Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-02-26 16:48:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia, köszönöm, hogy megirtad eme csodás élményt :) remekül sikerült a randink szerintem is és ehhez Te is sokat hozzátettél :) én is köszönöm mégegyszer, hogy eljöttél és szebbé tetted a napom :D csók

Beszámoló Ashley +36306851194 77383 szexpartner

messziroljottember a 2016-02 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Először telefonon kerestem meg, hogy haljam a hangját. Tetszet. Ezek után több levélváltás a beszámolók üzenetküldési rendszerén belül. Majd ismét telefonon kerestem meg. Hét elején, hogy hétvége felé tudnánk-e találkozni. Igen volt a válasz. A találkozó napján küldtem egy sms hogy érkezem és egy üzenetet itt az oldalon, hogy nagyon várom a találkozónkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budapest XIII. kerületében található Ashley lakása. A Duna Plazától körülbelül 200 métere van. Én metróval érkeztem a Gyöngyösi utcai metrómegállóhoz, onnan pedig gyalog a házig. Egy picivel korábban érkeztem és volt időm még a környéken sétálni. Autóval érkezőknek nem lesz a parkolás probléma. Autóbuszos közlekedés is jól megoldott.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egy régi építésű bérház egyik emeletén található pici garzon. A lakásba való feljutás közben nem találkoztam senkivel. A lakásban rend van. Pici konyha, pici fürdőszoba egy icipici zuhanyzóval- így közelebb lehetünk egymáshoz:). A hálószoba kellően nagy. Nagy francia ággyal (bár számomra kicsit alacsony volt az ágy) mellette tükörrel, amely olykor jól jöhet a mögöttes forgalom ellenőrzésére:). Fotelek a fáradt utazó ruháinak és egy kis dohányzóasztal a frissítőknek.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ashley egy nagyon szép NŐ. Kb. 170 magas, fekete hosszú haja van, és gyönyörű szép kék szemei. Folyton mosolyog, nevet és sokat beszél, de ez számomra pozitív tulajdonság. Imádtam. Sok tetoválása van, ami engem egy kicsit meglepett, főleg amik elöl voltak, de amint neki is mondtam engem nem zavar. Az Ő teste és az Ő bőre. Igazi nőies alkat kerek csípő és popsi és ÓÓÓÓriási cicik :). Aki a modell alkatot keresi az rossz helyre érkezett. A képei tökéletességet sugározzák, de a valóság sokkal szebb. Az apró hibák, amely a természetesség sajátosságai emelik ki Őt a képeiből.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 77383 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 77383 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-02-26 16:48:45 erotikus masszázs 773835. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-02-26 16:48:45 erotikus masszázs 773836. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-02-26 16:48:45 erotikus masszázs 77383
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megérkeztem a megadott helyszínre, és az adott idő előtt kb. 10-15 perccel korábban hívtam. De nem vette fel. Pár perc múlva sms-t kaptam, hogy hamarosan hív. Így is lett, ekkor elmondta pontosan a ház helyzetét és külső sajátosságait. Majd a kapu közeléből ismét újra hívtam ekkor elmondta a bejutás további részleteit milyen irányba tartsak, és hányas lépcsőházat keresem. A lépcsőház bejáratánál ismét telefon a kézbe és itt megkaptam a kapu kódot az emelet és az ajtó számát. Elmondhatom az útbaigazítás igen részletes volt, már-már talán túl sok is. De ez megérthető, hiszen először találkoztunk. Bár ott rontottam el, hogy nem kérdeztem meg indulás előtt a ház pontos házszámát. A lépcsőkön fel a megadott emeletre ahol már nyílt az ajtó ahol nem láttam senkit. Bíztam nem a szomszéd a postást várta és én jelentem meg hisz az ajtó számát nem is néztem és az első ajtón bementem, amit kinyitottak előttem.

Ajtón belépve és megfordulva megláttam. HŰHA! Egy igazi kis bögyös tündérke:). Itt már tudtam, hogy a közös fürdés kihagyhatatlan. Puszival üdvözölt s miután bemutatkoztunk, és a kabát és a bakancs is a helyére került beljebb vezetett. Itallal kínált. Az ásványvizet el is fogadtam. Aztán kérdeztem a közös zuhanyzás lehetőségét, amire igen volt a válasz :) Ő kiment a szobából, közben én is megszabadultam az öltözékemtől. Pár perc múlva teljesen meztelenül tért vissza…….:) Ahogy megpillantottam az leírhatatlan. Mondtam is neki, hogy kissé ideges vagyok, de Ő megnyugtatott, hogy jó kezekben vagyok. Együtt indultunk a fürdőszoba irányába. Most erről mit mondjak Ő engem, én Őt közben finom ölelések, simogatások és fincsi csókok.

