0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Alexa Dolce szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Alexa Dolce-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-01-22 05:10:47

Felhőtlenphil
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa Dolce beszámoló szexpartner Budapest 2016-01-22

Egyeztetés
A bemutatkozásban és az aktuális ajánlatban világosan le van írva a protokoll. Mi ennél lényegesen messzebbről indítottunk, és bár elsőre a lebeszélt randevúnk útjába állt egy matrac, de aki kellően kitartó és követi az előírásokat, az valamilyen csatornán előbb-utóbb eléri Jasmint.
Megközelítés
Bár a főváros frekventált részén fekszik a rendelő, de én viszonylag ritkán merészkedek át a nagy víz másik oldalára, a Dunántúlra. Mivel azonban már egy fél emberöltő óta lakom a fővárosban, emiatt hajlamos vagyok túlbecsülni a tájékozódó képességemet. Rövid időn belül másodjára követtem el azt a hibát, hogy indulás előtt memorizáltam a térképet, aztán persze nem találok oda, és akkor kapkodok, amikor már perceken belül csengetnem kellene, én meg csak keringek a környező utcákban, mint az őszi légy. Viszont akinek van annyi sütnivalója, hogy visz magával térképet, vagy bekapcsolja a navigációt, vagy egyszerűen csak ismerős a Kolosy tér környékén, akkor az eltévedés kizárt, mert az instrukciók világosak.

Ha valaki ismerős a római kori maradványok közelében, az meg fogja találni a célt, de ha netán az Aquincumnál keresné, akkor sürgősen forduljon délnek, mert Jasmin búvóhelye az Amfiteátrum közelében található. Jó állóképességű gladiátorok előnyben.
Helyszín
Az új építésű, modern épületben lévő lakás igényesen van berendezve. Nem néztem körül alaposan, de a hangulatvilágítás, az illatok, a fonott lámpaernyőkkel kombinált armatúrák, a rámás tükör és sötét bútorok miatt egyfajta gyarmati hangulat lengte be az búvóhelyet. (Persze lehet, hogy a stílus valójában mediterrán, vagy neobarokk, esetleg art deco, netán biedermeier… de hát lényeges ez? *** noir és kész!) A vizes blokk tip-top, egyedül a zuhanycső spriccelt kicsit, de olyan magyarázatot kaptam a pontatlan illeszkedésre, ami miatt bárki elnézte volna ezt a hangyafasznyi hiányosságot.

A háló hangulatos, benne nagy franciaágy terpeszkedik. A falon tökéletes helyen, tökéletes szögben beállított tükrök fokozzák a vizuális ingereket. Kicsivel több fény is nagyon jól állna Jasminnak.
Alexa Dolce külseje
A képei folyamatosan frissülnek, vannak beállított, retusált műtermi fotói és amatőr képei is, ráadásul arckitakarás nélkül, úgyhogy komolyabb meglepetés aligha ér bárkit is. Csakhogy a hirdetés kétdimenziós, és bizony minőségi különbség van ahhoz képest, ha valaki a képeket nézve fényezi a bohócot, és megint más, ha valaki végigsimíthatja finom bőrét, beszívhatja az illatát, magához ölelheti izmos testét.

Jasmin bőre egészségesen barna, míg én a téli szezonban elég pinceszínű vagyok, így még izgatóbb volt a kontraszt, amikor egymásba gabalyodtunk.
Jasmin hasonló termetű, mint én, de a tűsarkúban fölém magasodott. Udvariasan azonnal felajánlotta, hogy leveszi a topánt, de engem nem feszélyez az ilyesmi, úgyhogy maradt a scarpe. Egyébként combfix, egy habkönnyű kis bugyi és egy rafinált testhez álló babydoll (?) tette teljessé a kollekciót.

Testének tökéletes arányainál, gömbölyű szilikoncicijeinél, talán csak a szeme vonzza jobban a tekintetet. Óriási, sötét, csillogó szemek, ízléses ívűre alakított szemöldök, hatalmas és dús (mű)szempillák. Húsos ajkai a hihetetlenség határait súrolják… na meg a farkamat, ahogy fel-alá szánkázott, majd eltűnt közöttük. De ez már az akció rész.

