Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-05-25 15:09:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Samu vagy USA?? :DDD Csodálatos élményekkel, történetekkel, tapasztalatokkal gazdagítottál. Magam sem tudtam volna jobban megírni az együtt töltött időt. Míg olvastam végig nevettem az egészet az emlékek miatt :D Köszönöm, hogy én lehettem az első aki HIBÁTLANÍT :D Te kis humorzsák :D csókollak mindenhol!!!

Beszámoló Ashley +36306851194 79919 szexpartner

Samu25 a 2016-05 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
A legegyszerűbb módon VTR-en történt, ezért emiatt külön már nem is volt szükség telefonon is megerősíteni a dolgot, minden szükséges részletet írásban egyeztettünk, és abban maradtunk, hogy majd a kapu előtt állva hívom a kódért. Minden simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belváros határán lévő helyszínt mindenhogy könnyű megközelíteni, az autósoknak sincs nehéz dolga a parkolással, bár az lehet, hogy napszaktól függően változó, de biztosan meg lehet oldani. Én tömegközlekedést használok, így az Oktogontól egy kis sétával könnyen megtaláltam a címet, és a megbeszélt időpontban telefonáltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy körfolyosós régi épület nem túl magasan lévő emeletén található, jól berendezett kis szerelmi fészek, minden lényeges kellékkel berendezve, ami biztosítja a légyott hangulatát. A szobában egy hatalmas franciaágy uralkodik puha matraccal. Mindenhol tisztaság és rend, a fürdő is jól felszerelt: kád, zuhanyfüggöny, elegendő tusfürdő választék, és tiszta törülközők várják a vendéget. Az ott töltött idő alatt a kellemes háttérzenét a laptop biztosította. Én mindennel elégedett voltam.
Ashley külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nem mondhatnám, hogy a nőkkel kapcsolatban a külső adottságok tekintetében nagyon egysíkú lenne az ízlésem, de annyi biztos, hogy Ashley esetében a fotóiról már jól ismert hatalmas és gyönyörű keblek keltették fel az érdeklődésemet, és húztak abba az irányba, hogy találkozzak Vele és megismerjem. Tanúsíthatom, hogy a fotók nem hazudnak, minden olyan - ha nem még sokkal szebb - mint amire számítottam. Az egész lány nagyon rendben van, és ezt nem csak a külsejére értem, hanem a kedvességére, a humorára és arra a megkülönböztetett figyelemre, amit végig az egész ottlétem alatt kaptam Tőle. Az én szótáramban a szexbomba az a szó, amellyel a leghűebben leírhatom mind a látványt, mind az érzést Vele kapcsolatban. A tetoválásai és a piercing csak még különlegesebbé teszik, nekem mindegyik nagyon bejött.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 79919 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 79919 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-05-25 15:09:01 erotikus masszázs 799195. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-05-25 15:09:01 erotikus masszázs 799196. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-05-25 15:09:01 erotikus masszázs 79919
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Alapvetően összetett személyiségemnek fontos része a kedvesség és a romantika, ezért az első találkozásunk örömére egy szál virággal érkeztem Ashleyhez, amit belépéskor rögtön átadtam, és önző módon nagyon élveztem, hogy egy ilyen apró kedvességgel milyen őszinte örömet váltottam ki belőle. Ezzel már eleve jól indult a találkozásunk, megalapozta a kellemes hangulatot. Rövid bemutatkozás után kezdtem valamennyire visszanyerni az uralmamat az első pillanat pozitív sokkja által kiváltott szívszélhűdésközeli állapotom felett és még alaposabban megnéztem magamnak, hogy milyen gyönyörű Nővel hozott össze a jó sorsom ezen a csodás reggelen. A szexi kis ruha, amiben Ashley fogadott, nagyon jó választás volt a részéről, mert mindenhol kiemelte a gyönyörű formáit, a gusztusosan kerek, markolnivaló popsiját, és azokat az igéző, kívánatos, világbajnok melleit, amitől azonnali mocorgás támadt a lenti területen.
