Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Alice

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-11-07 17:30:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bimetal!
Nagyon köszönöm az írásod, boldoggá tesz, hogy boldoggá tehettelek! :)
Várom a mielőbbi ismétlést!
Csókok

Beszámoló Alice +36307482875 74185 szexpartner

bimetal a 2015-11 hónapi randiján történteket írta meg Alice hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A minap meseországba vágytam, ezért kerestem fel Alice-t, hogy egy kis mese átírással Oz helyett ő varázsoljon el engem. A mesék nem hazudnak, Alice valóban elvarázsolt, meseországba kerültem karjai között.
VTR-en keresztül könnyedén értem el, egy nappal a randi előtt. Nem is beszéltem, direkt oda mentem a megadott címre és időre. A ház ismerős volt, itt sok „iroda” található, de ebben a lakásban még nem voltam
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület mindenki előtt ismert, aki sokat jár vendégségbe. BKV-val jól megközelíthető, gyakorlatilag egy forgalmas busz megállójában van. Úgy láttam, hogy bár fizetős a parkolás, de sok parkolóhely van, mivel nagy, paneles lakótelepről van szó. Bebocsátás egyszerű, lift felrepít a sokadik emeletre. A liftnél rácsos elzárás véd talán 3 lakást, ezért Alice a kulccsal kezében várja a lift érkezését, hogy a közös folyosón át beengedjen a gyertyafényes lakásba.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Jól karban tartott többszobás (?) lakás, sok-sok gyertyával kivilágítva, sok-sok művirág fűzérrel díszítve mindenütt. Alice kis folyosókon keresztül bevezetett a baszobába, amely nem volt nagy, de a célnak megfelelően volt berendezve, egy francia ággyal és fogassal az ajtón. Félhomály, gyertyák, füstölők. Fürdőszoba panelhez méltó méretű, kicsi, de tiszta volt, kádon zuhanyzó függönnyel. Szőnyeg, törülköző száraz, tusfürdők, szájvíz volt. Minden OK.
Alice külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel Alice-nak ki kellett jönnie a közös folyosóra, ezért földig érő ruhában jött elő, amolyan strandruha, vagy otthonka féle volt rajta. Belépve a lakásba átöleltem, megcsókoltam és örömmel konstatáltam, hogy a laza, bő ruha alatt egy karcsú, kemény test van elrejtve, kőkemény, labda kerekségű popsival. Izmos, karcsú, de nádszálként hajló testtel. Tudtam, hogy jó helyre jöttem. Túl sokat nem kellett beszélni, hogy miért jöttem és mit akarok. Mindez az alap volt, nem is tudom, hogy van-e extra, de erre nem is volt ott igényem. Első alkalom: ki tettem a ***, illetve a félhomályban együtt *** le Alice kezeibe.
Törülköző a kézbe és irány a fürdő. Siettem vissza. Alice fekete csipke fehérneműben fogadott. A kis mellű nőkre jellemző kemény (talán kitömött) melltartóban és mini, fenékbe bekapó bugyikában. Szexis volt, fiatalos. hamar megszabadítottam a melltartótól. Aranyos, pici mellecskék bújtak elő a páncél melltartó fogságából, mint két hamvas bajszi barack. Icike-picike bimbókkal. Gyengém a pici női mell, ezért ez a látvány elvarázsolt. Mint egy kis, sérülékeny kis énekes madarat fogtam markomba a mellecskéket. Gyorsan kibújtattam a fekete csipke bugyiból is. Alice arca kimondottan szép, valami pajkos, csibészes mosolyt véltem felfedezni. Teste ízlésem szerint a tökéletes test. Izmos, zsír nélküli, lapos has, sosem tapasztalt kemény, kerek fenék, formás combok, hófehér bőr. Haja szőke, (közép) rövid, vidáman keretezi szép, értelmes arcát. Röviden: nekem a numeró 1.
1. Alice +36307482875 beszámoló Budapest 74185 erotikus masszázs
3. Alice +36307482875 beszámoló Budapest 74185 erotikus masszázs4. Alice +36307482875 beszámoló 2015-11-07 17:30:11 erotikus masszázs 741855. Alice +36307482875 beszámoló 2015-11-07 17:30:11 erotikus masszázs 741856. Alice +36307482875 beszámoló 2015-11-07 17:30:11 erotikus masszázs 74185
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Kértem Alicet, hogy az állva csókolózás közben kissé terpesszen a lábaival, hogy ujjammal a szemérem ajkak közti nedvesedést ellenőrizni tudjam. Közben egyik kezét ráhelyeztem meredező farkamra, hogy szoros kontaktusban legyünk. Alice közben hátat fordított nekem és úgy helyezkedett el, hogy feneke vágása közre fogja férfiúságomat, ellenőrizve és vezérelve azt feneke mozgatásával. Én pedig előre nyúlva gyurmákltam két marokra pici mellecskéit. Gumi nélküli kapcsolataimban itt a történet másképp folytatódna. Előre döntve partneremet azonnal, hátulról, állva, vadul mozogva hatolnék be a nedves, kívánatos nyílásba.
