29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-12-17 08:54:26

GeorgeBest
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kingus reagálása

GeorgeBest!

Köszönöm a kedves beszámolót!

A kedvencek listáján első helyezettem vagy!

Csókollak!

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2015-12-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Kingus nagy kedvencem, ennek ellenére különféle okok miatta (betegség, távollét) eléggé elhanyagoltam, de most a csillagok szerencsés együttállása okán semmi nem jött közbe, így nagyon rugalmasan, sms-ben megbeszéltük a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Fehérvári és Bartók közötti terület, az Alléhoz közel. A parkoló mindig van, a tömegközlekedés is rendben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Mint a hogy a lakás is, amely egy új építésű házban található. Minden megtalálható benne, ami egy ilyen dolgozószobához elengedhetetlen. Stabil ágy, kicsi asztal a felszereléseknek, egy irodai szék a ruháknak és egy íróasztal a bornak. Meg van egy szekrény is benne az iratoknak, hisz ez egy könyvelő iroda…..
Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kingus alkatra és természetre is az esetem, csak az a szép hajkoronája ne lenne, mert a szálak veszélyesen tapadnak és tekerednek mindenhova. Vékony, magas, sportos testalkat, formás fenék, nem túl nagy mellek, de én fenék párti vagyok…. Nekem tetsző arc, amely kissé karakteres így talán nem mindenkinek jön be. De hát nekem igen és azért is járok hozzá.

Action
Vibrátoros játék:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Belépéskor melegen üdvözöltük egymást és kiderült, hogy a kolleganő nincs, ilyen mienk az egész lakás, de csak a megszokott helyen virgonckodtunk. Nálunk a szex egy egész jól bevált koreográfi alapján működik. Egy kis bor, francia nekem, Kingus kielégítése orálisan, szex különféle pózokban, majd popsis befejezés.
Ha jól visszagondolok, ezen most sem sokat változtattunk, max annyit, hogy akadt egy harmadik társ, egy kis rózsaszín vibrátor formájában. Az elején átbeszéltük, hogy kivel mi történt, egyet kortyoltunk, Kingus most dicsérte az ellátmámyt, nagyon jó a bor ízlése, majd hupp az ágyra és cupp a farkamra. Minden a megszokott minőségben, félerősen alaposan. Tulajdonképpen, ha nagyon elengedem magam, el is tudtam volna menni vagy 5 perc után, de nem az volt a látogatásom célja. Közben Kingus bevonta a kis vibrit, bekapcsolta és be is tolta a puncijába. Sajnos nem volt elegendő keze, én meg nem nagyon fértem hozzá, így ez a mutatvány nem volt a legsikeresebb, fel is függesztettük.
Cseréltünk is rövidesen és már én kényeztettem Kingus. Elég jól kiismerem magam Kingus puncijában, a segítségével megtapasztaltam, hogy mi az amit igazán szeret, vagyis milyen nyalási technikával tud elmenni. Talán Kingus puncijában töltött meglehetősen komoly időnek köszönhetően, most gyorsan ráéreztem, és meglepetésemre Kingus elég rövid idő alatt a csúcsra jutott, amit minden szomszéd kiválóan hallhatott.
Közben rezegni kezdett a telefonja, megkért, hogy tegyem beljebb, de én a kezébe adtam, hogy telefonozzon nyugodtan, én még elmatatok ott lent. Tehát Ő felvette és meg elkezdtem jó erősen a legérzékenyebb pontján nyalni is érezni lehetett a test rándulásait, miközben Kingus próbál természetes hangon beszélni. Elég disznó dolog volt részemről, meg is kaptam a letolást érte, de én kifejezetten kedvelem az ilyen helyzeteket, még akkor is, amikor a másik oldalon állok.
Közben aztán felkerült a gumi, és már dugtam is jó erősen. Nagyon bírja a starpát, élvezet vele minden perc, amit benne lehet tölteni. nagyon jó vele csókolózni, ebben is kiváló, vagy csak gyönyörködni a kéjben, ami kiül az arcára. Próbálgattuk a többi pózt is, az ő kedvence a lovaglás, mert ekkor igazán ő döntheti el, hogy mennyire tolja rá magát a farmara, milyen legyen a tempó, és egyáltalán hogy használjon engem az Ő élvezkedésére. A kutyusban ismét előkerült a vibátor, amit finoman betoltam a popsijába. Nem semmi látvány volt ekkor Kingus, akinek a puncijában tövig benne volta farkam, a popsijában a vibrátor, miközben próbáltam előre nyúlva a puncit is simogatni.
Egy idő után cseréltünk, beálltunk, vagyis Kingus befeküdt, én meg betérdeltem a végső pozícióba. Párna a popsi alá és a kis barátom már nyomult is be a popsiba. Elképesztően lehet tolni neki és ráadásul nagyon is élvezi. Sajnos ebben a helyzetben nem nagyon fér a puncijához, így kiszálltam belőle, kezemmel kemény állapotban tartottam a farkamat, miközben Ő maszturbált. A megbeszéltek szerint, amikor ő elkezd élvezni én bedugom a popsiba a farkamat és tolom neki, ahogy csak bírom. Egy kis idő múlva szólt is, hogy készüljek! Közelebb húzódtam, a makkom már a popsi szélét izgatta olyan voltam, mint a futó, aki a startpisztoly dördülésére vár! Végre elérkezett a jel, hogy most! Hát nem teketóriáztam, benyomtam tövig, Kingus pedig a hajam leüvöltve élvezett. Ahogy befejezte, rögtön jöttem én, abszolút nem halkabban. Jót röhögtünk egymáson és majd lehuppantunk egy kicsit boroztunk, fürdés, majd teljesen kielégült távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor egy hajszállal a pesti átlag felett, az extra átlagos. a együttlét minősége pedig messze az átlag felett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Talán túlzás nélkül kijelenthetem, hogy a felállás ellenére sikerül eléggé jól egymásra hangolódnunk és nagyokat élvezünk együtt. Kiváló testi és mentális felfrissülést kapok mindig Kingustól, mert azt talán nem mondtam, hogy Kingus nem csak kívülről elragadó teremtés

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

felejthetetlen: 8db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

nagyon jó: 21db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,