Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-07-15 12:53:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága mos már cUlumbo! :))))

Köszönöm kedves, ciciemhez írott szavaidat.
Sose mondtam, hogy Béres Alexandra vagyok és a képeken se ez mutatkozik. Mindig is nőiesen teltnek vallottam magam, így szerintem nem érhetett meglepetés, hogy nem Ő masszírozott téged ;)
Ennek ellenére örülök, hogy jól érezted magad velem, várlak vissza szeretettel az ikrekkel ;)
Csók, Nina

Beszámoló Nina +36300700463 71002 erotikus masszázs

Culumbo a 2015-07 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
Egyeztetés
Előző napon, on-line jelentkeztem be, estefelé visszaigazolta. Nekem ez így nagyon tetszett. Másnap a rendelési idő eleje körül azért felhívtam. Megerősítette, amit már egyszer megerősített, mehettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, július lévén nagyon könnyen találtam parkolót, ami fizetős. A hely a bartók Béla út elején van, így BKV (vagy BKK) lehetőség korlátlan.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Régebbi építésű bérház, körgangos folyosóval. A földszinten elég nagy volt a mozgás, de ez engem már régóta nem érdekel különösebben. A lakás belülről felújítottnak tűnik. Kicsempézett zuhanyzó van, olyan wellness feeling-gel. Tusfürdő rengeteg, szájvíz pohárkákkal (+). Itt említem meg, hogy érkezéskor és távozáskor is tiszta törölközőt kaptam. Ez még annyira nem általános jelenség(+). A szoba a célnak megfelelően van berendezve. Egy nagyobb matracon történik a masszázs, oldalt tükörrel.
Nina külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken Monalisa látható, vitathatatlan. Az arca a valóságban szebb, bájosabb. A hatalmas cicikkel már azuhanyból kijövet találkoztam, mert ott várt Monalisa. Alkatra is kb erre számítottam, igaz egy kicsit feszesebb kivitelben. A képein nem vehető ki rendesen az alkat, (ugyebár ebből a típusból is többféle létezik) olyanok a beállítások. A beszi végén azért írom majd, hogy a képekben van egy kis retus.
1. Nina +36300700463 beszámoló Budapest 71002 erotikus masszázs
3. Nina +36300700463 beszámoló Budapest 71002 erotikus masszázs4. Nina +36300700463 beszámoló 2015-07-15 12:53:45 erotikus masszázs 710025. Nina +36300700463 beszámoló 2015-07-15 12:53:45 erotikus masszázs 710026. Nina +36300700463 beszámoló 2015-07-15 12:53:45 erotikus masszázs 71002
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A masszázs előtt mindent tisztáztunk (milyen típusú legyen, milyen erősséggel, krémmel vagy olajjal). Remek olajat használ a masszázshoz!
Egy frissen leterített lepedőre hason lefeküdtem és belevágtunk. Olajjal kezdte a gyógyító részt, nagyon kellemesen csinálta. Talp, lábak,fenék,hát sorrendben és ha kopasz lennék tovább is ment volna,de ezt most kihagytuk. ezután következett a csúszka. Beolajozta magát elől, én a tükörben néztem, nagyon izgató volt. Nagyon élvezhető, amikor a teljes olajos testével végig masszíroz, közben a cicik mindenhová betévednek, ahová csak lehetséges. Már ebben a helyzetben is felhúzza az embert, de a továbbiak a következő szekcióba tartoznak.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Nem váratott magára sokat a "megfordulnál?" kérdés, amibe könnyedén belementem. Itt már segíthettem beolajozni Őt, nem sokat tétlenkedtem. Lehetett játszani a cicikkel, sőt lejjebb is tévedhetett a kezem, de senki ne gondoljon "hard" dologra. Egyszer megcsúszott a kezem, amire egy bájos, hosszabb pillantással válaszolt. Még tetszett is ez a kifejezés mód.
Szemből elkezdett rajtam csúszkálni, ebből a pozícióból az igazi a látvány, ami a ciciket illeti. Éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Azért még egy kis francia is belefért, de nagyon a végemet jártam. Próbáltam elhúzni újra a cicik között, ám itt ért a vég pár mozdulat után.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Az ajándékkal kapcsolatban érkezéskor egyeztettünk. Azt gondolom benne van a pesti átlag sávjában.
Konkrétan a masszázs végén tettem le, nem került szóba menet közben.
Rózsacsokor
Culumbo nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Monalisa egy rendkívül kedves lány. Mindent meg lehet vele beszélni, persze az általa szabott határokon belül. Összességében jól éreztem magam, nagyon gyorsan elrepült az egy óra, talán még egy kicsit több is. Olyan érzésem volt, mintha egy szállodában lennék, de a masszőr hölgy kicsit "többet" nyújt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2016-03-08) : Talpmasszázzsal kezdődött, majd alaposan átgyúrta a vádlijaimat, a combjaimat, a csípőmet, a derekamat, hátamat és a nyakamat. Mivel mindenem rendesen be volt állva, elég sokat küzdött,

