Kiemelt
NORINA(22+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-10-12 16:42:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Imi!
Szinte könnyeket csaltál a szemembe, annyira szépeket írtál. Köszönöm szépen, meg azt is hogy ennyire átadod magad az érzésnek, ahogyan én is.
Hamarosan folytatás lesz, érzem :)
Csókollak addig is!
A.

Beszámoló ALICE +36307482875 73442 erotikus masszázs

P.IMRE a 2015-10 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Kissé rendhagyó lesz ez a beszi : igazság szerint már jó párszor voltam Alice-nál... csak hát valamiért eddig még nem írtam meg a kalandjaimat. Miután legutóbb volt egy rosszul sikerült kalandom, így rövid időn belül egyszerűen szükségem volt egy igazán jó, minden részében szuper randira. Ezért hát ismét Alice-t kerestem meg... Az egyeztetés aránylag könnyen megy Vele : működik Nála az online foglalás (most is ezt használtam)
, de az itteni üzenetekre is reagál, ahogy tud. Persze a telefon is okés, ha éppen fel tudja venni..Én általában másfél órás randikra szeretek menni : nem kell rohanni, van idő mindenre... És Alice-nél tényleg repül az idő... :)
Megközelítés
Én BKV-val szoktam menni, nekem ez a praktikus. Metróhoz (Árpád-híd), 1-es vilihez közel van, pár perc séta. Parkolás szerintem megoldható, bár fizetős.
Helyszín
A Honvéd Kórház mögötti panelek egyike. Felújított panel, normális állapotú és tisztaságú. Kaputelefon után irány a lift... a folyosón rács van, személyesen kell kijönnie.. de ez tök jó.. : már itt lehet sasolni : szexi vékony csaj... a kedvemért titkárnős szemcsiben.., szexi mini ruciban... imádom. A lakiban aztán irány a kis szobája : pici szoba, de minden van ami kell : normális méretű és állapotú ágy, sok-sok párna, szék, polc... Kellemes hangulatvilágítás és nyugis zene vár a vendégre.
ALICE külseje
Alice nagyon jó csaj... : vékony, de nem gebe : ölelni, simogatni való... A képek visszaadják a látvány egy részét.. mármint az alakját. Az arca viszont sokkal jobb mint a fotókon, nekem egy ártatlan kiscsaj ugrik be róla... de nem az.. nagyon nem... Szerencsére... Nagyon tudja hogy mit is szeretünk mi, férfiak.... Vetkőzés után irány a fürdőszoba.. itt már sietek amennyire tudok, hiszen már nagyon jó lenne Alice keze.. hm.. szája közé kerülni...
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 73442 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 73442 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-10-12 16:42:57 erotikus masszázs 734425. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-10-12 16:42:57 erotikus masszázs 734426. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-10-12 16:42:57 erotikus masszázs 73442
Erotikus masszázs
Az igazat megvallva eddig a masszázst nem vittük túlzásba... Persze volt az is, mikor-mennyi... hangulatfüggő...
Mivel én 2 "akcióra" megyek, így a kettő közötti holt időt (amikor én épp levegő után kapkodok vagy csak punnyadok mint egy fadarab... ez is változó.. :)) De a masszázs is teljesen rendben van, csak ezért is érdemes Hozzá menni : kellően erős és amennyire meg tudom ítélni szakszerű is. Nekem nagyon jól esik mindig: átmozgat, de kellemetlen fájdalmat nem okoz (persze ezt így is kértem) .
Igazat megvallva volt már olyan is hogy a masszázs része teljesen elmaradt... mivel Alice az erotikus részen is 100 %-ot tud, így volt hogy összefojt az én élvezkedésem és az Ő kényeztetése.
Levezetés
