29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
476
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Kingus szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Kingus-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2015-09-25 16:24:49

GeorgeBest
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Kingus Budapest 2015-09-25

Egyeztetés
A történet úgy kezdődött, hogy néhány hete jártam a ****nőjénél, talán nem titok, hogy ki Ő de azért itt még nem árulom el és nagyon kedvesen bemutatott minket egymásnak, mint leendő partnereket. Aztán a következő helyükön is összefutottam vele…. a két találkozás után nagyon előkelő helyen szerepelt nálam, a még fel nem keresett, de meglátogatni óhajtott hölgyek listáján. Mára a masszázsos kedvencemet terveztem be, de sajnos kommunikációs okok miatt ez nem jött össze. Majd hívtam Kingus kolleganőjét, aki nagy kedvencem, de Ő nem vette fel és így rögtön tárcsáztam a csak fejben létező listám első helyén szereplő Kingust. Rögtön felvette, nagyon kedves volt és sikerült is magam beazonosítani. Szinte egy időpontra gondoltunk, így az egyeztetés nagyon zökkenőmentesen ment.
Megközelítés
A Fehérváriról nyíló egyik mellékutca az Allé közelében. Fizetős parkoló szinte a ház előtt. Szerintem a tömegközlekedés sem okozhat nagy problémát
Helyszín
Új építésű ház, a lányok által berendezett lakása. A szoba nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel, van benne ágy, illetve alkalmatosság a ruhák lerakására. Kis éjjeli szekrény az ágy mellett, illetve talán még egy nagyobb és egy kisebb asztal is található benne, de igazából nem nagyon érdekelnek az ilyen részletek, mert ami engem érdekel, az a következő ponttól kezdődik. A fürdő kádas, mindennel alaposan felszerelt. Ami fontos, hogy tisztaság van.
Kingus külseje
Kingus magas vékony manöken alkatú lány, dús, sötét hajkoronával. A popsi formás, tenyérbe illő, a lábak szép hosszúak és izmosak a sok futásnak köszönhetően. A mellek nem túl nagyok, szintén tenyérbe illőek, és Kingus elmondása szerint a sok futástól egy picit kisebbek lettek…. Az arc karakteres, talán az egyik képen elég sokat lehet látni belőle. Nekem kifejezettem tetszett, mint a hogy az összbenyomás is.

