Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2015-08-05 18:27:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36702195569 71567 szexpartner

Macika- a 2015-08 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel Lotti már rég a kedvencek közt, csak idő kérdése volt, hogy mikor fogom Őt keresni. Telefont ragadva sikerült elérnem, és még az nap estére megbeszélni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot! Kedvesen tájékoztatott mindenről, hangja megnyerő, aranyos!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Petőfi hídhoz közeli kis utca. Körúton 4-6-os villamos, onnan öt perc séta. Én kocsival mentem, parkolás nehézkes, tettem vagy három kört mikorra sikerült letenni a vasat. Parkolásért már nem kellett fizetni, de napközben az időt bele kell kalkulálni, hogy nehéz rögtön helyet találni! Hangulatos kis utca, teraszos éttermekkel, sörözőkkel!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régi szebb napokat is megélt bérház, emeleti lakás. Lakás teljesen rendben, szoba, fürdő a célnak tökéletes. Tisztaság, rendezettség minden hol. De hát mikor megláttam Lottit ezek már másodlagosak voltak! A szoba hangulatos, nagy ágy, szekrény nagy tükrökkel, kis asztal, szobainas, muzsika mi kell még. Fürdő szintén rendben!
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti egy szép lány! Az a szomszédlány típus, akivel nap mint nap találkozol, mosolyogva köszön, és látja a tekintetedből, hogy nagyon megdugnád! Teste teljesen megfelel a képeknek, szép barna bőre, nagy cicik, formás popsi, szép punci, egyszóval szép, és dögös! Az arckitakarástól sem kell félni, szép igéző szempár, mindég mosolygós szájacska ami csodákra képes, szép lány, aki után az utcán is megfordulsz!
1. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 71567 erotikus masszázs
3. Lotti +36702195569 beszámoló Budapest 71567 erotikus masszázs4. Lotti +36702195569 beszámoló 2015-08-05 18:27:27 erotikus masszázs 715675. Lotti +36702195569 beszámoló 2015-08-05 18:27:27 erotikus masszázs 715676. Lotti +36702195569 beszámoló 2015-08-05 18:27:27 erotikus masszázs 71567
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nos felértem, beléptem, Ő pedig előbújt egy fekete kis mini ruciban! Szép volt, mosolygott, kaptam puszit majd irány a szoba. Kicsi dumcsi, hogy mit is keresek ott, majd ráhangolódásnak magamhoz húztam, megöleltem, és elcsattant egy két csók. Irány a fürdő, és mivel nem bírom a meleget nagyon jól esett a pancsi! Visszatérve Lotti már semmi nélkül az ágyon feküdt, lehet Megérezte de nem volt hangulatom egy kicsomagoláshoz, és örültem, hogy ezt nélkülem Megtette! Dicsértem szép testét, ciciket, majd sóvárogva fölé hajolva kezdtem csókolgatni, ciciket masszírozni, és megbeszéltük, hogy Ő kezdi a kényeztetést! Dobtam egy hátast, és Lotti kezelésbe vett. Kezdett puszilgatni, haladt lefelé, ciciket puszilgatta majd leérve az akkorra már kemény cerkáig kezelésbe vette azt, és a környéket! No de hogyan, kaptam minden jót, fincsi franciát kevés kezezéssel, környéket, és popsit nem kihagyva, isteni volt! Nagyon ért a kényeztetéshez, és szereti is csinálni elmondása szerint, amit nem is lehetett sokáig bírni, így hatalmasat durranva kicsi szájában elért a vég! Nagyon jó volt majd kis tisztálkodás után már vágytam rá, hogy megízleljem Lottikát!

Helycsere, és fentről, csókokból haladva lefelé, kezdtem munkálkodni. Ciciknél elidőztem hisz vétek kihagyni, csókoltam, masszíroztam azokat isteni tapintásúak. Haladtam délnek, és leérve szép puncihoz, annak környékét csókolgatva, majd a szép lepkeszárnyak közé egy mélyet belenyalva indult francia ténykedésem!
Lotti néha mozizott a tükörből, én pedig nyaltam, faltam puncit, néha picit popsit is bevonva a játékba. Jó ideig így ténykedtem, de olyan nagyon nagy áttörést nem értem el. Lotti jobban szereti a farkincás dolgokat, ezért ismét jött a helycsere. Az előzőekhez hasonlóan kezelésbe vett Lotti, csak most hosszan alaposan kényeztetett. Kis nyelve csodákra képes, nyalogatja a cerkát, mikor a környéket kényezteti akkor finoman kezezik. Imádja ezt a felállást, mikor a popsit kényezteti piciket visszaharap a gátra, az valami mennyei volt!!
Ez ment egy darabig, majd mikor már Macika kemény lett kértem a VV-t.

