Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-03-07 14:50:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Mirrmurr!
Köszönöm szépen a beszámolód, nagyon jól esett a minősítés! :)
Mielőbb várlak vissza egy kis dorombolásra ;)
Csókollak addig is!

Beszámoló ALICE +36307482875 77682 szexpartner

Mirrmurr47 a 2016-03 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egyszer már jártam ebben a lakásban , épp Szonjával volt tejszínhabos randim, de ő éppen jó sokáig telózott, addig Alice engedett be, nagyon kedves babaarca volt, még csókocskát is kaptam tőle , és elbeszélgettünk a masszázs által nyújtott örömökről, mert akkor Alice még azon az oldalon tevékenykedett. Mikor rájöttem, hogy váltott , még nem tudtam elolvasni a beszijeit, mert nem volt meg a rangom hozzá. Mikor Rozsdáét végre eltudtam olvasni, rögtön megvilágosodtam, és írtam Alicenak, hogy azóta vágyom rá , ő is emlékezett és rögtön lefixáltunk 1,5 órát bemelegítésnek.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Mindenre emlékeztem , mert építész vagyok, de most a másik oldalról közelítettem , Szeged felől, hogy az ovi miatti sétáló szakasz ne állja utamat, így közvetlen a ház előtt tudtam parkolni . Fizetős, de nem vészes .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokemeletes, de felújított panelház, érdemes liftet használni. Mikor kiszálltam, Alice már integetett a
Sing-sing rácsai mögül kedvesen. A lakás tipikus , sok ajtó, sok-sok helyiség, kellett Alice segítsége , hogy ne Liánál kössek ki a végén. A fürdő szép, és minden működik , Alice vigyáz, hogy ne spricceljek össze mindent, és tartja a törülközőt kiszállásnál. A szobában jó nagy ágy található , minden mutatványra elegendő hely van és hangulatos, én meditatív zenét választottam, hogy ne zavarjon a ritmus.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alice a hideg miatt egy hosszú köntösben várt a folyosón. Az előszobában a cipőt levéve konstatáltam, hogy nincs túlöltözve, csak egy citromsárga tanga állta útját kutató ujjaimnak. Az ismerős babafrizura helyett egy tépett, újhullámos frizurát találtam, szerencsére színt nem váltott. Ezt ő maga nyirbálta, mert egy korábbi festés nem tetszett neki. A fodrászatban azért kevéssé lenne sikeres szerintem. Gyönyörű nagy szemeit kérdőn rám függesztette, de én inkább a számmal rácsatlakoztam a szájára , hogy ne kelljen nyilatkoznom. Az ajkai nagyon formásak és mély átéléssel órákig tud csókolózni, amit imádok. Kislányos, nádszál karcsú testét nekem feszítette, én meg a popsiját formáztam. Kéjes mosollyal nézett rám, az arcát kifejezetten szépnek látom. Picike cicijét megkell szorítani, mert érzékeny, a bimbója meg különösen. Hasa olyan lapos , mint a kétfenekű dob, popsija is picike , de imádnivalóan formás és izmos.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 77682 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 77682 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-03-07 14:50:41 erotikus masszázs 776825. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-03-07 14:50:41 erotikus masszázs 776826. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-03-07 14:50:41 erotikus masszázs 77682
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Fürdésnél segékezett, és mindenféléről beszélgettünk , a lényeg, hogy most jól érzi magát a bőrében, Lia csinálta az új képeket róla és megértik egymást, mindketten jókedélyűek , optimisták.
A szobába érve egy igazi csókot kértem, amit abszolváltunk, Alice teljes testével hozzám tapadt, aztán az állam alá bújt , mint egy hízelkedő kislány. Én átfogtam a popsiját, a másik kezemmel megsimítottam a punciját. Csókolózás közben kifarolt és popsijával izgatta Mirrmurrkát. Az ágyon folytatva mohón folytattuk az ismerkedést kézzel is, szájjal is. Miután egy olaj és krém nélküli csúszkát rögtönzött és közben összetekeredett kezünk-lábunk , ami annak köszönhető, hogy Alice hihetetlenül hajlékony. Megkérdeztem , hogy kényeztethetem-e a lába közt nyelvemmel. Ezt már jóval korábban tervbe vettem, de tudjátok, udvariasnak