Action
Sokszor megígértem már, hogy szakítok a szófosással, egyrészt mert képes vagyok belemenni a legapróbb részletekbe is, ami végtelenül unalmas tud lenni, másrészt annyian egyszer sem biztos, hogy mással pont ugyanígy fognak lezajlani az események…

Már az ajtóban kezdődött a csókcsata. Pedig szokásomhoz híven a szerepjátékhoz megint mit sem sejtő, fáradt biciklis futárnak öltöztem, ő pedig a kiéhezett háziasszonynak vetkőzött, aki már öt napja nem ért férfihoz. A béna bemutatkozó arca puszi próbálkozásomat telt ajkaival szerelte le. Amikor néhány perc múlva lélegzetvételnyi szünethez jutottam, gyorsan lerúgtam a bocskoromat, majd bevezetést nyertem a hálóba.

Villámsebesen ledobáltam a gönceimet és hosszan folytattuk a warmupot. Végtelen hosszú csókok, érzéki simogatás, mellgyömöszkölés közepette alsógatyámon keresztül a farkamhoz dörzsölte ölét. Nekem pedig azon járt az eszem, hogy azonnal meg kell mosnom legalább a mancsomat, mert megőrülök, ha azonnal nem járhatom be a kezemmel minden porcikáját. Végül kikönyörögtem pár másodperc pauzát, hogy aztán tovább folytatódjon a petting. Én már totálisan be voltam zsongva, de ő csak tovább húzott. Nem rohanunk sehová. Már a fülemen csorgott az adrenalinnal kevert tesztoszteron, úgyhogy a legjobbkor jött a zuhany, máskülönben tuti pecsétes lett volna az alsónadrágom.

…… és még ezután sem a koitusz következett, hanem felláció. Jasmin úgy dolgozott a farkamon, mintha az életéért szopna. Eleinte puhán, lassan mélyen, aztán egyre határozottabban, vadabbul. Ráérzett, hogy mit szeretek. Vagy lehet, hogy ő is így szereti? Gyakran lent tartotta, miközben egy pillanatra sem vette le rólam a szemét. Ahogy én sem róla. Amikor a szétterpesztett lábaim között négykézláb franciázott és popsiját feltolta, az isten látvány volt. Amikor aztán megfogtam a tarkóját, tudta mi következik, engedelmesen hagyta, hogy ráfogjak a nyakára is, és úgy dugjam a száját. Istenem, azok a torokhangok! Őrületes, igazi gagging! Szem, száj, farok nem maradt szárazon. Na jó, azért a nyálban nem úsztunk, de megvolt a kellő kenés.
Azt mondta, hogy nem tájékozódott rólam, de amikor csak egy apró mozdulattal utaltam rá, hogy éppen mire vágyom, ő azonnal vette a lapot. Vagy mégiscsak utánaolvasott, hogy mi a gyengém, vagy minden pasi ennyire egyszerűen kiismerhető, vagy egyszerűen csak Jasmin ennyire szenvedélyes és gyakorlott szerető. Bármelyikről is legyen szó, veszettül jól esett, amit csinált.

Nem akartam ajtóstól rontani a házba, ezért az aktus előtt még tettem egy kísérletet Jasmin szeméremdombja környékén. Kitartó munkámat udvarias instrukciókkal és hangos zihálással honorálta. Ujjamat lucskos puncijába parancsolta, de a végső mozdulatokat ő hajtotta végre, majd összeránduló öle elé szorított kézzel ő parancsolt megálljt a folytatásnak. Összebújva pihegtünk, csókolóztunk kicsit, de kisvártatva ismét rábukott a csigaházra: szopta a farkam, majszolta a zacskót ráadásul az első franciás körben már kiismert annyira, hogy itt nem állt meg, sőt! Krisztussegíts! Bárcsak én is ilyen jól tudnék bánni a női testekkel!

Szinte rimánkodnom kellett a gumiért, amit aztán magától érthetődő módon szájjal helyezett fel, majd fölém guggolt és lassan ráereszkedett a farkamra. Biztos voltam benne, hogy másodperceken belül vége a mókának: egy nevetségesen korai spricc, szégyenszemre kókadó fasz, zuhany, elkullogás.
De talán már utaltam rá, hogy Jasminban egy istenverte anatómus veszett el. Úgy kavart lovaglóülésben, úgy váltogatta a csattogós zúzdát a lassabb, de az utolsó milliméterig végigjárat ki-becsúszásokkal, hogy végig csúcsközelben tartott, de nem lökött át azon. Úgy játszott velem, mint macska az egérrel. Amikor nem bírtam magammal, akkor alulról erősen rámozogtam, de ilyenkor kicsit belassított. „Nyugi, nem sietünk sehová.” – mondta sokadszorra. Hát, Szívem, lehet, hogy te nem sietsz, de én már azt sem tudom, hogy merre állok arccal. Végül átengedte az irányítást, cicásan hasra fordult, felém pucsította oltári popsiját, én pedig – nincs mit szépíteni – eszement kefélésbe kezdtem. Jasmin szinte felháborodott azon, hogy nem azonnal a popsiját kezdtem ostromolni. Nem vagyok egy nagy anál rajongó, de ő kikövetelte, hogy dugjam meg a fenekét is. Engedelmesebb énemet elővettem, a farkamat pedig betettem Jasmin popsijába, de előtte még egyszerre megjárattam a punciját is, miközben ujjammal már az ánuszát teszteltem. Az óvatos kezdés durva zakatolásba torkollott, miközben csillogó szeme a tükörben leste minden rezdülésemet. Az addig irányító Jasmin néhány perc alatt odaadó szukává változott, és nem csak a kutya póz miatt. Mialatt hátulról dugtam, az arcát félig a lepedőbe fúrta, miközben a hajánál fogva a tükör felé fordítottam a fejét. Csuklóit egyik kezemmel összefogtam a hátán, másik kezem ujjait pedig hol a torkán dugtam le, hol pedig törékeny nyakát szorítottam.