Misszibe kezdtünk, finoman becsúsztam majd csókolva Lottit kezdtem ténykedni. Masszíroztam ciciket, majd tartva, kiemelve magam alaposan ténykedtem. Kezdtem fáradni és áttértünk a kutyus pózba. Lotti szemben a tükörrel, én mögötte, látvány érzés isteni volt! Inger sehol ezért felálltam az ágy mellé, kértem Lottit, hogy most így fojtassuk. Picit tolatott a Drága majd folytatás, fogtam szép popsit néha azt széthúzva néztem farkam ahogy ki-be jár punciban! Alaposan ténykedtem, néha egyik lábam az ágyra téve de inger még sehol! Mikor lassítottam akkor popsit markolva húztam Lottit magamra Ő ezt érezve tolatott rám, és diktálta az iramot. Már nagyon melegem volt, verejték cseppek az arcomon, és éreztem, hogy ennek nem lesz bumm a vége! Kértem a franciás befejezést, gumi le dobtam egy hátast, és Lotti lábam közt elhelyezkedve ismét minden jóban részesített! Annyira kitartó, és odaadó volt, hogy már kezdtem sajnálni a Drágát. Majd kértem a magam általi befejezést, felálltam, Lotti az ágy szélére ült. Nyalogatta golyókat míg én magammal foglalkoztam, és ingert érezve kitátott szájjal várta az utódokat, amik jöttek is szájába, ciciken landolva!
Kis tisztogatás mindkét részről, majd a jól megérdemelt pihi. Kaptam vizet ami jól esett, elég hosszú etap volt mert már majdnem lejárt az egy órám. Kis dumcsi, majd felöltöztem, a Szépség kikísért, ölelés, csók, és utamra engedett!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban megbeszéltek alapján, pesti átlagnak mondott csokor. Extrát kértem a csók keretében, azzal kiegészítve a végén kis asztalon elhelyezve, picit megtoldva ajándék nélküli megjelenésem miatt! Nagyon korrekt, sem előtte, sem utána szóba sem került!
Rózsacsokor
Macika- nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam! Lotti egy szép, jó alkatú, aranyos csaj, aki nagyon odaadó, és mindenben a vendég igényeit keresi! Jól lehet Vele csacsogni is, mosolyog, és tudja mit akar. Amit szeret azt nagyon profin műveli, imád kényeztetni, én pedig imádtam ahogy Kényeztetett! Amennyiben tehetem visszatérő leszek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-06-26) : Lottikának olyan bitang jó popsija van, hogy nem mindennapi. Csodás volt hátulról kúrni, közben a keskeny kis tükörben a ringadozó cicikben gyönyörködhettem. Magam sem hittem el, de kezdtem azt érezni, hogy megint mocorgás van, belemarkoltam Lottikám észbontó seggébe

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

felejthetetlen: 36db
(2024-04-11) : Felmegyek a szájához,hogy ő is érezze az arcomon a nedűjét, szépen lenyalogatja közben készíti a gumit. Hú de kemény vagy mondja érzékien, én pedig lassan beléhatolok, hogy közben markolom a fenekét. Izgatóan élvez én pedig egyre tempósabban tolom a farkam a puncijába,

(2024-02-06) : Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást,

(2024-01-31) : Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be. Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt.

nagyon jó: 58db
(2022-12-10) : Jó sokáig élveztem, elveztük ? a 69-es pózt, érezni rajta hogy szeret orálisan kényeztetni nem csak "kényszer" neki! Nagyon jó a franciája, nem lehet le írni, érezni kell!!! Majd újabb pózt próbáltunk ki, Ő az ágy támlájához ült párna a feneke alatt, hogy a magassága jó legyen én meg elé álltam és így pont egy magasságba került a farkam és a pici szája.

(2022-05-23) : A rudamat kezdte szopogatni, aztán kérésemre rávetette magát a heréimre, amiket nyalt-falt, szinte folyamatos szemkontakttal. Aztán lejjebb ereszkedett, és kinyalta a hátsóm, mint Mózes a fatálat. Közben végig a szemembe nézett, mit ne mondjak kurvára imádtam a dolgot.

(2022-02-27) : Csókolózni kezdtünk majd rögtön rá is tért a lényegre, franciázásba kezdett, amit nagyon jól csinált, idővel szólnom kellett, hogy lassítson, mert még mást is szeretnék kipróbálni vele. A hátára döntöttem és megízleltem én is a kelyhét. Próbáltam sokféle nyelv mozdulattal, és egy idő után éreztem, tetszik neki, egyre jobban élvezi.

: 135db
(2024-03-16) : Leheveredtem mellé, rögtön kezelésbe vette, már az álló farkam. Ezt követően megbeszéltük a fordított 69,én voltam felül, hogy könnyen hozzám férjen, pontosabban az anuszomhoz, mert ezért is jöttem.

(2023-10-20) : Pár perc után pozitúra váltás, lábam közé telepedett, ismét francia nyelvlecke, majd zacsi, gát, popsinyalás, közben látom a gyönyörű kerek szolizott popsiját, a szép és arányos lábfejét... kiemelném még a popsinyalásnál, hogy pár lefetyelés után egy kicsit,

(2023-09-29) : Farkam már kemény volr az izgalomtól. Lotti hosszasan szopta, nyalta minden iranyból, szemembe nézett közben. Mélytorkozással nem spórolt, pedig elég vastag vagyok és nem kicsi. Imádtam.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.