29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus és Álom szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Kingus és Álom-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-10-14 10:19:12

GeorgeBest
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kingus és Álom reagálása

Kedves George Best!

Nagyon köszönjük a vágykeltő sorokat, miket együttlétünkről írtál! Jól emlékeztél az eseményekre, még így másnap reggel is!
Te az a férfi vagy számomra, aki pár perc után kihozza belőlem azt a vadságot, ami bennem van, pedig inkább az érzéki oldalam szokott dominálni ilyen szituációban.
Az az érzéki gyönyör, amit mi átélünk szinte nap mint nap ketten..S most már hármasban is..Valami fantasztikus érzés volt. Én azt éreztem az együttlétünk alkalmával, hogy mindenki ledobta még a maradék gátlását is, és határok nélkül egy fergeteges élményben volt részünk!

Még egyszer köszönöm/köszönjük a részletes és igen zaftos beszámolót! Bízom benne, hogy lesz még hasonlóan jó, s még jobb élményünk együtt! Bár nem tudom hová lehetne ezt még fokozni..

Csókollak!

Szexpartner beszámoló Kingus és Álom Budapest 2015-10-14

Egyeztetés
A történet úgy kezdődött, hogy három év után rátaláltam régi nagy kedvencemre, Álomra, aki nagyon rendes lány, mert rögtön be is mutatott a kolleganőjének, Kingusnak! Már Kingussal eltöltött első randi után lebeszéltem a hármas partyt, de az akkor Álom betegsége miatt meghiúsult. Tegnap Kingusnál jártam és szerencsére összefutottam Álommal és jeleztem neki a hármas igényemet. Aztán mi közben szépen elvonultunk Kingussal és éppen meg volt az orgazmusa, amikor megérkezett Álom vendége, aki az én orgazmusom után távozott is…. Így aztán Álom bejött hozzánk és másnap délelőttre le is fixáltuk a partyt.
Megközelítés
A kerület egyik, Alléhoz közeli mellékutcája. A parkolás mindig nagyon könnyű, pár méteren belül megoldható.
Helyszín
Új ház sokadik emelete, két ****szobával, amelyikből az egyik a nappali. A fürdő rendben van, tiszta és mindennel felszerelt. A fehér és a színes törölközők ott sorakoznak és a lányok jelzik milyen mosás következik, melyiket használd. Amelyik szobában mi voltunk abban egy ágy egy asztal és egy szék található, ennél több nem is kell.
Kingus és Álom külseje
A lányok! Álom egy nehézbombázó! Nekem csak egy gondolatom van, amikor meglátom, hogy azonnal szét akarom dugni. Kerek minden porcikája, gyönyörű az arca! A popsi fantasztikus! Annyira buja jelenség, hogy hiába akarom egy órán keresztül gyömöszölni, már többször is 15 perc után kapitulálni kellett és úgy láttam, hogy mások is küzdenek ezzel a problémával.
Kingus egy teljesen más temperamentumú lány. Magas vékony, szép formás rajta minden, de nem annyira kerek, mint Álmon. Az arca valóban hasonlít a Magashegyi Underground énekeséhez, nekem kifejezetten tetszik. Abszolút nyugodtság sugárzik belőle, de amikor belejön a szexbe, akkor egy igazi vadmacska….