Kétszer is ki meg kellett szakítanom az aktust, mert annyira közel volt a csúcs. Másodjára Jasmin megint fölém kerekedett, és fergeteges lovaglásba kezdett, közben két csók között válogatott disznóságokat súgott a fülembe. Végül lelöktem magamról, felálltam az ágyra, ő elém térdelt, és addig szopott, még végül a bájos arcára élveztem. Ő nem húzódott el, hanem mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, tátott szájjal, kinyújtott nyelvvel és tágra nyitott szemmel várta a mannát. Az arcán szétfröccsenő cseppeket farkammal kotortam a szájába, a mellére jutó spermát ujjaival gyűjtötte össze, és olyan kéjes mosollyal nyalta le, mintha a legédesebb méz lenne. Egy lendületes szeretkezés tökéletesen megkoreografált befejezése. Az utolsó mozzanatok látványától úgy éreztem, mintha rám szakadt volna a csillár (pedig csak a fejemet **** bele, amikor felálltam az ágyon), remegő lábakkal zuhantam a pamlagra. Utána még hosszan beszélgettünk, miközben a Fürge ujjak magazinnak is bővel szolgáltattunk témát, de újabb akcióra már nem került sor, mert kicsit … khmmm túlléptem az időt.
Elszámolás
Gondolj egy számra!
Bökj rá a bővebb infó gombra!
Nyisd meg a bővebb infóban megadott weblapot és mindent tudni fogsz.
Ha nem erre a számra tippeltél, akkor gondold újra!

Az ajándék mértéke jóval a fővárosi átlag felett van. A legnagyobb ajándék azonban maga az idő, amit a vendéglátótól kaphat a vendég, és ha ebbe az időbe beleszámítom azt is, amit a face-to-face találkozás előtt (és után) rám szánt Jasmin, akkor máris másképpen fest a matek.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Eredendően egyáltalán nem akartam elmenni Jasminhoz.

Noha réges-régen felfigyeltem már a hirdetésére, ízléses képeire, és a beszámolós lányokkal töltött idő számos előítéletet lebontott bennem, de nehéz volt átlépni azon az prekoncepción, hogy egy ex-playmate csak egy gondolatok nélküli, gőgős, rátarti plázacica lehet, akinek a fejében legfeljebb táskák, ruhák és csivavák kergetik egymást. Bár én is szeretem a rendet és a szabályokat, de a Jasmin bemutatkozásában leírtak még nekem is kicsit szigorúnak tűntek. Ráadásul olyan polcra pozícionálta magát, ahová én nem nagyon szoktam nyújtózkodni.

Nem akartam elmenni Jasminhoz, mert nem voltam biztos benne, hogy egy hullámhosszra tudunk kerülni.

Hasonló bioritmusban él, mint én, nem lustálkodik, ami egy kicsit árnyalta a róla ismeretlenül kialakított képet. Aztán olvasgattam a hozzászólásait bizonyos fórumokon, ahol nagyon figyelemre méltó gondolatokat osztott meg a többiekkel. Később egy gyengécske beszámoló írójának személyes védelmére kelt, amivel még inkább kivívta az elismerésemet.

Ennek ellenére továbbra sem akartam elmenni Jasminhoz, mert ugye a magas polc…

A korán kelése, a sport iránti elkötelezettsége, céltudatossága viszont egyre szimpatikussá tette, míg egy napon csak úgy felhívtam pár percre, mert kíváncsi voltam a hangjára… aztán elcsacsogtunk majd’ egy órát. Nem a vállalásokat firtattam, nem időpontot egyeztettünk, csak úgy beszélgettünk. Borzasztó kellemes meglepetést okozott Jasmin, én pedig kicsit magamba néztem, hogy ismeretlenül beskatulyáztam.

