Kiemelt
Most hívhatod!
Nóra(24+)
Budapest XII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(20+)
Budapest IX.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lolita

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-10-12 21:20:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm véleményedet.
A polcok kölztöködés miatt voltak már üresek. Ne haragudj ha ez rontott a képen a találkozónk alatt.
És elnézésed kérem ha siettettem a távozásod, nem akartam vele kellemetlen érzést kelteni. Igyekszem legközelebb nem tenni.

Beszámoló Lolita +36302153801 73449 szexpartner

letfirobec a 2015-09 hónapi randiján történteket írta meg Lolita hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonos tájékozódást követően egy alkalmas időpontban rákérdeztem tud-e fogadni és sikerrel jártam. A megbeszélt időpontra érkeztem, volt némi csúszás így egy rövid sétát be kellett iktatom, de sokáig nem lettem megváratva.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval jól megközelíthető, díjmentes parkoló is volt bőven. Ahogy láttam a megállókat gondolom tömegközlekedéssel sem lett volna kihívás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Még korábban jártam Lolitánál, akkor rendezett panel valahanyadik emelete volt a helyszín, de már felmenni sem kellett egyedül, lejött értem a kisasszony.
A szobát szinte teljesen elfoglalta az ágy, ami furcsa volt, hogy szekrények szinte üresen álltak. Tetszett, hogy nem volt lesötétíve semmi. Fürdő, előszoba stb. tiszta, mind rendben de szerintem ez mindenhol alap.
Lolita külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Képeknek megfelelő, bár a valós látvány mindegyiket felülmúlja. A képernyő nem adja át a barátságos kisugárzást sem ellentétben az első párbeszéddel.
1. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 73449 erotikus masszázs
3. Lolita +36302153801 beszámoló Budapest 73449 erotikus masszázs4. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-10-12 21:20:34 erotikus masszázs 734495. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-10-12 21:20:34 erotikus masszázs 734496. Lolita +36302153801 beszámoló 2015-10-12 21:20:34 erotikus masszázs 73449
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Frissítő zuhanyt követően már fehérneműben várt, a szobába kísért és jó házigazda módjára gondomat viselte. Kényeztető simogatások közben fokozatonsan lefelé kezdett összpontosítani, de még a közelében sem járt mikor már felé mutatott az iránytű.
Jó értelemben feszülten fogadtam szája minden érintését, ahogy ajkaival és nyelvével azonnal megtalálta az izgató pontokat. Csupán arra tudtam figyelni miközben kéjesen simogattam-markolásztam ahol értem, hogy ne adjam át magam teljesen a kéjnek, mert hamar elérne a végzet. Szerintem ő is érezte meddig feszítheti a húrt, mert az aprócska huncut szüneteket mindig a megfelelő időben tartotta, cseppet sem siettetve az elkerühetetlen bekövetkeztét. Kisvártatva kaptam úszósapkát és többféle pózban fonódtunk össze, ahogy épp fordulni sikerült. Mivel a végletekig lettem feszítve sokáig nem is bírtam, még mámorosan pihegtem, mikor a repetát meghozta a kis drága. Az első körben tapasztaltakat éltem át ismét, mire felocsúdtam már lovagló pózban volt rajtam a formás fenékkel felém, melynek látványa egyszerűen fenomenális volt. Örültem, hogy nagy bölcsen ezt a formációt első körben kihagytuk, mert biztos nem csodálhattam volna elég hosszasan. Így viszont kicsit kifáraszthattam Lolitát s hogy ne legyen túlhajszolt NF-el kaptam meg a végtisztességet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt módon az előre megbeszéltek szerint, előre adtam át az ajándékot, és többé nem is esett szó róla.
Rózsacsokor
letfirobec nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Csillagos ötös randi, aminek az emlékét csupán az árnyékolta be, hogy finoman siettetve voltam távozásomkor, de ez már csak akkor lett szóvá téve mikor felöltöztem. Tehát csak az emlékre vetül árnyék, az ottlétre nem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lolita szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLolita legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-08-26) : majd 69-el folytattuk, majd egy kis lovaglás, mindenben olyan tökéletes és természetes, hogy kár lenne beleszólni,,, kis pihi, kis beszélgetéssel és egy újabb isteni szeretkezés következett,

felejthetetlen: 11db
(2023-11-14) : Élvezte, de nem volt orgazmusa. Megfordultam, hogy elérje ágaskodó farkamat, szinte felkínáltam neki, hogy kényeztesse. Hamarosan szopizni kezdet, ami igazán kellemes volt számomra.

(2023-11-11) : Puncija bimbóként megnyílik, a kis ajkak közé bekóstolva tökéletessé válik a nirvána. Közben tovább simogat ahol ér, majd oldalra nyúlva védőfelszerelést bont és felöltöztet, el helyezkedik és befogad . . (nem vagyok már hozzászokva, de neki megint sikerült).

(2022-10-01) : Ezek után lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam.

nagyon jó: 22db
(2022-10-11) : Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta.

(2021-12-09) : Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem,

(2020-07-28) : Visszajelzései felizgattak, és kértem is a gumis franciát. Észbontóan, és igen határozottan vett kezelésbe, kis kezezéssel egybekötve. Nyelvjátéka egyedi volt, változatosan csinálta, úgy, hogy ne süljek (f)el.

: 19db
(2024-03-05) : Ajtóban már csókkal fogadott , aztán irány a szoba ,ahol ismét lecsekkoltam beszélgetés közben . Gyors tusolás majd ott folytattuk ahol abbahagytuk .Az mámorító csókjai után kezelésbe vette a farkamat ami már úgy állt mint a cövek . Változatosan franciázott, néha csak a végével incselkedett , hol teljesen eltüntetett, néha pedig csak a végét csókolgatta. Mindvégig fantasztikus szenvedéllyel és odaadással csinálta .Gumi húzás után bele ült háttal, nagyon izgalmas volt ,közbe a finom popsiját markoltam és mozgattam .

(2022-11-27) : Teljesen barátnő feeling volt végig, mindig. Nagyon kis ügyes, aktívan résztvesz a programban. Figyel az emberre, persze ez kölcsönös.

(2022-05-31) : Lelkesen csinálja, nem gyorsan, leginkább kéz nélkül, közben időnként szemkontaktus, az egész nagyon jó. Utána nyalás amit olyan hangokkal kisér mintha élvezné. Lovaglással folytattuk és nem is maradt lehetőség más pózra mert hamar elmentem. Utána beszélgetés, 15 perccel a vége előtt gondoltam hogy mégegy SOS francia beleférhet.