Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-01-18 15:16:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia :) imádtam a veled töltött időt :D még most is nevetek ha arra a bizonyos focisták által is megirigyelhető fejelésre és a beszorult úszógumira gondolok :) várom a holnapi talinkat is, millió csókom

Beszámoló Ashley +36306851194 76279 szexpartner

Valverde a 2016-01 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en keresztül ment, elsőre tudott időpontot adni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val könnyen megy, kb. 2 perc sétára van a 105-ös, ill. a 3-as metrő megállójától is az épület.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy régi építésű házban található a lakás, liftet nem láttam, hogy van-e, de sok lépcsőzést nem igényel a dolog. A lakás maga egy kicsit szűkös a tetthelyet leszámítva, szóval álló dákóval figyelni kell, hogy bele ne akadjon az ember a dolgokba. A fürdő is kicsi, de mint kiderült két ember kényelmesen elfér, ha nagyon akar :) A célnak megfelel minden, különben is ha a cicik előkerülnek, úgysem érdekli már az embert más.
Ashley külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Fehérneműben fogadott, úgyhogy gyorsan egyértelmű volt, hogy őt látni a képeken. A képek a testalkatát nagyon jól visszaadják, nem éri meglepetést az embert, a keblek fenomenálisak, nem is tudtam róluk leszállni, amíg ott voltam. A haja egy kicsit más, *****elég vad(ító) külsőt eredményez, ami számomra nagyon kellemes meglepetés volt.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 76279 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 76279 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-01-18 15:16:41 erotikus masszázs 762795. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-01-18 15:16:41 erotikus masszázs 762796. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-01-18 15:16:41 erotikus masszázs 76279
Action
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Már a fürdés előtt egy kicsit gerjesztett egy nagyon finom csókkal és tapival, gyors zuhany után berohantam a szobába, ahol már meztelenül várt, sokat nem is kellett beszélni, nekiestem, tudtuk mindketten egyből mit akarok :) Aktívan csókol, nem húzódik el, jól alkalmazkodott mindig az irányításomhoz. Letérdelt elém és egy kellemes franciával bekeményített (habár sok szükség nem volt rá), játszott kicsit a zacsival is, jól esett nagyon. Ezután fölpattantunk az ágyra, ahol szórakoztam még egy kicsit a cicikkel, ami érezhetően jól esett neki majd szépen lassan lentebb tereltem a témát, amit szintén díjazott, nekem is kellemes volt kényeztetni őt. Jó illatú, nyalakodásra ingerló kisugárzása van minden porcikájának. Amikor már úgy éreztem, hogy kezdek lyukat fúrni az ágyba, akkor előrántottuk a "munkaruhát", és először misszionáriusban toltuk egy jó darabig, közben további cicimasszázs és csókok, eközben ment el először, ha minden igaz. Átváltottunk kutyusba, majd szépen lassan ráfeküdtem hátulról, és egy jó darabig ebben a pózban voltunk. Amikor már éreztük, hogy közel a vég, megfordult és a cicikre küldtem a csomagot. Mivel általában egylövetű vagyok, itt úgy gondoltam, h kicsit pihegünk aztán tipli, de aztán a közös zuhany közben villámgyorsan újraébredtem, és lévén, hogy volt még időnk úgy voltunk vele, hogy kár lenne ennyiben hagyni a dolgot, szal gyorsan vissza az ágyba, gyors bemelegítés és a második gumit is felhúztuk. Ismét én voltam felül, és ismét fantasztikus volt, szerintem elment másodszorra is :) Ezután ő kéredzkedett felülre, de miután elkezdtünk döngetni, történt egy Zidane-Materazzi afférra emlékeztető incidens (beismerem, rosszul mértem fel az Ashley kitűnő adottságaiból eredő szokásosnál kisebb mozgásteret a fejemnek), amitől úgy elkezdtünk mindketten röhögni, hogy már nem tudtunk visszarázódni, meg az idő is lejárt, úgyhogy fájó, és további csókokkal tarkított búcsút kellett vennünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén szó nélkül az asztalra, egy picivel az átlag feletti, de bőven megéri.
Rózsacsokor
Valverde nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bevallom őszintén, nekem ennyire még sosem volt meg a kémia egy szolgáltatóval sem, nagyon könnyen ellazultam, ő is bírta a fejem, szóval nehéz objektív véleményt írni az együtt töltött óráról. Ashley végtelenül kedves, fantasztikus fizikai adottságokkal rendelkezik, jó beszélgetőtárs, őszinte a szexben és tudja mi kell az embernek, nagyszerű élményt nyújtott és már foglalom is a következő időpontot :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 48db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 31db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.