A virágért és a kedvességért finom ölelést, puszikat, édes csókot kaptam, amitől máris a mennyben éreztem magam, pedig még nem is történt semmi. Beszélgettünk, ismerkedtünk, elhangzott néhány poén, és pillanatok alatt nagyon jó hangulat kerekedett, ami a későbbiekben csak tovább fokozódott.
Megmutatta a lakást, közben vetkőzni kezdtünk, és persze folyamatosan csevegtünk, fenntartva és tovább fokozva a kezdeti jó hangulatot. Amikor lekerült róla a ruha és először pillantottam meg őt teljes valójában, pár pillanatra megállt a szívem, a levegő is belém rekedt ettől a csodálatos látványtól. Élőben és testközelből megtapasztalni ezt a gyönyörű látványt maga volt a mámor, egyszerűen nem tudtam betelni vele, azonnal érezni, csókolni, kényeztetni kellett. Ami pedig még nagyszerűbbé tette a dolgot az az, hogy egyszerre két irányból ért az öröm, mert a belőlem jövő rajongás belőle is örömöt és jó érzést váltott ki, amit azonnal vissza is kaptam a szeme csillogásából és a mosolyából. Már ebben a pillanatban eldőlt, hogy fantasztikus élményben lesz részem, részünk, ami a későbbiekben minden szempontból be is igazolódott.
Amikor visszaértem a zuhany után, először állva kezdtünk ölelkezni, csókolózni és egymás testét felfedezni, közben persze végig csacsogtunk, incselkedtünk egymással. Teljesen olyan érzés volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, rögtön kialakult közöttünk egy kellemes, laza légkör, jöttek a poénok, mindketten nagyon élveztük a helyzetet, lubickoltunk a jókedvben. Szó esett a világ legnagyobb hegyvonulatáról és a Hibáról is - persze minden egy kicsit más értelmet nyert a megszokottól - és az új értelmezések csak tovább fokozták a hangulatot.
Imádtam hallani a nevetését miközben a kezeim a testén vándoroltak, a szemeimmel pedig faltam a tekintetét és a látványt, amitől nem lehetett elszakadni. Hamar az ágyon közöttünk ki és onnan nem volt megállás, először mindenképpen én akartam őt kényeztetni, hiszen olyan csodálatos minden porcikája, hogy szeretgetés után kiált. Lassan haladtam lefelé - mindenhol hosszasan elidőzve - a melleit csókoltam, nyalogattam, és csodálatos volt látni, ahogy a bimbói reagáltak. Majd lejjebb haladva eljutottam végre a gyönyörű, illatos és nagyon finom ízű kelyhéig, amely már ekkorra izgalmi állapotban várta a kényeztetést. Lágyan és finoman kezdtem foglalkozni vele, körbe puszilgatni, nyalogatni, és csak lassan fokoztam a tempót, hogy mindketten kiélvezhessük a játék minden pillanatát. Csodálatos volt látni, ahogy átadta magát az élvezetnek, és a kezeivel lassan, édesen elkezdte a saját melleit simogatni. Azt éreztem, bár soha ne lenne vége ennek a pillanatnak. Közben az egyik kezemmel én is felnyúltam és az egyik mellét birtokba véve ugyanolyan finoman, ahogy ő is magának, elkezdtem izgatni, simogatni. Kicsivel később hallottam, ahogy a puncija a fülembe suttogja, hogy belülről is szeretne kényeztetve lenni, így óvatosan bevezettem egy ujjamat és körbe simogattam a csodás kéjbarlangot. A nyelvjátékot egy pillanatra sem hagytam abba, és a tempó fokozásával egy csodás orgazmusig vittem az álomnőt. Kevés ennél nagyszerűbb érzés van a világon, de még korántsem volt vége a finomságoknak.