Action
Kingus úgy fogadott, mint egy régi ismerőst, de ezt rendben is van, hisz már vagy kétszer 10 másodpercet találkoztunk. Nagyon közvetlen lány, már az elejétől fogva igazi barátnő feelinges.
Fürdés, ágyra heveredés, francia óra. A technika egy picit eltér az átlagtól, mert többet nyalogatja, mint szopogatja, nekem nagyon tetszett. Ha szabad kifogást emelnem, akkor itt némi szemkontaktus még belefért volna. De anélkül is olyan hatásos volt a tevékenykedés, hogy cserét kellett kérnem. Bugyi le, lábak szét, fejem a lábak közé. Finom illatos, nagyon jól nyalható punci, egy idő után a reakciók sem maradtak el. Már vagy 5 perce szorgoskodtam, amikor rákérdeztem, hogy vendéggel be tud-e teljesülni. Mivel igenlő választ kaptam, a fejem újra lebukott. A hanghatások erősödtek, de mivel vagy 10 perc után sem következett be a katarzis, kicsit szégyenkezve kértem a gumit.
Miután felhúztam, egy kis sikosító segítségével be is csúsztattam szemből neki. Közben egy-egy csók is elcsattant, az igen kiváló barátnős fajtából. Élmény döngetni egy ilyen angyalt és kis is élveztem becsülettel. Aztán magamra húztam, hogy lovagoljon egy picit, amikor megcsörrent a telefonom, így pici technikai szünet következett, ami után a kisasszony már előttem is térdelt. Egy picit belenyaltam a popsiba és már toltam is neki hátulról ezerrel. Imádom, ha a hölgyek is élvezik a szexet és Kingus ezek közé a hölgyek közé tartozik, mégpedig a hangosabb fajtából. Kérdezte, hogy simogathatja-e a punciját közben, mert úgy el tud menni… Ki vagyok én, hogy erre nemet mondjak, meg aztán minden vágyam az volt, hogy láthassam és hallhassam Kingus orgazmusát. Erre nem sokat kellett várni, mert a szorgos együttműködésünk meghozta a gyümölcsét… Nem semmi módon élvez és ez még csak a kezdet volt…
Pihenésképpen hasra fektettem és finoman toltam neki, miközben beszélgettünk egy picit. Kitárgyaltuk, hogy túl erősen nyaltam, amiatt nem tudott elmenni, de mivel most voltunk először együtt, nem mert szólni… Kár…Lassan peregtek a percek, már én is a végkifejleten gondolkodtam egy NFVSZ-en járt az eszem, amikor a beszélgetés közben a popsi szexre terelődött a szó. Mint kiderült, nagyon is kedveli, de csak szimpátia esetén vállalja. Dagadt is a mellem, amikor nekem igent mondott. Így egy újabb film pörgött le a szeme előtt, ahol Kingus popsijáé volt a főszerep és érdeklődtem a hosszabbítás lehetősége felől. Ezt sikeresen megoldottuk és kezdődhetett a kéjelgés.
Ennek első lépéseként Kingus popsijának nyelves kényeztetésébe kezdtem, jó hosszan és alaposan kinyalva, a nyelvemet is jól belefúrva. Azt Ő ült bele és a heréimet símogatva élvezkedett a farkamon, igazi kéjenc módjára. Közben lejárt a parkolása és míg az íróasztalnál próbálta telefonon meghosszabbítani, hátulról beakasztottam neki…
Aztán visszatértem a punci nyalásra, ha már ilyen komoly instrukciókat kaptam a kielégítéséhez. Elővéve a legfinomabb technikámat nekifogtam az édes kis punci nyalogatásának. Érezhetően jobban reagált, mint az első próbálkozásomra, és ha nem túl gyorsan is de - hogy is fejezzem ki magam,-nem egy visszafogott orgazmus lett a jutalma.
Már majdnem mindent megkaptam, amit csak akartam és akkor ott nyiladozott előttem az a gyönyörű kis popsi szinte kérte, hogy foglakozzak vele. A behatolást megkönnyítő intézkedések után először Kingus diktálta a tempót, majd amikor felvette a formámat már én tolhattam neki. Előre elnézést kellett kérnem, mert tudtam, hogy ennyi élvezet után ez csak egy rövid látogatás lesz és bár kedveli a popsit, sok örömöt nem tudok neki ezzel szerezni. Az elején még mondta, hogy nem valószínű egy harmadik orgazmus, ennek ellenére elkezdte simogatni a puncit. Én meg a fogamat szorítottam össze, hogy legalább egy percet kibírjak benne. Amikor lenéztem, láttam a kitolt fenekét és a farkamat tövig behatolva Kingus popsijába. Amikor előre néztem, láttam a lepedőre lenyomott arcán a kéjt, miközben a punciját simogatta. Mondtam, hogy én már egyet sem tudok tolni, csak tartottam benne a farkamat, mert úgy éreztem, hogy neki is jó lehet még egyszer. Mondta, hogy ha szól, akkor kezdjem el tolni. Szerencsére már vagy fél perc múlva szólt, hogy mindent bele és életem egyik leghangosabb női élvezését halhattam, amely hasonló volt, mint az én pici fáziskéséssel elkövetett oroszlán üvöltésem. Nem irigyeltem a szomszédokat ma dél tájban. A végén még belibbent Álom kolleganő és rögtön le is beszéltem velük egy hármas partyt…
Elszámolás
Egy hangyányit az átlag felett, egy átlagos virágszálas popsival. A többit nem mondom el, mert nem publikus, de nagyon-nagyon megéri...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mit mondja erre? **** jó volt, sokkal jobb mint, a mire számítottam, pedig az egyik kollega levélben jelezte, hogy fullos a ***számítsak. Tényleg az, minden benne van, amit én kedvelek. Kingus egy igazán kedves, intelligens, külsőre is szemrevaló hölgy. Abszolút barátnő feelinegs **** nyújt, magas szexuális kultúrával fűszerezve. És azok az élvezések! Azt hiszem, abba a lakásba bérletet fogok váltani… Köszönöm szépen, még látjuk egymást!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Igenjó
Ismerkedik az oldallal
2019-01-31 19:11:35
Mindenre kitérőt, a kedves kolléga ami fontos. A kisasszony mentésre kerül :)

2016-04-26 14:15:04
Mr Best ! Nagyon tetszett élvezetes beszámolód ! Én is szeretem , ha az imádott hölgy hangot ad tetszésének, a popsi - sztory is bejött , csúcs lehetett ! Gratula a párosnak !

