csalodtam Karenben! Kicsit megijedtem a képek alapján,h flegma lesz,de épp ellenkezőleg! Nagyon örülök,hogy elmentem hozzá,és megismerhettem! Szuperul éreztem magam! Még biztos vissza térek!
Kérlek titeket ne bántsátok!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.