Szóval a kezdet : a felvezetés... :) Alice igazi kis DÖG.. a szó jó értelmében : hozzád tapad, csókol, folyamatosan izgat... És mindezt nagyon változatosan : csók ide-oda... aztán hozzád dörzsöli a szexi bugyis punciját... majd megfordul, úgy simul... áááááá, kész vagyok Tőle... ezt így nehéz leírni...
A lényeg az hogy nagyon fel tudja húzni az embert, és mindezt Ő is élvezi... szereti ha kényeztetve van.. Aztán amikor már teljesen felhúz és kőkemény vagy, akkor jön az igazi kényeztetés : lassan, mindent végigpuszilva közelít a farkadhoz... játszik vele, kényezteti, simogatja... nyelvel, szájjal, picit kézzel.. Nagyon jól és változatosan franciázik, imádom amit csinál, egyedi... mélytorok simán megy... hol lágyan lecsusszantva, hol keményen rábukva, ja mindezt jó hosszú szemkontaktus közepette... De hát ezt sem akarom tovább ragozni.. ezt meg kell tapasztalni.
Szerencsére mehet a nfvsz.. ez is jópont... Szerencsére Alice nagyon laza csaj és szereti amit csinál.. így én bármilyen kéréssel is hozakodtam elő, Ő mindent mosolyogva teljesítette.. persze nem igazán perverz dolgok voltak, szolídabb dolgok.. szóval ez (is) rajta múlik.
Szóval tisztálkodás után jön a kis pihenő, a korrekt masszázzsal. Aztán a második körben már én sem lustálkodom: Alice testét, cicijét, popsiját, punciját simogatom, kényeztetem, nyalom... Hamar felizgatva Őt már nincs visszaút : azt akarom -és szerencsére Ő is- hogy elélvezzen... Így hát addig nyalom és ujjazom a szépséges puncit, amíg látványosan el nem élvez, hánykolódva, nyőgve, sikongatva... :)
Aztán kis lenyugvás után nem menekülök : hagyat lök és úgy ellentmondást nem tűrve (jó-jó, ki is tiltakozna??) , ismét francia óra, kb. az előzőkben leírtak szerint..
A vége pedig már-már kivégzésszerű, hatalmas élvezés, ismét a gyönyörű szájba...
Tisztálkodás, öltözés és a búcsú : hamarosan ismét jövök... És ez tényleg így van : rendkívül jó szolgáltatás egy szép-kedves-intelligens lánytól.. Sajnos ez már igencsak ritka, hiába a rengeteg hirdető.
Elszámolás
A program ***a szokásos átlag... Sok helyen többet **** a semmilyen programra. Mindenképpen megéri, hiszen az átlagos **** kitűnő élményeket kapsz.
Rózsacsokor
P.IMRE nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mivel az én előző Istennőm már abbahagyta ezt a melót (sajnos), így hát gazdátlan volt a cím jó ideig... Szerintem Alice-nál jó helyen lesz. Ő jelenleg az az (egyetlen) Hölgy akinél minden stimmelt: : normális helyen, normális lakásban fogad egy szépséges, vadóc csaj, aki mind a masszázsban mind az erotikában is emlékezetes élményt nyújt. Talán ezért sem írtam eddig : önző módon magamban tartogattam a nagyszerű élményeimet... de mivel már egyre több mt látogatja meg és ír szép dolgokat, így én is megosztom a tapasztalataimat.
De légyszi vigyázzatok Rá, tiszteljétek Őt... nagy kincs, egyre jobban tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE erotikus masszázs beszámolójáról


2015-10-15 09:33:19
Tények, hangulat... Mindent megtudhatunk ebből a lendületes, élményszámba menő besziből.

2015-10-14 07:40:47
Nagyon kedvcsináló beszi. menni kell hozzá! Köszií!

2015-10-13 18:41:52
Szoval nem gebe, ebből következik hogy nem ló :). Nagyon vigyazunk, de mire is...!

2015-10-13 16:17:22
Jól megfogalmazott, látogatásra ösztönző írás.

2015-10-13 08:22:02
Jó sikerült beszámoló, élvezettel olvastam. Egyedül az vet árnyékot erre az egészre egy kicsit, hogy eddig titkoltad, hogy van itt egy ilyen kis gyöngyszem, de valahol még ez is érthető. :p
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.