Kiemelt
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
NORINA(22+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-07-15 01:22:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

De édes vagy! Nagyon tetszett a beszid, szinte repesek az örömtől, hogy ilyen jól érezted magad. Vagy egymást? :) Ha rajtam múlik biztosan találkozunk még!
Csókollak addig is!

Beszámoló ALICE +36307482875 70995 erotikus masszázs

LeMale a 2015-07 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Alicenál most voltam másodjára, az oldalon írtam neki és hamar válaszolt, így.gördülékenyen és gyorsan tudtunk egyeztetni. De bátran lehet hívni is...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, parkolóhely van dögivel, este 6ig fizetős de kit érdekel. Bkk.szempontból Béke tér ill. Metró csomópont van közel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kívülről felújított kockaház, belülről elég avarage, lakás célnak megfelel. Tiszta minden, rend van. Fürdő pici de egy nagyobb ember és egy csöpp lány jól megférnek közel egymás mellett :) Kád van egyébként, sok-sok tusfürdőből lehet válogatni. A közlekedőt füstölő illat lengi be, a kis kuckó megfelelő méretű, ágy pont befér ami megfelelően kemény, azaz jó, pedig csak egy kihúzott kanapéágy, de tök jó. Ventillátor jól teszi a dolgát a melegben, légkondi nem is hiányzik, halk zene szól, égő futófény, gyertyák, enyhe sötétítés... szal a rendelő megfelelő. Elején és végén is friss törölközőt kaptam.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alice nagyon szép pici, vékony lány, képekből mimdenki tud dönteni, élőben még szebb. Arca szubjéktív nekem nagyon tetszik. Jó a humora és a memóriája is :) Nagyon jót lehet vele beszélgetni amellett okos, aranyos, és rendkívül kezdeményező.
A formás kis tenérbeillő popsi és a kénywztetnivaló illatos punci nagyon franyesz, egyedül a nagy cicit kedvelők csalódnának, bqr a képek ebben is egyértelműek, viszont a bimbók olyan kemények.tudnak.lenni megfelelő kezeléw mellett mimt a dárdahegy, nekem ez is.bejött :)
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 70995 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 70995 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-07-15 01:22:27 erotikus masszázs 709955. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-07-15 01:22:27 erotikus masszázs 709956. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-07-15 01:22:27 erotikus masszázs 70995
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Megint ömlesztve kell írjam az eseményeket, az SzP oldalon kezdtem a szocializációmat az oldalon hónapokig, egyszerűen képtelen vagyok M oldali beszijeimet így két részre szétválasztani :)) főleg ha a randi se szabályos keretek közt zajlott.
úgyhogy bele is kezdek...

