Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-03-15 13:52:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rubi +36208005501 77891 szexpartner

milf1 a 2016-03 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Privát üzenetben beszélgettünk, mielőtt időpontot egyeztettünk volna. Az időpont egyeztetés is flottul könnyen sikerült a VTR-t is használva hogy biztos legyen hogy meg fogok jelenni a megbeszélt időben.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval mentem, mert a közelben volt dolgom. A parkolás ingyenes az utcában és található is hely az autó számára a ház közelében. Aki a tömegközlekedést részesíti előnyben neki is van lehetősége az 1-es villamos, vagy 75, 77 Troli ha ez nem volna elég van metró megálló is a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű házban található. A higiéniára nem lehet panaszt tenni rend és tisztaság volt amit láttam a lakásból. A baszobába egy kényelmes francia ágy gondoskodik arról hogy minden rendben legyen az a légyotton. Tökéletes helyszín. A fürdőben van több féle tusfürdő választék akinek ez számít. Szájvíz is található eldobható műanyag pohárkákkal. Elő volt készítve egy tiszta puha törölköző is.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tigris mintás kis ruci volt rajta amiből kikukucskáltak a cicik. Külsejéről képei bizonyítják, hogy nem nádszál kisasszonyról van szó, van mit fogni rajta és ez pont jó így tökéletes. Szép mosolygós arca van. Nekem a formás popója tetszett a legjobban, de a puncija is nagyon bejött.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 77891 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 77891 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-03-15 13:52:30 erotikus masszázs 778915. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-03-15 13:52:30 erotikus masszázs 778916. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-03-15 13:52:30 erotikus masszázs 77891
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy kicsit korábban érkeztem címre, rácsörögtem hogy megérkeztem ő meg kért egy párpercet most érkezett abban maradtunk csörizzen meg és akkor indulok a kapu felé csengetni. Így is történt ő megcsörgetett én pedig a kapunál a csengő számát ütöttem be bejutás után lifteztem egy kicsit majd a cél emeletén nyílt az ajtó a lakásba lépve egyből kaptam egy szájra puszit ami nagyon jól esett a lelkemnek és tudtam jó helyre jöttem. A cipő levétele után bekísért a baszobába. Ismét egy csókot kaptam, de ezt már nyelvel kaptam. Levetkőztem majd megmutatta a fürdőszobát ahol mint írtam minden megtalálható amire szükség lehet. A szobába visszatértem ő az ágy előtt várt rám és egyből elkapta a számat egy igazi csókkal. Lekerült róla az picike ruci is ami volt rajta, leült az ágy szélére a testemet puszilgatva közben mire eljutott a tettre kész ezredeshez amit tövig eltüntetett olyan igazi mélytorkos franciát produkált nem szerettem volna még elsülni így egy csók következett miközben a hátára fektettem és a cicijeit vettem kezelésbe majd végig puszilva a beszélt a testét megérkeztem az illatos méz édes puncihoz ami már be volt nedvesedve rendesen majd hol nyelvvel majd újjal is meglátogattam mire őt sikerült is a csúcsra juttatnom mondta is nagyon jó nyelvem van. Fel bátorkodtam a száját keresve ahol megint egy csókot kaptam. A fülembe súgta hogy most ő következik én pedig akkor kértem a 69-est ami neki is tetszett. Mivel a látogatásom előtt eldöntöttem hogy a popóját is kiszeretném próbálni. Szóval a 69-ben voltunk míg ő furulyázott az ezredessel addig én ismerkedtem a popójával nagyon tágulékonynak tűnt hol a popóba hol pedig a punciba tévedt a nyelvem és az ujjamat is sikerült megmutatnom a popójának amihez nem volt kifogása még talán ő nyomta rá az az ujjamra a popóját. Miután kellőképpen kinyalakodtuk egymást védősapka került az ezredesre egy kis síkosítót is kapott a védősapkára majd kutyus pózban támadtam meg a popóját ahova teljesen lazán becsusszant az ezredes. Olyan jól sikerült ez a művelet, hogy nem bírtam tartani és a popójába azon belül a védősapkába landoltak a kicsi katonák. Egy kicsit hagyott lenyugodni majd óvatosan kibújt a rejtek helyéről az ezredes, a védősapka eltávolítása után megtörölgette. Lefeküdtünk egy más mellé egymást simogatva minek hatására az ezredes harci állásba is került egy franciát kaptam olyan igazi mélytorkos fajtából ez olyannyira jól esett az ezredesnek hogy a még megmaradt kis katonák a torkán landoltak onnan pedig eltűntek a mélyben a pocijában mind egytől egyig. Megint egy törlés következett, és az órára pillantottam, mert szerintem már a végét járta a megbeszélt idő így is történt teljesen kiürítve a tárat egy tusolás után felöltöztem és elköszöntem Rubitól egy csókkal mert az nagyon jó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérkezésem után átadtam a neki vitt ajándékot közé csempészve a megbeszélteket ami teljesen korrektnek mondható. Semmi extrára nem volt szükségem, mert amikre szükségem volt minden az alapban van. Én 1 órát töltöttem el társaságában, mert ennyi idő kell minimum szerintem egy tartalmas együttléthez.
Rózsacsokor
milf1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon megvoltam elégedve a kapottakkal amiért mentem megkaptam teljes mértékben. Akik szeretik az olyan lányokat akin van mit fogni azoknak kimondottan ajánlom. Köszönök mindent Csókollak Drága Rubi

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2016-03-16 14:47:13
Tigris mintás kis ruci volt rajta....Ezt látnom kell!

2016-03-16 14:47:13
Tigris mintás kis ruci volt rajta....Ezt látnom kell!
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 40db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 66db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,