Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-04-08 17:01:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 78579 szexpartner

Ragnar78 a 2016-04 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon,előző este történt,azonnal elértem. Lehetőségek,árak,cím nem képezte megbeszélés tárgyát,mivel már ismertek a részletek számomra. Megjegyezném,valós adatok szerepelnek a kitöltött adatlapon. A szokásos legkorábbi időponthoz ragaszkodtam,mivel akkor még nem jelent problémát számomra a józanul történő megjelenés. Korábban elárulta,hogy nem kedveli,ha erősen alkoholos befolyásoltság alatt állva jelenek meg a randi időpontjában. Ugyan nem értem,hogy ezzel mi a probléma,de ha ez a kérése,akkor ezt tiszteletben tartom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A környéken lakok,ezért a megközelítés nem probléma számomra. Gépjárművel a parkolás garázsban megoldható. Tömegközlekedéssel 10 perc séta a legközelebbi megálló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Új építésű 2 szintes ház. Bejutás garázskapun keresztül történik. Az elkövetés helyszíne a 2. szint. A cipőt az első szinten szokás levenni. A szobában francia ágy,mindig frissen elhelyezett,tiszta lepedővel. A fürdőben a szükséges tisztálkodási szerek megvannak a törölköző átlagos minőségű. Tisztaság,higiénia megfelelő.
Karen külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Érkezésemkor civil ruházatban fogadott,elmondása szerint,nem sokkal korábban érkezett. Személy szerint nekem ez kimondottan kedvemre való,emeli a "barátnő" érzet színvonalát. Ilyen viseletben is látszódik,hogy mennyire valódi,szép lány a Tisztelt Szolgáltató. Korábban közöltem is,hogy minden bizonnyal,ha közterületen találkoznánk hasbehúzás és helyes testtartás felvétele után azonnal el kezdeném keresni a szem kontaktust.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 78579 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 78579 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2016-04-08 17:01:11 erotikus masszázs 785795. Karen +36303993701 beszámoló 2016-04-08 17:01:11 erotikus masszázs 785796. Karen +36303993701 beszámoló 2016-04-08 17:01:11 erotikus masszázs 78579
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Tusolás után az esemény beszélgetéssel kezdődött,ez fontos számomra,mivel a pszichiáternél hosszú a várólista és levetkőzés helyett kényelmetlen kabátot kell felvenni. Tökéletes csókokkal,gyengéd simogatásokkal folytattuk,majd megkértem,hogy feküdjön a hátára,mivel késztetést éreztem arra vonatkozólag,hogy orálisan kényeztessem. Fantasztikusan gyönyörű,kívánatos puncija van a Hölgynek,vétségnek érezném nem kinyalni. Kis rutinnal,oda figyeléssel könnyen a csúcsra lehet juttatni. Az elkerülhetetlen közeledtével kézzel rásegít magának és semmi más teendőm nincs csak átölelni a combját és nézni a gyönyört,amit átél. Számomra fantasztikus ez a látvány és a combját ölelve várom,amíg lenyugszik és a szemebe néz a gyönyörű kék szemeivel. Nyilvánvaló okokból kifolyólag korábbi randikon szkeptikus voltam,de véleményem szerint nem színlel. Ezt alátámasztja az is számomra,hogy nagyon figyelek Karenre a kölcsönösen minél jobb együttlét érdekében és nincsenek olyan "alfahím" komplexusaim,hogy amit csinálok az csak jó lehet. Csak egy szavába kerülne,hogy valamit kicsit máshogy csinálja,ahogy jobban szereti.
Ezek után egy fantasztikus franciát kaptam,nagyon figyelmes,megtalálja azt a technikát,ami nekem a legjobb. Az utódok a szájában landoltak,szokásához híven kényeztetett még,amíg lenyugodtam,majd kiment a fürdőbe megszabadulni a szája tartalmától.
Ezek után egy meghitt hangulatú beszélgetés következett,még a rádióban lejátszott zeneszámok is,mint ha a mi randinkra lettek volna ütemezve. Imádom ilyenkor simogatni az arcát. Nagyon jó beszélgető partner,értelmes és ami fontos számomra,nagyon rendben van emberileg ez a kis nő.
Negyed óra elteltével késznek éreztem magam a második menetre. Besegített egy kis franciával,majd közöltem,hogy hátulról szeretném nyelvvel izgatni a popsiját,amit megengedett. Na ez nálam nem egy első vagy második alkalmas történet,emlékezetem szerint ez a hatodik randink és úgy gondoltam,hogy ha megengedi,akkor szereti és akkor szívesen kényeztetem ilyen módon. Úgy tűnt élvezi a technikámat,majd gumit kértem és kutyusba kezdtünk,punciba. Ezt a pózt,csak kis ideig szoktam alkalmazni,valamiért bénának érzem magam benne (gondolom azért mert így van). Misszire váltottunk,ami az egyik kedvencem,na nem kevés agymunka volt,hogy ne legyen azonnal végem,de megérte,mert másodszor is sikerült a csúcsra juttatnom. Közben a rengeteg csók,majd a csípő mozdulatai,feledhetetlen élményt nyújtottak. Kérdeztem,hogy szeretne egy kicsit lenyugodni,de arra kért,hogy folytassam,mert így jó. Eredetileg az volt az elképzelésem,hogy lovaglóban lesz végem,de ez így annyira jó volt,hogy nem láttam értelmét variálni,ebben a pózban lőttem bele a gumiba. Amíg lenyugodtam,talán több perc is eltelt,bent maradtam,közben intenzíven csókolóztunk. Utána megtisztogatott engem és magát is és még maradt 5 percünk össze bújva beszélgetni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás utólag történt,mindig annyi,mint amit az első randink előtt megbeszéltünk. Többet szoktam adni,mert többet kapok annál,mint amire a hirdetés alapján számítok.
Rózsacsokor
Ragnar78 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Randiztam pár hölggyel az oldal hirdetői közül az utóbbi időben,rossz tapasztalatom nincs,mivel körültekintően választok,tehát rendelkezem összehasonlítási alappal. Összbenyomás szempontjából én Karentől azt kapom személyre szabottan,amire nekem szükségem van. Nem tudom,hogy ez a stílusa alapvetően,vagy annyira jó ember ismerő,hogy első látásra meglátta,hogy mire vágyom,nem is releváns,lényeg,hogy szolgáltatói környezetben én nem keresgélek tovább rendszeres célra szexpartnert. Természetesnek érzem az ajándékot letenni az éjjeli szekrényre. Nálam ez fontos szempont.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.