Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-05-25 17:36:18

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Véngazember :) mindig örömmel tölt el a találnánk :) szeretem,hogy hasonlóan pozitív ember vagy,mint jómagam. Ahogy irtad is ehhez a besoroláshoz több kell mint egy alkalom!!! Még jó hogy nálunk mindig minden stimmel :D köszönöm, hogy az istennőd lehetek és minden alkalommal mikor meglátogatsz méltó leszek e ranghoz :) ( mondjuk melletted nem nehéz) millió csókom

Beszámoló Ashley +36306851194 79924 szexpartner

véngazember a 2016-05 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Mint mindig hordozható okos mobil telefonon. Szerintem az élő szó az igazi.
Megközelítés
Mivel a 13-at osztani kell 2,166-al , de ha nem akkor is autóval. Az agglomerációból mivel mással? BKK mint már régebben mondtam, nálam nem jön szóba, nem is tudom mi jár, erre, és mikor? (kb 25 éve kerülöm a tömegközlekedést). Viszont mivel egy csendes utca, mindig van benne parkolási lehetőség. Nem is várbéli árakon.
Helyszín
Régi, múlt század első felében épült ház, emeletén. Normális lakás, normálatlan fürdőszoba padlóval! A tetthely egy elég nagy szoba, kissé nyikorgós ággyal. állítólag egy nagyon súlyos egyéniség után lett ilyen. Tisztaság mindenhol. A füriben több tusfürdő, szájvíz, amiből egymás után öblítettünk.
Ashley külseje
Fentről: derékig érő fekete (festett haj) feltűzve, kérésre leengedve. Hatalmas kék szemek (a gyengéim)Fogak rendben (valaki kérte, hogy arról se feledkezzünk meg)
Most jön a hülye szóvicc: Ashleynek nincs bal melle! Csak jobb! Az egyik jobb mint a másik! Szerintem az oldal legjobb két természetes, sebész nem látta mell az övé! A popsi kerek, kissé asszonyos, de kemény. A lábak formásak . Van tetoválás nem is túl kevés, de engem nem zavar. Ha neki tetszik, ám legyen.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 79924 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 79924 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-05-25 17:36:18 erotikus masszázs 799245. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-05-25 17:36:18 erotikus masszázs 799246. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-05-25 17:36:18 erotikus masszázs 79924
Action
Kértem, hogy tegyen fel a saját filmjeiből valamit. Fél szemmel néha oda sandítottam, ügyes ez a lány. Csak én vénülök sajnos. Fürdő után az ágyon csókolóztunk, simogattuk egymást. Ö a kisöcsémet, én a puncit leginkább.Közben állandóan hülyültünk. Voltam a szájában, a mellei között, csókoltam a ciciket, nyaltam a punciját. Néha megpihentünk, olyankor nem túl emelkedett témákról beszélgettünk, viszont nagyon jól éreztük magunkat. A popsi az tiltott terület, még az ujjaknak is. Viszont minden másban szabad a gazda. A vég a szájában ért. Sajnos most a nyelve alá ment a kis csapat, így a csapban végezték. Amúgy máskor mindig a pocakban. De végül is ha odaadtam, azt csinál velük amit akar.
Elszámolás
Fél órára mentem, bár kicsit túlcsúsztunk. Egy tucat rózsát hagytam ott.
Rózsacsokor
véngazember nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Koromnál, előéletemnél fogva túl vagyok az összeszorított foggal komor képpel luki nyúl típusú keféléseken. Nekem sokat jelent a hölgy társasága. Ashley olyan, hogy akkor is jó lenne hozzá menni, ha apáca ruhában ücsörögné végig a találkát, és csak dumálnánk. Én már többször kb 4x voltam nála. A besorolás miértje: nem hiszek a villámcsapás szerű érzésekben. Ha valakinek Istennő besorolást adok annak hosszú távon kell jól teljesíteni. Ne csak egyszer, hanem bármikor öröm legyen vele lenni. Így az év nyertese nálam Ashley. nagyon nem akarok menni, csak a régi, megismert lányokhoz, bár egy helyre még nagyon. De oda nem tudok majd többször menni, mert elutazik nemsokkal a találkánk után.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 48db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.