2016-04-15 12:40:28
Kellően részletes, kedvcsináló alkotás, köszönet érte

2016-04-15 12:40:28
Kellően részletes, kedvcsináló alkotás, köszönet érte

2016-04-15 12:40:28
Kellően részletes, kedvcsináló alkotás, köszönet érte

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-10-19) : Csodálatos kényeztetést kapott az ezredes és társai. Amíg a szájában időztem addig a golyók is kaptak simogatást, markolászást. Fantasztikus élmény volt ez az NF, nagyon egyedi,

(2017-06-11) : se szó se beszéd bekapta és nagy élvezettel szopni kezdett. Jó cuppogósan, hol csak a végét nyalogatva, hol tövig bevéve, hol a szájából ki-ki engedve majd ismét bekapva. Közbe kéjesen nyöszörgött.

(2017-05-16) : Olyan keményen szopta, mint le akarná nyelni. Szerencsére kis barátom is vette a lapot és legjobb napjait idézve, kemény volt, mint az acél.

felejthetetlen: 9db
(2018-07-04) : Testem végigpuszilását követően elérkezett az ezredeshez és hatalmas franciázásba kezdett. Először Ő is lassan, majd egyre intenzívebben, kis szünetek tartásával az élvezetek elnyújtása érdekében

(2017-01-10) : a franciája látványos, változatos, kiterjed szélesebb területre is mint a legtöbb lánynál. közben cuppog, nyög, kész mozi, nagyon élveztem. bárcsak lenne egy kamera a szememben, hogy vissza tudjam játszani.

(2016-10-16) : Az ágy széléhez álltam, ő felpattant és kis simik után elkezdett franciázni. Franciája kellemes lágy, váltogatta a tempót és a síkossággal sem volt gond. Fel-fel nézett közben, egyre őrjítőbb volt.

nagyon jó: 21db
(2019-05-14) : Élmény volt Őt kényeztetni,az már csak mellékes,hogy utána egy igen finom prosztata izgatással egybekötött NF-val zárta az egyórás randinkat.

(2019-04-26) : nem finomkodott, de igen jól esett, ahogy csinálta, a fő technika szörcsögős-szívós heves szopi volt, mellette néha oldalról nyalogatós, zacsira letévedős. Sőt, zacsi alá is odatévedt, én ezt kéjes nyögésekkel jutalmaztam,

(2018-11-23) : Visszatérve a játszószobába Kingus egy picinyke pléd alá bújva rejtegette előlem meztelen önmagát, nem is kerteltem sokat mellé heveredve lekaptam párszor és elkezdtem felfedezni mint kisgyerek aki kibontja az ajándékot.

: 21db
(2018-06-27) : Igy hat NF-vel kezdtuk. Itt egy kicsit hullamzo volt amit ereztem, neha nagyon jo neha meg atlagos. A tojglik kenyeztetese viszont igen jo volt.

(2018-02-27) : Lassan annyira felhúzott h meg akartam kóstolni a puncijat en is. Egy jo pár percig belefeledkeztem es szerintem élvezte is de tudtam nem sok idom maradt hatra szóval fordultunk 69 be

(2017-11-16) : Végül leért és megkezdte a a kényeztetést. Volt benne finom kezdés majd egy kicsit durva, mindent bele folytatás. Gyorsan kértem is egy gumit, mert szerettem volna jobban elmélyülni benne.

egyeztetési probléma: 2db
(2015-12-09) : Vártam egy pár percet és már pont újra csörögni akartam, mikor megszólalt a telefonon 1 rövid csengetéssel. Kingus volt az, jelezve, hogy most hívjam. A meglepetés akkor ért mikor visszahívtam.

(2015-11-16) : Miután odaértem, Kingussal még sikerült beszélnem a randink előtt kb 10 perccel, abban maradtunk, hogy várjak még egy kicsit. A ház előtt álltam kb fél órát, közben 15 pwrc elteltével folyamatosan próbáltam őt hívni,