Action
Úgy indultam neki a csajoknak, hogy minden mozzanatot pontosan rögzítek az utókornak, de most, másnap reggel már tudom, hogy ez nem lehetséges, de azért törekedni fogok a történések lehető legpontosabb visszaadására.
Hétfőn, mikor Kingustól távozóban az ajtóban álltam és Álom már engedte fel a vendégét, még búcsúzóul belenyaltam Kingus popsijába és akkor Álom megjegyezte, hogy Ő is szeretne olyant. Így aztán mikor megérkeztem, kinyitottam a magammal vitt borokat, megfürödtem, a lányokat elém térdeltettem és popsi nyalással indítottunk. Tudtam, hogy a kezdeményező készséget magamnál kell tartanom, mert ha kiengedem a kezemből, a csajok, különösen Álom, pillanatokon belül elrendezi a sorsomat… Kingus popsijával kezdtem, az övéhez jobban hozzá lehet férni és ezt alaposan ki is használtam, sokat időztem a nyelvemmel benne és a környékén is. Aztán befúrtam az arcomat álom domborulatai közé és a nyelvemmel itt is igyekeztem mindent jól alaposan feltérképezni.. Közben Kingus alám feküdt és elkezdte szopni a farkamat.
Ezután egy kis váltás következet, most már az édes puncikat nyalogattam. Először Álomét, majd egy kis idő elteltével Kingusét, miközben Álom próbálta a kis szájacskájába bevarázsolni a farkamat ebben a nem túl egyszerű pózban. Akkor még azt gondoltam, hogy Kingust ki tudom így elégíteni, mert kettesben szinte mindig sikerült azért olyan pozítúrát kellett felvennem, amikor Álom nem nagyon férhetett a nemes részemhez. Talán itt elcsattant néhány nyelves csók a lányok között, de komolyabb leszbi jelenetekre nem került sor. Mint ahogy Kingus nyelvvel történő kielégítésére sem, mert egy kissé zavarban volt a felállástól.
Így aztán gumit húztunk és Kingus már rám is pattant, mert Ő ezt nagyon szereti. Álom kisasszonyt pedig megkértem, hogy üljön az arcomra, és így nyaltam-faltam hol a punciját, hol a popsiját. Aztán váltottunk és hátulról támadtam Kingust, miközben Álom engem csókolt és simogatott. Aztán egyszer csak akkorát harapott a mellbimbómra, ami még majdnem nekem is fájt, pedig imádom. Onnantól kezdve mindig oda akart furakodni, győztem elhessegetni. Ravasz kis lány Álom kisasszony, nagyon ki akarta használni a gyengémet. Inkább megkértem, hogy vegye fel videóra, ahogy hátulról dugom Kingust és visszanézve, elmehetne pornó operatőrnek is. A videót visszanézés után természetesen töröltük. Ezután cserét kértem és már döngettem is Álmot, hogy milyen sorrendben, arra már nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy Kingus közben folyamatosan nyalta a popsimat és már húzta is fel az ujjára a gumit. Itt még megálljt kellett parancsolnom neki, mert ez lett volna a végem és egyik popsiban sem jártam még….
E hiányosságot pótolva Álom kisasszonyt magam elé térdeltettem, és egy kis sikosító segítségével már benn is voltam. Elképesztő genetika, elképesztő idomok. Szerencsére átestem a holtponton, így a gyors elmenéstől már nem kellett tartanom és toltam neki ezerrel közben az Ő kérésére vadul téptem a haját! A kisasszony a hangokból ítélve nagyon élvezte, bár azt gondolom, hogy azért volt benne egy kis optikai tuning. De ez engem, ott nem érdekelt, mert már csorgott rólam a víz, úgy élveztem a helyzetet. Aztán irány a másik popsi és tudtam, hogy Kingust így ki lehet elégíteni, ha besegít a puncikája simogatásával. Ez pontosan így történ, azt már az előző besziben is leírtam, hogy brutálisan tud élvezni a kisasszony! Én imádom hallgatni, de talán erről meg kellene kérdezni a szomszédokat is. Közben Álom felgumizta az ujjacskáját és már keresgélte is a prosztatámat. Mikor Kingus elment, hasra fektettem és még jó keményen megdugtam a kis fenekét, miközben álom továbbra is hátul matatott.
Sajnos repült az idő, a másfél órám a vége felé közeledett. Én négykézlábra ereszkedtem, Álom masszírozta a prosztatámat, Kingus pedig alán feküdt és szopta a farkamat. Aztán kezembe vettem az irányítást, maradva abban a pozícióban a kezem segítségével beleürítettem a tárat Kingus szájacskájába. Orbitális nagy élvezés volt…. Mivel az ablak időközben ki lett nyitva, ezt még a Móriczon is hallhatták. Miután az utolsó csepp is landolt Kingus szájacskájában, felpattant, a felét átadta nekem egy csók formájában, én pedig adtam tovább Álom kisasszonynak ugyanúgy! szegény spermák csak pislogtak, hogy éppen kinek a szájában vannak.
Kezem-lában remegett és bár megígértem Kingusnak, hogy felszerelek egy sötétítőt, totálisan alkalmatlan voltam rá…. Helyette elkortyoltuk a maradék bort és a még az ágyon pihegtem, amikor a következő Makktárs már Álom kisasszonyon szorgoskodott….
Elszámolás
Előre megegyeztünk, ez így nem egy **** mulatság, de mocskosul megérte….

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon készültem erre az eseményre, mert Álom régről a kedvencem, egy igazi dugásra termett nehézbombázó, Kingusra pedig nagyon rákattantam az utóbbi időben, mert meg van benne minden, amit én egy nőben kedvelek. Kedves, intelligens, helyes, kielégíthető és szereti a popsi szexet! Nagy várakozásaim voltak és azok szinte maradék nélkül teljesültek, asszem, lesz még ilyen hancúr mostanában

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus és Álom szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2015-11-27 07:05:31
Kicsit megkesve olvastam ezt a szonettet, de ez semmit nem von le az ertekebol. Csillagos otos!

2015-11-21 15:26:16
Vén kujon, már bocs, de a kujon mindenképpen áll!:) Élményeidből több kötetre való összejött már, egyszer kiadják, remélem:D

2015-11-11 22:46:57
A toled megszokott redzletes minosegi beszamolo. Csomo mentes kaka. Koszi.

uhb
Belát a dolgok mögé
2015-11-10 13:37:54
Mindenre kiterjedő jó beszámoló, azonnal éreztem a leírás alapján, hogy nekem ios ott a helyem...

2015-11-03 17:41:42
Ez igen ez egy jó hozzáállás hasznos lesz az utókornak a huszonegyedik század szexuális szokásainak elemzéséhez csak így tovább ha megjelennek könyvben is izgalmas olvasmány lesz.

FunkciókKingus és Álom legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

felejthetetlen: 9db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

nagyon jó: 21db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,