felejthetetlen: 6db
(2022-09-13) : Egy nagyon kellemes masszázst kaptam inkább erotikus masszázs volt mint szakszerű de ez az én kérésemre történt így. Nagyon jól esett és abszolút elérte a célját, mindenképp visszatérek, hogy újra lehetőségem legyen átélni.

(2022-05-31) : Monalisa minden irányból csúszkált a hátamon, a combjaimon és a fenekemen. Fantasztikus érzés volt ahogyan a giga cicik siklottak rajtam. Egy idő után finom besimításokkal éreztette, hogy nem sima masszázsról van itt szó.

(2021-10-19) : Így is tett, egy kis extrával amit mások csúszkamasszázsnak hívnak, rajtam csúszkálva és a farkam szorítva végzett ki és a forró nedűt köztünk szétfojva használta fel 'síkosítónak' h még egy kis masszázst kaphassak :) Egymásra borulva még beszélgetünk egy kicsit, de már az időm végefelé járt,

nagyon jó: 3db
(2022-06-06) : A masszázs rész alatt folyamatosan beszélgettük, repült Monalisával az idő. A nyakam, a hátam, a derekam, és a vádlim új erőre kapott a masszázs közben, de magára a cselekménysorra nem igazán figyeltem,

(2021-10-07) : Két órára mentem, így a masszázs középre került, két kényeztetés közé. Nem szétszedős, gyengédebb masszázst kértem és pontosan azt is kaptam. Kérésemre többet foglalkozott a nyak körüli részekkel, megtalálta a csomókat, letapadásokat és sikeresen el is tüntette őket. Amikor a fenék környékével foglalkozott kaptam puszikat, besimításokat és a vége felé célratörő benyúlásokat is. Így sikeresen készen álltam a második kényeztetésre....

(2020-06-29) : Egyre többször úgy fordult, hogy a farkam a mellei között csúszkáljon, majd amikor már alig bírtam magammal akkor lágyan szopni kezdte. Hol gyorsabban hol lassabban csinálta és a csúcs előtt mindig visszavett.

: 14db
(2024-03-04) : A masszázs az előre leegyeztetett két levezetés közt történt,mert megbeszéltük hogy az erotikán lesz a fő hangsúly(természetesen az ésszerű kereteken belül.) A masszázs elképesztően profi volt.

(2022-11-10) : Egy órába a tisztálkodáson kívül a folytonos kedvesség mellett jó hosszú - ahogy kell - kölcsönös orális szex fért, mindkettőnk nagy megelégedésére. Nála is, ezt érezni kell (nem mindenkinél volt így...).

(2021-06-09) : Zuhanyozással kezdtem, aztán mellém feküdt, csábító mosolyával, tetszettünk egymásnak na, ezt nem túlzásként írom, nagyon jó humora van, és a lelki oldalról is megközelítette a hozzá állását, mivel én ezen a téren rendben vagyok így áttértünk a testi részletekre, ajánlatait elfogadtam...és kezdtük is...hasra feküdtem, a tükörben látni minden mozdulatát és tekintetét is, a masszázs tényleg alapos és részletes volt,