A fürdőszobai ismerkedés után a hálószobában folytattuk a felfedezést az ágy mellett állva pici csókváltások közepette. Megkérdezte mit szeretnék, és én mint gyakorlatlan felfedező azt mondtam hogy nincs semmi konkrét tervem így az ő kezébe adtam az irányítás jogát. Ekkor Ő közölte, hogy lejjebb vonul és elkapott a pici szájával. Egy kellemes kényeztetést mutatott be, amely a herékre is kiterjedt és finom harapásokkal tűzdelt meg. Lassan átkerültünk az ágyra ahol ismét részem volt az előzőekben leírt kényeztetésben. De már én is akartam Őt így kértem a punciját és 69-ben folytattuk. Nagyon finom nunija van a hölgynek, mely igazán jól reagált a kényeztetésre és a gazdája is hangot adott neki. Ezt követően kérte, hogy feküdjön rám, de félt, hogy letör dolgokat:), de megnyugtattam, hogy ilyen nem történhet. A csókolózást és az ölelkezést követően én kezdtem felfedező útra indulni vendéglátóm csodás domborulatain. Egyébként folyamatosan kommunikál, csipkelődik, nagyon aranyos. Itt is megjegezte „Figyellek ám.” A ciciknél elidőztem egy darabig, de utána folytattam utam déli irányba a fincsi puncija felé:). A megfelelő nyelvtorna után, ahogyan elkezdett remegni bevetettem az újaimat is, ami kis idő elteltével meghozta eredményét egy remegős, vibrálós csuklómat szorító orgazmus formájában fejeződött be.

Egy pici pihenő után ismét felém kerekedet és ismét egy isteni idegen nyelvi felvezetésben volt részem. Amit egész nap el tudtam volna viselni. Közben feljött egy pár csókért és ekkor oldalt pillantottam és megláttam a tükörben a formás csípője és feneke tökéletes íves vonalát. Azt hiszem, ez beleéget a retinámba. A következőkben kaptam ismét egy szűkebb óvszert, amely közös együttműködéssel került fel. Ezt követően rám ült és az első két- három megmozdulásnál tényleg azt hittem letöri, de amint megtaláltam a helyes utat egy fantasztikus vágtában volt részem és szólnom is kellett, hogy lassítson, mert elér a vég. Ezen sikerült túljutnom és folytattuk utunkat mámor ország felé. Közben megkérdezte, hogy nem akarok váltani, de már nem tudtam nemet mondani csak dünnyögtem, hogy mh-mh :) . Ekkor viccesen mondta milyen irigy vagyok, de közben Ő tolta magát rám én pedig toltam alulról Őt. Nem is kellett sok és jött a robbanás, amely egy finom csípő körzéssel zárult. Szétváltunk és szépen megszabadított az óvszertől és megtakarított. Még bocsánatot is kért az itt ért kellemetlenségért, de ez ezzel jár. De még mindig nem bírtam normális választ adni:).

Pihenés kép durván félidőnél beszélgetésbe kezdtünk, amely szólt múltról, jelenről, jövőről, személyes dolgokról. Jó dolgokról, rossz dolgokról. Annyira belemelegedtünk a beszélgetésbe, hogy az időre nem is figyeltünk. Az óra megnézése után Ashley kérdezte akarok fürdeni és én abban a tudatban, hogy még van időnk. Kérdéssel válaszoltam, hogy ha szeretnéd semmi akadálya két aktus között. De ismét jött a felismerés, hogy elbeszéltük az időt. Így kértem vendéglátóm hogy akkor zárjuk az együtt töltött időt egy kellemes közös zuhanyzással. Itt is voltak finom csókváltások és ölelések. Jó volt belemarkolni a popsijába és a mellei, ahogyan a mellkasomhoz nyomódtak ÁHHH leírhatatlan… Ő hamarabb kiszállt :( Én még kapartam magamról a krém tusfürdőt. Öltöztem és a távozás Vidám, de egyben bús útjára léptem. Apró csókokkal és puszival váltunk el egymástól…:) Remélem, találkozhatunk még egy közös lepedőösszegyűrős együttlét alkalmával.

Ashley az együtt töltött időt köszönöm.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálak számáról csak telefonban esett szó, a helyszínen szóba sem került. A szobában található kisasztalra került még az elején.
Rózsacsokor
messziroljottember nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ashley személyében egy vidám és odaadó Nőt ismertem meg. Folyton mosolyog nevet jókedvű nőies NŐ. Sokat beszél, csipog, nem unatkozol mellette a tétlen percek során sem. Ha igen az valószínűleg a te hibád. Imádtam. Uraim csak kérhetem! Vigyázzunk rá. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 48db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 33db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 59db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.