Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-02-28 15:10:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Te rosszfiú :P
Köszönöm az írásod, kár hogy azt amit itt éreztünk nem lehet úgy átadni a nagyközönségnek csak körülbelül lehet rá utalni :)
Hamarosan folyt.köv :)
Addig is vigyázz magadra!!! Csókocskák

Beszámoló Ashley +36306851194 77430 szexpartner

gezenguzocska a 2016-02 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon beszéltük meg a randit, majd a találkozó előtt egy SMS.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítés egyszerű, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A parkolás fizetős, de legalább van hely a házhoz közel. Én az autót választottam, mert vidékről jöttem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi, de jó állapotú emeletes ház. A lakás szép garzon, jó illatú szépen berendezett. A fürdő zuhanykabinnal sok tusfürdővel, puha türcsivel ahogy kell.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A 40-es korosztály erről álmodik esténként. Erről álmodtam én is és nem csalódtam. A szemek gyönyörűek és igézően szépek. A teste tökéletes, tetoválások vannak, de mivel én is bővelkednek benne ezért nekem nagyon bejött. A popó isteni a lábak feszessek, és a cicik jól markolászhatók. Szeretem az ilyen formás teremtéseket, talán azért is választottam. Kék ruhában fogadott, ami persze hamar lekerűlt róla.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 77430 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 77430 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-02-28 15:10:11 erotikus masszázs 774305. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-02-28 15:10:11 erotikus masszázs 774306. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-02-28 15:10:11 erotikus masszázs 77430
Action
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Az ajtóhoz érve gyorsan a lakásba siettem, és mivel az ajtó mögé bújva várt kislányom mosollyal fogadott. Szerelmes típus vagyok, a mosolyával egyszerre levett a lábamról. Még a nevemet is elfelejtettem hirtelen, de a vetkőzés elterelte a figyelmemet a zavarba ejtő dolgokról. Gyors bemutatkozás, és a szobába invitálás oldotta a zavaromat. Mosolyogtunk egymásra mint ha az első randi nők lenne szülői felügyelet nélkül. Nekem legalább is ilyen érzetem volt. Vetkőzés után megmutatta a tisztálkodási helyet, és gyors zuhanyzásba kezdtem, olyan érzésem volt mintha figyelnének közben, nem sokat tévedtem mert a függöny elhúzása után szembesültem azzal, hogy Ő ott várt rám ahogy az ÚR megteremtette a női nemet. Köpni nyelni nem tudtam a látványtól, gyönyörű volt látni ŐT. A szobába mentünk és az ágyra telepedve fedeztükfel egymás testét és tetoválását. Hamar elakadtam csodálatos mellei közt amit egyszerre kezelésbe is vettem, jól reagált a kényeztetésre, majd irány a punci. Illatos és nagyon szép, formás kis kelyhek fogadtak lent, amibe nehéz lett volna nem belenyalni. Ezek után hagytam magam testét felfedezetetni, ami sikerült is és a vége 69-ben végződött. Az egymás kényeztetése után gyorsan a tettek mezejére lépve akcióba kezdtem és gumit húzva sikerűlt álmaim egy részét megvalósítanom. Szeretkezés közben jó volt látni az arcán azt a reakciót amit az ember nem mindenhol lát viszont. Igazi barátnős érzés volt, az akció után össze bújtunk és egymást simogatva beszélgettünk még nagyon sokáig, majd letörölgetve az ezredest hagyott egy kicsit pihenni. A beszélgetésünk mind kettőnk életébe beleterelődött, majd a simogatások hatására egy gyors franciás levezetésbe csapott. Nagyon élveztem, de sajnos nem járt sikeres befejezéssel, de nagyon jól esett. Az idő lejárta miatt, egy gyors tusolás és indulás arra a fránya megbeszélésre. Egy barátnői ölelés és egy csók ami megerősített abban, hogy nem most voltam utoljára nála.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén kérdeztem meg mennyi az annyi, és az asztalra raktam. Pesti átlag amit bármikor szívesen átadom, ha nála vagyok.
Rózsacsokor
gezenguzocska nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Részemről perfect, a beszámolót igaz kicsit később írom, de még mindig olyan mintha most jöttem volna ki a lakásából. Szimpatikus nagyon, sajnálom, hogy nem Budapesten lakom mert akkor több időt töltenék nála.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 47db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.