29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-01-22 12:21:45

Majomcsapda
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kingus reagálása

Kedves Majomcsapda!

Köszi a beszámolót! Korrekt és lényegre törő volt, szinte majdnem elpirultam.. Na jó, nem :)
Kellemes társaság voltál, várlak szeretettel máskor is!

Szép hétvégét,


Kingus

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2016-01-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mázlista voltam, hiszen épp felszabadult a szerda délutánja. Miután elolvastam az információt azonnal hívtam, 10 perc múlva már az autóban ültem, 30 perc múlva már csöngettem...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A térkép jól mutatja, a főúttal párhuzamos utca. Több üres parkolóhely (fizetős). Tömegközlekedéssel a legközelebbi csomóponttól talán 5 perc séta lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Könnyen megtalálható ház, emeleti lakás. A lift felvisz. Előszoba két baszobával, a folyosó végén fürdő. Kád, zuhanyfüggöny, tusfürdők, szájvíz. És persze Kingus. Jelenléte még sokat dobott az egyébként teljesen korrekt körülményeken. A szobában fogasra és székre lehet pakolni, franciaágy és íróasztal teszi teljessé a berendezést.
Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Kingus rendkívül dekoratív jelenség, Hosszú combok, gyönyörű popsi, ívelt derék, kicsi, de ágaskodó mellek, szép arc, ápolt megjelenés. Fehérneműben várt, a megpillantása után már tudtam, hogy rosszul nem járhatok, legrosszabb esetben majd nézem, és csak csorgatom a nyálamat.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Csók:
4
Popó:
5
Kis beszélgetés után eltávoztam megfutni a higiéniai köröket. Visszaérkezésem után Kingus először hagyta kicsit felfedezni a testét, majd hanyatt döntött, és nagyon felfedezte az enyémet. Finom kis franciát kaptam, közben lehet az ütemet is diktálni, meg Kingus hosszú haját is túrogatni. Ha nem lennem volna a szájában, azt mondanám, hogy kifejezetten romantikusan indult a dolog. Kingus jól haszálja a száját, változatos ütemben és erősséggel csinálja, a környéket sem hagyja parlagon. Miután jól felhúzott, én is a tettek mezejére léptem, megfordultunk, és én kezdtem nyalogatni őt. Mivel már akut altesti vérbőséggel rendelkeztem, hanyagoltuk a romantikát, és a puncira koncentráltam. Kingus láthatóan és hallhatóan élvezte, ha kellett, kicsit segítette tevékenykedésemet. Miután kellően mélyrehatóan megtanulmányoztam a puncit közelről, gumit kértem és kaptam. Mivel eszembe jutott az újévi fogadalmam, így a popsiba kéredzkedtem be, a puncit hanyagoltam. Kingus lendületből, háttal ült bele popsival; ilyenkor örülök igazán, hogy nem csődörméretekkel rendelkezem. Külön szimpatikus volt, hogy Kingus keze azonnal megtalálta a csiklóját, és rásegített a dolgokra. Én meg a látványt élveztem. Sajnos ezután rövidesen előjött a gumifóbiám - kénytelen leszek belátni, hogy pszichés alapon van, mert sem az (audio)vizuális, sem a fizikális ingerekből nem szenvedtem hiányt. Becsületből még megpróbálkoztam hátulról, de hamvába holt próbálkozás volt. Sebaj, így adtunk egyet a kedvenc NFVSZ befejezésemnek - Kingus nem keltett csalódást, megoldotta a feladványt. Utána még beszélgettünk mindenféléről, majd a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
**** tettem ki az asztalra, Kingus a távozáskor az ajtóban kérdezte meg, hogy leraktam-e a szobában. A popsi extrával egy hajszállal a magasabbik átlag felett, ahogy azt a telefonban megbeszéltük.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kingusban egy olyan lányra találtam, aki nagyon dekoratív, képes lenne bárhol megjelenni, akár vacsora, akár egy színház; okos, művelt lány széles érdeklődési körrel. De mindez nem érdekes, mert én szexelni mentem, és abban is mesteri. Előrebocsájtva hogy én szigorú ítész vagyok, mivel kiválóan éreztem magam, és egyhamar nem fogom elfelejteni a történteket, ezért a történteket felejthetetlenre értékelem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Gézu20
Rutinos harcos
2016-11-22 10:58:40
Jól megírt beszámoló, kedvet kaptam én is a látogatáshoz :)

2016-01-26 21:57:50
Na végre egy kellemes rizibizi...rizsaaa!:)

2016-01-26 21:57:50
Na végre egy kellemes rizibizi...rizsaaa!:)

2016-01-23 08:37:32
Felkeltetted a figyelmemet erre a csini lányra!

2016-01-23 08:37:32
Felkeltetted a figyelmemet erre a csini lányra!

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

felejthetetlen: 8db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

nagyon jó: 21db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,