Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-06-25 14:30:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

:) Köszönöm a beszámolód! Számomra is csodálatos volt az együttlétünk, már most folytatnám...;) Vigyázz magadra amíg újra nem találkozunk! Csókollak!

Beszámoló ALICE +36307482875 70453 erotikus masszázs

Jeff73 a 2015-06 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Online bejelentkezéssel foglaltam le az időpontot, amit hamarosan visszaigazolt. A válaszüzenetben megkaptam a pontos címet is.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Angyalföld, Béke tér környéke. 14-es villamos, 32-es és 105-ös busz jár a közelben. Parkolási övezet hétköznap 18 óráig. A lakótelepen napközben voltak szabad helyek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Panelház emeleti lakása. A bejutás könnyű volt és diszkrét. Lifttel mentem fel és a külső rácshoz kijött elém. Nagyon sokat hoztak ki a panelből a kolléganőjével. Barátságos, hangulatos helyiségeken mentem keresztül. Alice szobája nem nagy, de van benne egy kényelmes ágy, van hová letenni a ruhákat, az aláfestő zene egy kis hifiből szól. Nagyon tetszett a fürdő is a dekorelemekkel. Kád zuhanyfüggönnyel, többféle tusfürdő, szájvíz, puha nagyméretű törölköző és mindenhol tisztaság.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alice egy gyönyörű, fiatal, vékony lány, de a képeken ezt jól lehet látni. Minden stimmel, ami az adatlapon ki van írva (magasság, testsúly, stb.). Egy mintás vékony ruhában fogadott, ami kiemelte a karcsúságát. A nagy keblek szerelmesei ne őt keressék, de akik szeretik a világos bőrű, szép arcú, értelmes hölgyek társaságát, azok jó helyen járnak. Az intim részek borotváltak, illatosak és jóízűek. A képekhez képest élőben sokkal mosolygósabb, vidámabb. Annyit kell még megemlíteni, hogy orr- és nyelvpiercingje van, amiből az utóbbi igencsak izgatólag tud hatni a randi során.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 70453 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 70453 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-06-25 14:30:55 erotikus masszázs 704535. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-06-25 14:30:55 erotikus masszázs 704536. ALICE +36307482875 beszámoló 2015-06-25 14:30:55 erotikus masszázs 70453
Erotikus masszázs
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Két kedves MT (Lemale és Gabesz2) beszámolója és ajánlása után döntöttem arról, hogy meglátogatom Alicet. A lakáson belül átadtam a kis figyelmességeket, amiért kaptam még két puszit, majd bevezetett a szobájába. Megbeszéltük, hogy a másfél órás találkánk egy masszázzsal legyen felvezetve, amit követ az erotikus levezetés, majd egy közös fürdő. Mire visszaértem a tisztálkodásból, már csak egy csinos fehérnemű volt rajta. Választhattam krémet, majd miután elterültem, a bokámtól haladt felfelé a masszírozással. Kellemes ráhangoló beszélgetésünk folyamán említette, hogy tanulta a masszázst és ez határozottan érződött a mozdulatain. Törékeny alkata ellenére kellő erővel dolgozta meg az izmaimat. A hátamon több összeugrott izomcsomót talált, amit nagy türelemmel és kellő gyakorlottsággal eldolgozott. Jól esett, de nekem nem voltak különösebb igényem a ráhangolódáson kívül.