De itt, a nagyon gyűlölt gumi világában más irányt vettek az események. Alicet az ágyra parancsoltam, foglalja el a kedvenc elrendezést (ő javaslatát meg sem hallgattam), én álltam atz ágy előtt, ő velem szemben négykézláb púcsított és bekapta férfiasságomat. Ő mindenféle szopás technikát bemutatott (egy fajta „ki-mit-tud” verseny volt), lágyan, csak a makkot, majd szinte tövig (méreteimet tekintve ez nem egy nagy kunszt), gyorsan, jobban, lassabban szíva, vagy csak kényeztetve. Nem nem volt más dolgom, mint lehajolva egy oldalrúl mellét morzsolgattam, hátát, derekát, csípőjét simogattam és dicsértem szorgalmát és bíztattam, hogy még, még, csak így tovább, erősebben, stb. Végül én is szerepet osztottam magamnak. Négykézlábra fordította, és továbbra is a szőnyegen maradtam, és belecsókoltam tátongó hátsó,. kinyílt felébe. Mind az ánusz, mind a vagina automatikusan kinyílt, tágult, sőt tátongott, kínálkozott. Alice-nak sajátos az ánusz, vagina környékének kialakulása. Száz púcsító nőből biztosan felismerném Alice hátsó felét. Szinte kínálkozik a popószexre, szerintem. Alice tiltakozott ez ellen, úgy látszik az anatómia fintora ez, vagy az én hibás megítélésem. Mindenesetre vigyázat, nincs popószex, vagy popó izgatás!!!
Alice egyre aktívabban és hangosabban reagált nyelvem mindenre kiterjedő munkájára. Két kemény fenék féltekéjébe kapaszkodva húztam rá mohó számra Alice csodás karcsú testét.
Aztán hátára fordítottam,hogy a puncira tudjak jobban koncentrálni. Alice hálásan nyugtázta fáradozásaimat. Hídba hajlott, csípőjét 50 cm-re a lepedő fölé emelte, remegett, sóhajtozott, sikítgatott, dobálta magát, megfeszült. Közben a mézédes nedűt érezte többször a nyelvem. Nem kérdeztem az eredményről, lehet, hogy orgazmus nem volt, de hosszú percekig a csúcson volt. Talán nem ért el oda, majd legközelebb. A műsor, amit nyújtott az minden esetre fantasztikus volt.
Belefáradtam a nyalásba és kértem pattanjon nyeregbe. Gumi fel és már rajta is ült. Előre-hátra, ide-oda, csípő mozgással mindent megkaptam. Gyors mozgásának és fiatalos lendületének köszönhetően közeledtem a csúcsra. Gyorsabban, gyorsabban, most hajts még jobban, stb. vezényszavak hangzottak el. És Alice hosszú perceken át (talán tíz percig) vadul lovagolt, szinte elfogyott a levegője, megizzadt, kimerült. Ki kellett nyitni az ablakot, hogy levegőt tudjon újra venni. A diadal óriási volt, nagy durranás a gumiba és óriási oroszlán üvöltés.
Gyors törülgetés és pihegés következett. Ilyen vad vágta olyan rég történt meg velwem, hogy már nem is emlékszem, vagy nem is volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tökéletes *****, a pesti átlagot.Sose legyen rosszabb az *** arány
Rózsacsokor
bimetal nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alice teste, arca az ízlésem szerinti legfelsőbb kategória. Ehhez egy kedves, intelligens fiatal lány tartozik, akinek fiatalsága ellenére meg van a kellő tapasztalata. Ez utóbbi lehet, hogy ösztönös. Szereti a szexet, megbecsüli a vendéget, igyekszik ráhangolódni a vendég kívánságaira. Nálam tökéletesen sikerült. Alice a meseországból elvarázsolt engem. Mindez baráti ***, kulturált körülmények között. Visszatérő vendég leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alice szexpartner beszámolójáról


2015-11-10 10:10:51
Nagyon igaz minden megállapítás, jelző és minősítés, :)

2015-11-10 00:33:15
Azt jól lehet érezni az írásból, hogy Alece Édes egy Nő. Na, nem mintha ezt eddig nem tudtam volna. :)

2015-11-09 21:43:04
Nagyon jó beszi lett,vajon miért nem váltott Alice addig míg a barátnője is itt volt? Rejtély. Jó páros lettek volna.

2015-11-09 14:42:57
Számos jó írásod van ez is közéjük került!

2015-11-09 12:58:34
Izgalmadban kicsit összemostad a külsőleírást az elszámolással és az akcióval de ez legyen a legnagyobb baj, az írás egyébként kiváló !
Mutasd mindet

FunkciókAlice legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.