Megérkeztem és hívtam, majd fel a lifttel a megfelelő szintre. Szokásosan ahogy náluk szokás kijött a folyosóra értem a lifthez, szép kis nyári."egyberuha" volt rajta, alatta fekete fehénemű szett.
Nagyon kedves csókkal üdvözlés! Vagy csak szájrapuszi volt? :)
Cipő a helyére, és mentünk is a szobába.
Itt dumcsi közben már szabadítottam is magam a göncöktől zsebeim tartalma és az aji ki a polcra, zakó le, majd jött és segített levenni a nyakkendőm és az ingem, itt is simik és csókok, nagyon jó illata volt Alicenak...
Kérdeztem - remélve igent mond,- jön-e velem zuhanyozni, természetesen tisztán várt de asszem tudja, hogy ezt kedvelem így jött és már ott is voltunk, folyt a víz, kérte válasszak tusit, majd elkezdett simogatni, fürdetni, közben csókolt én vissza, ááááá zseniális ahogy tud csókolózni... kezei junior irányába, majd megragadta a lényeget és már éreztem valami bizsergést, aztán megfordul popsit nekem dörzsöli, én nyakát csókolom előrenyúlok melleit simogatom. Elképesztően tudja mi kell nekem, ha ilyen zuhanypettingről van.szó... mondtam.is neki, hogy közös fürdés kategóriában már istennővé avattam. :)
(Btw itt jegyezném meg ha lány vagy és olvasod a beszit, hogy ez A közös fürdés és nem az ha a lány a fiú mellett lezuhanyzik és a lábuk egy kádat ér.)
Szóval ennek nagy mestere Alice de már alig vártam hogy visszatérjünk a szobába...
Törölközést már a szobában fejeztem be, mert a fürdőböl kicsit gőzfürdőt csináltunk, ő közben.felegyenesedve feltérdelt az ágyra én közeledtem, csókot akar állandóan, ami qrva jó :D
Öleltem közben simogattam a hátát, majd csókoltam a nyakát és az ikreket...
Ágyra leheveredve én a hátamra, ő.fölémhajolva megint csókok, majd elimdult.puszikkal lefelé és már a szájában is voltam. Cupp... :)
Namost az a vigyázbaállító technika amit ez a lányzó tud produkálni, azt kevesen tudják. Előre irigylem a férjét ha.lesz.neki.olyan majd.... :D
Kézzel együtt, szájjal felváltva, környékkel is foglalkozva, golyszlikkal... ááááá nem.is bírtam sokáig. Főleg a látvány és hogy popsi a kezemügyében volt, hatalmasat élveztem kis szájába, majd hagyott lenyugodni a szákában, meg megis tisztogatott.
A helyzet az, hogy nem.tudja letagadni sem, ha akarná, hogy azért megy neki ennyire jól az NF is, mert egyszerűen szereti. :)
Megkínált inni, és odabújt közel hozzám, kaptam puszikat, majd elkezdtünk dumcsizni és odakanyarodtunk, hogy masszázs. Ami ugye ki.is maradt egy az egyben a múltkor. Jócskán volt még időnk, így kezdtük azzal, hogy.én masszírozom meg őt, ill hátát, vállát, nyakát, remélem jól csináltam...
Majd újra jött volna támadni, de mondtam regenerálódnék még kicsit, úgyhogy feküdjön csak.a hátára és én is nyújtanék.még valamit ha már itt rontom a levegőt ... végigpuszilgattam, majd ikreket is nyelvemmel számmal kényeztetve szivogattam, láthatóan jó volt, mert audiovizuálisan meglett az.eredmény, na de még ami.ezután.jött... a kelyhe elé hasaltam lábait felhúzva adtam én egy komoly francia sessiont, aminek a vége egy mindenét láthatóan megfeszítő orgazmus volt... :)
Pihegés után pedig én kaptam egy nagyon korrekt hátmasszázst, ő is krémet használt hozzá, fúú, nagyon jólesett... ellazító és.frissítő is.volt ugyanakkor.
Végére pedig újra hátamra feküdve jött és.irgalmatlanul leszopott másodszor.is, ugyanazzal a technikával mint elsőre, hát az.eredmény most sem.maradt el... Ezt már csak egy dologgal lehetett volna fokozni, de.azt ugye nem.lehet, viszont nagyon meg bírnám .... egyszer.:)
Lenyugtatás.után, időnk.végefelé.közeledve kortyoltam újra a vizecskémből és indultunk is a fürdőbe rendbetenni magunkat.
Utána öltöztem, búcsúcsók, vagy szájrapuszi? :)) kikísérés, és sajnálatos távozás.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Fentebb
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy szó se esett róla, zsebpakolászás közben ottfelejtettem a polcon a szobában.
Alice csodaországba repítős élményéért azt gondolom én kaptam ajándékot megint. 1.5 órát töltöttem nála,**** :)
Rózsacsokor
LeMale nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ez a csaj.elképesztő.Tudja, hogy kell a pasikkal bánni, aki.BFes masszázsra szeretne eljutni annak Alice kötelező, főleg ha emellé az ideál a kicsi vékony formás alkat.
Ennél többet nem.is.írnék.asszem átment az.élmény, akinék nem, vessen magára és emellé nyomjon a személyes oldalán egy reg végleges törlése gombot pls. :)
Köszi Alice, hogy fogadtál, nagyon jól.éreztem magam, sztem ill. remélem fogunk még találkozni, puszi :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE erotikus masszázs beszámolójáról


2015-10-27 17:57:17
Jó és részletes írás valamint megtudhattuk azt is milyen az igazi közös fürdés ! :-)

2015-09-07 16:39:57
Formabontó(érthető okokból), ám jól megírt, kedvcsináló beszámoló.

2015-07-24 15:54:14
LeMale kolléga! rendesen felkeltetted az érdeklőésemet a kisasszony iránt! ;) csoda egy hölgyike lehet... ;) minden igényt kielégítő írás,Grat! :)

2015-07-15 14:15:42
Jo beszi de a levezetes resz rovid :) Viccet felreteve, grat a holgynek es az ironak is.

2015-07-15 13:46:08
Jól megírt beszámoló. Jár érte a .
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.