Ekkor már nem akartam elmenni Jasminhoz, mert egy ismeretlen érzés, az önbizalomhiány kezdett motoszkálni bennem, hogy én ennél a lánynál akkor sem lennék jó, ha fizetnék érte.

Aztán egy napon váratlanul meglepett valamivel, majd szó szót, üzenet üzenetet követett, míg végül ott találtam magam nála, és „lehullott rólunk minden erkölcsi lánc”. A gyorsan lepergő percek alatt egy pillanatra sem illant el az illúzió, hogy nem azért kefélünk úgy, mintha a világot akarnánk újra benépesíteni, mert ez a jó vendéglátó feladata, hanem azért, mert mindketten erre vágyunk.

Mondom, nem akartam elmenni Jasminhoz.

Aztán pedig nem akartam eljönni tőle.

Most pedig vissza akarok menni hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2019-06-24) : I licked and sucked her big boobs. They were sensitive because she started moaning rapidly. I went down slowly and I approached my lips of her delightful pussy. I started to lick her slowly and softly, and rapidly she began to react. Little by little I increased my speed and my pressure and her pleasure increased simultaneously.

(2019-05-22) : Aztán egyszer csak lemászott rólam Jasmin, az ágy mellé állított, és megdugta a szájával a farkamat!!!! Nagyon jól bánik az en nem túl méretes rendszeremmel: teljesen elnyeli, valahogy vakumot képez es még a nyelvét is pörgeti rajta... valami elképesztő!!! Es még nem volt vége....

(2019-04-22) : Először végig nyalta farkamat a tövétől a hegyéig. Majd a makkomat bekapta és a nyelvével masszírozta. Egyre jobban eltűnt a farkam a szájában és egyre gyorsabb ütemben. Végül koppanásig rátolta magát.

felejthetetlen: 59db
(2019-05-02) : új elemként kaptam egy határozott prosztatamasszázst is, teljesen spontán felvetésére. Ezen felbuzdulva kértem, a fejlelógatós pózt, amire rögvest átváltottunk és nagy élvezettel dugtam meg a száját. Igazi pornós módra belógattam a golyóbisokat, majd újra a fenekemben találtam a nyelvét. Ekkor én igyekeztem jót tenni neki és belevetettem magam a kelyhébe, hosszasan elidőzve, néha belekóstolva a popóba is, pucsítós pózban, ami egészen elképesztő volt.

(2019-04-28) : Jó látvány volt ahogy a farkam tövig a szájában volt. Néha én is besegítettem neki és a fejét fogva tartottam a szájában a farkam. Legalább 20 percig csinálta nekem, aztán le kellett feküdnöm az ágyra, mert már nem bírták a lábaim :D

(2019-03-28) : Meglepetésemre szájjal, kéz érintés nélkül tette fel, fantasztikus érzés töltött el. Közben ő fölém került, bele is ült a joystick-be, ami most tényleg örömpálca volt és jól teljesített. Ő is mozgott, nagyon jól, én is mozogtam, nem annyira jól, mint szerettem volna, de reméltem, hogy Neki is jó

nagyon jó: 44db
(2019-05-07) : életem talán legjobb franciaórája vette kezdetét (az óra szó szerint értendő) Gyakorlatilag végig kéz nélkül "dolgozott" hol erőteljesebben (néha már úgy éreztem a szemgolyóimat is beszippantja a vákuum),

(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

: 82db
(2019-06-20) : És nem ez a fő látványelem, hanem az a technika hogy irdatlan sokáig képes lenn tartani a farkam a torkában, azt látom teljesen elnyelve ott vagyok, s közben hipnotikus szemeivel bűvöl, végig a szemembe néz míg a torkában vagyok.

(2019-05-28) : Levesz torokra, majd valahogy a nyelvével elkezd mozogni, pörögni. Nem is értem. Utána saját magától elkezdi szinte dugni a száját, csorog a nyál, jönnek a torokhangok.

(2019-05-15) : Visszaerülve az ágyra folytatta a franciát, s egyszer csak semmi előjelzés nélkül megkért, hogy emelkedjek fel, seggem alá tett egy kispárnát, majd lebukott, s, hogy is írjam hivatlosan? popóizgatást kaptam nyelvel. De ez nam az volt, ez annál százszor brutálisabb, mert iszonyat beleremegtem többször is.