kell lenni ! Hasra feküdtem Alice lába közé dugtam a fejem és a szokásos csiklónyalási technikámat vettem elő , egyet puhán, egyet erősebben, de nem indult be a gépezet. Aztán rátértem a kis és nagyajak külön kényeztetésébe és a nyelvem hegyét bedugni a hasadékba , itt már jöttek elő hanghatások. Miután Alice mutatta , hogy az ujjaimra is szükség van, a "G" pont érintésével, talált, süllyedt. Az éredekes az volt, hogy nem kért fegyverszünetet, hanem azonnal folytatta szájával a bojtom kezelését. Folytattuk 69-ben és gumit kértem. Olyan lovaglásba kezdett , hogy egy vadló is megirígyelte volna. Dobálta a testét , aztán rám hajolt csókolózni, Mirrmurrka meg körbe járta a barlangját belülről, amit ő irányított, én csak a fenekét tartottam , hogy le ne szédüljön. Mikor rájött , hogy még rá kell tennie egy lapáttal, akkor guggolósba folytatta, én meg a popsijánál fogva gázt adtam és átszakítottam a célszalagot . Pár pillanattal később Alice is befutott, én meg ájuldoztam. Alice teljesen leizzadt a kéjelgésbe , kérdeztem , kimenjek-e tisztálkodni, de ő nem tartotta szükségesnek, a nyelvével és törlőkendővel lerendezett , magát szintén és befészkelte magát az állam alá, hogy piheghessek. Mivel mindkettőnknek van macskája , így elismertük kölcsönösen, hogy a macska a legerotikusabb és szerethetőbb állat.
Alicenál végig azt éreztem, hogy ő igazán élvezkedni akar, ha van rá lehetősége, és be akarja hozni a lemaradását , amit a masszázsoldalon szenvedett el. Nem kéreti magát , a lehető legjobbat akarja kihozni a randiból magának is és a vendégnek is. Amig filozófáltunk, egy pillanatig sem engedte el a bojtomat , szórakozottan símogatta , a kezem meg becsúsztatta a lába közé , hogy ott a helye. A Csókja a holtakat is fölébresztené, puha, de intenzív és egyre követelőzőbb. Csókolózás közben két ujjamat már bevarázsoltam. Éreztem a vágyát, a hátán fekve a lábaival felemelkedett és befeszült a teste. A szemét becsukta, az öklét a szájába tömte , és olyan hangokat hallatott , mint a macskák éjszaka a bádogtetőn. Ez egy láncélvezés volt, amitől eksztázisban volt a teste , és csak a hangokból következtettem , hogy még ...... még szeretné ! Bő negyedóra elteltével bekapta Mirrmurrkát és fantasztikus franciát rögtönzött. Először szájjal , nyelvvel, aztán kézzel és szájjal , a tojásaimat gyömöszkölte, a combomat , a hólyagomat nyomkodta , a két ujjam persze közben is járt, hogy tudja, mikor élvezek el végre. Megmerevedtem én is egész testtel és ejakuláltam. Alice végig benn tartotta , húzogatta, minden cseppet eltüntetett, miközben simogatott és nyugtatgatott . Még volt tíz perc a másfél órából, elkísért zuhanyozni , csókolgatott elismerően, igencsak kielégültnek látszott.
Elszámolás
Megérte:
5
Nagyon kevés rózsát kér a vázába szerintem. Amit nekem adott ajándékba , azt még a Sotheby
sem tudná megbecsülni , mondhatom ! Alice mindent kierdemelt!
Rózsacsokor
Mirrmurr47 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Régi vágyam teljesült , hogy Alicet az aktust kedvelők táborában köszönthettem. Az ő lábai között minden régi vágyam teljesült.
Róla jutott eszembe EMMANUELLE gondolata: Ha mindketten eléritek a tökéletes testi kielégülést, akkor ezzel megkapjátok a teljes lelki kielégülést is ! Hát most ez történt talán !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2017-08-03 14:40:07
Istenem,de udvarias vagy. Szinte hihetetlen egy kandúrtól.De a beszi nagyon jó!

2016-03-29 10:48:30
Ez a beszámoló most kifejezetten tetszett. Nekem nagyon bejön az ilyen bensőséges, részletes írás.

2016-03-29 10:48:30
Ez a beszámoló most kifejezetten tetszett. Nekem nagyon bejön az ilyen bensőséges, részletes írás.

2016-03-09 08:05:28
Szépen megénekelted ezzel a kis vadangyalkával töltött randidat. Alice egy igazi tünemény, akit egyszerüen azért lehet szeretni,mert ILYEN.

2016-03-09 08:05:28
Szépen megénekelted ezzel a kis vadangyalkával töltött randidat. Alice egy igazi tünemény, akit egyszerüen azért lehet szeretni,mert ILYEN.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.