Egy kis pihegés után helycsere történt és én következtem. Nagyon finom, nagyon érzéki franciát kaptam tőle, és közben nem feledkezett meg a zacsi és a gát területeiről sem. Figyelte minden rezdülésemet, és olyan csodálatosan sikerült rám hangolódnia, hogy szavak nélkül is tökéletesen érezte, hogy mivel tudja nekem a legnagyobb élvezetet nyújtani. Amikor látta, hogy kellemes érzéseket vált ki belőlem az ánusz környékének izgatása, onnantól kezdve külön figyelmet fordított erre is, és ezzel még tovább fokozta a már amúgy is csodálatos élményt. Szép lassan minden vér kiszállt a fejemből, és csak átadtam magam az élménynek. A legmegfelelőbb pillanatban előkerült a védőfelszerelés, és szemből rám ült. Csodálatosan mozgott rajtam, miközben a gyönyörű mellei az orrom előtt himbálóztak, a szemeiben pedig azt láttam, hogy ő is nagyon élvezi azt, amit csinál. Több pozícióban is meglovagolt, miközben én is igyekeztem együtt mozogni vele és megtalálni a legjobb ritmust. Ez annyira jól sikerült, hogy ő közben másodszor is elment, aminek én legalább annyira örültem, és igazán királynak éreztem magam. Az ilyen pillanatokért érdemes élni.
Ezután némi egyeztetés után megpróbálkoztunk egy misszivel is, de ez miattam nem jött össze, ahogy kiestem a koncentrációból, egy kicsit ellankadtam. Ashley belevaló csaj, nem hagyta annyiban a dolgot, újból a szájába vette a húst, és rövidesen megint állt a kéjléc. Közben a kényelem kedvéért visszfeküdtem a hátamra, és teljesen átadtam magam a finom kényeztetésnek. Ashley is elhelyezkedett velem szemben, hogy neki is kényelmes legyen, és új módszerbe kezdett a kényeztetésemben. Eddig csak a masszázsos beszámolókban olvastam a kétkezes olajos izgatási módokról, de most alkalmam nyílt személyesen is átélni ezt a csodát. A figyelem, az odaadás és a rutin meghozta a gyümölcsét, és ennek a különlegesen érzéki és finom kényeztetésnek a következményeként én is a csúcsra jutottam, de olyan intenzíven, olyan fantasztikusan, hogy egy ideig azt sem tudtam, hol vagyok. Szilvia néni segítségével óvatosan letisztogatott, még ez is nagyon jól esett, olyan meghitt és bensőséges volt az egész. Fogalmam sem volt, hogy mennyi idő telt el a megbeszélt másfél órából, és mivel szemüveg nélkül nem látom a faliórán a mutatókat, így kénytelen voltam kikelni az ágyból és közelebb menve ellenőrizni az időt. Az óra 11:30-at mutatott. Ezt ennél jobban időzíteni sem lehetett volna, úgyhogy még egy gyors zuhany, és öltözés után - kielégülve és boldogan - távoztam. Ez az élmény még sokáig meghatározza a jó érzéseket bennem.
Köszönöm Ashley. Gyönyörű vagy és nagyszerű partner.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándék mértéke ezért a csodálatos élményért cserébe elenyésző. Nekem mindenképpen a nagyon megéri kategóriába tartozik. Annak ellenére, hogy első látogatásom volt, nem kérte előre, ami a bizalom jele, és utólag ezt is köszönöm. A búcsúzáskor helyeztem el a kis asztalkán jó szívvel. Minden nagyon korrekt volt.
Rózsacsokor
Samu25 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Azt hiszem ezután a beszámoló után senkiben nem maradt kétség afelől, hogy mit gondolok Ashleyről. Nem csak a külsejével fogott meg, hanem az egész lényével és bájával, azzal a közvetlenséggel, ahogy végig bánt velem, a nyíltságával, odafigyelésével. A beszélgetésünk közben sok témát érintettünk: magánéleti, intim és szakmai dolgokat is, és egy nagyon érdekes, izgalmas embert ismertem meg benne. Mindezek együtt teljesen lenyűgöztek, és most csak azt mondhatom: Drága Ashley, maradok őszinte híved és rajongótáborod oszlopos tagja, amíg a sors engedi. Millió csók! Amint lehet, jövök még :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 46db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.