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Minden varázsszó nélkül hirtelen magam mellett találtam és nagy csókcsatába kezdtünk. Sokszor gondban vagyok előre a masszázs oldalon, hogy a randi kereteibe belefér-e a csók. Akinek ez fontos, annak jelezném, hogy Alicenál van csók (gondolom a megfelelő szájhigénia esetén) és nem is akármilyen!!! Hol lágyan és kacéran, hol szenvedélyesebben és mélyen csókol. A csatában előnyhöz jutottam és rátértem a nyaka felfedezéséhez. Isteni finom és illatos bőre van. Külön öröm volt számomra, hogy a teste több pontján is eredményesen lehet kényeztetni, ami külön növelte az együttlét élvezeti szintjét. Bármennyire is fel voltam már izgulva, nem akartam elsietni egyetlen érintést sem, így elidőztem a két formás cicin, majd lassan haladtam lefelé, mindeközben éreztem rajta, hogy a vágy és az izgalom kezd eluralkodni rajta. Eljutottam a célig, ahol már kellően be volt nedvesedve. A csiklója is nagyon jól ingerelhető, így nem okozott gondot, hogy viszonylag rövid időn belül megtörténjenek testének azon rángásai hanghatásokkal kísérve, amit megjátszani nem lehet és amit rettentően élvezek én is, ha ki tudom váltani egy nőből. Hagytam egy kis időt neki a regenerációra, addig ölelkezve csókolóztunk újfent. De nem tartott sokáig! Elhagyta a számat, hogy végigcsókolja a testem. Nagyon kellemes kéz nélküli franciában volt részem. Ügyelt arra, hogy a legjobb barátomat mindenhol bevezesse a puha szájába és eközben ő úgy térdelt mellettem, hogy lehetőségem adódjon simogatni. Ebben a pozitúrában érződik legjobban, hogy milyen tenyérbeillő feneke van. Ahogy a tenyerem siklott a selymes bőrén, úgy vettem észre, hogy nem csak én vagyok izgalmi állapotban, így újra igyekeztem örömet szerezni neki, csak most az ujjammal. Ő közben finoman, lágyan ízlelgetett és kóstolgatott, de már annyira fel voltam pörögve, hogy kértem kézzel is segítsen rá, így közös erővel előcsalogatta a srácokat belőlem. Nagyon jó volt! Lassan lankadó férfiasságomat még többször körbejárta a nyelvével, mielőtt mellém feküdt volna. További tisztogatásra nem volt szükség, hiszen az utódok nem láttak napvilágot. Összebújva, csókolózva beszélgettünk még egy kicsit, majd közösen elmentünk fürödni, ami annyira jól sikerült, hogy ha azzal kezdünk, akkor a masszázsig biztosan nem jutunk el. Búcsúzásnál a viszontlátás ígéretével még váltottunk néhány csókot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem beszéltük meg előre. A távozásom előtt kérdeztem rá a rózsaszálakra, ami a kerületi szokásos 1,5 órás átlag volt. Lehelyeztem a gyertyák elé.
Rózsacsokor
Jeff73 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mindennel meg voltam elégedve! Számomra egy együttlétben - legyen az masszázs, vagy szexpartner - nagyon fontos a csók és a kölcsönösség szerepe, valamint a randi emberi része (BF). Alicenál minden ilyen irányú kívánságom maximálisan teljesült. Tudom, hogy rajtam kívül ez sokaknak fontos, így tisztaszívvel tudom ajánlani a társaságát a számotokra. A felé mutatott tiszteletet és kedvességet sokszorosan viszonozza. Én „felvettem” az eddig sem kicsi visszajárós listámba és már azt is tudjuk, hogy a huncutkodáson kívül legközelebb miről fogunk beszélgetni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE erotikus masszázs beszámolójáról


2015-11-08 18:37:37
Részletekbe menő beszámoló. valami hasonlókat éltem át én is. Hajrá Alice-fanok!

2015-07-01 14:33:30
A jó beszi hatására én is megyek hozzá!

2015-06-29 17:00:03
Ettől a beszidtől meg másnak jön meg a kedve.

2015-06-27 20:55:19
nagyon korrekt beszi. pont ugyanezeket tapasztaltam..bár még nem írtam meg... ;)

2015-06-26 10:52:46
Szépen megírt beszámoló, egy tulajdonképpen aktus nélküli szeretkezésről. Én is imádom Alice-t.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.